Back to Question Center
0

Zaustavi WordPress Spam s ovim Savijalnim Savima iz Semalta

1 answers:

Prijava neželjene pošte i spam komentara dva su glavna problema za WordPress blogove i web stranice. Uobičajeno je da web-lokacije visokih profila primaju stotine tisuća neželjenih komentara i lažnih registracija tjedno. Ove vrste neželjenih poruka mogu oštetiti ili uništavati vašu reputaciju pomoću tražilica i čitatelja ako se ne bavite ispravno. Stoga se trebate suprotstaviti spameri i onemogućiti pokušaje slanja vašeg web mjesta ili bloga - temperature monitoring in pc. Srećom, postoje savjeti za rješavanje neželjenih komentara i upozorenja za prijavu.

Ako ste ispravno konfigurirali WordPress stranicu, možete slijediti ove savjete Frank Abagnale, vodeći vodeći stručnjak za Semalt , kako biste osigurali sigurnost i zaštitu vaše internetske stranice

Savjet # 1: Konfigurirajte WordPress Postavke rasprave:

Iako možete instalirati veliki broj WordPress dodataka za rješavanje neželjenih komentara i neželjene pošte, možete konfigurirati WordPress postavke za raspravu. Nalaze se u odjeljku Postavke u području administracije, kao što je www.abc.com /wp-admin/options-discussion.php. Najjednostavniji i potpuniji način za zaustavljanje komentara neželjene pošte i spama za registraciju je odobravanje vaših komentara i privremeno skretanje registracija ručno. Međutim, praktičniji je način instalirati dodatke koji vam omogućuju da pregledate komentatora i odobrite ih automatski..Komentari koji izgledaju nezakonito neće biti objavljeni na vašoj web-lokaciji. Slično tome, korisnici čiji su IP-ovi na crnoj listi neće moći registrirati niti se pretplatiti na vaše biltene.

Savjet br. 2: uvijek pregledajte postavke rasprave:

Da biste riješili neželjeni komentar ili registraciju neželjene pošte, trebali biste testirati i pregledati postavke rasprave prije nego što odobrite bilo što na svojoj web stranici. To je odličan način za smanjenje broja neželjenih komentara i prijava koji dolaze na vašu web stranicu svaki dan.

Savjet # 3: Instalirajte Captcha obrasce:

Captcha obrasci ugrađuju veliki broj ljudi i rade kao snažni anti-spam alati. Oni pomažu smanjiti broj neželjenih komentara i spriječiti registraciju neželjenih poruka u određenoj mjeri. Trebali biste odmah instalirajte captcha obrazac na svoju web lokaciju i nastaviti uklanjati komentare koji ne izgledaju opravdano. Osim toga, ne biste trebali odobriti autora ili urednika na koji ne vjerujete.

Savjet # 4: Akismet dodatak:

Akismet je takav veliki i moćan čep koji je stvorio Automattic. Uključuje kopije vaših komentara u vlastitu bazu podataka i pomaže vam da se riješite neželjenih komentara i registracijske poruke u određenoj mjeri. Ovaj dodatak štiti vašu web-lokaciju od neželjenih poruka i provjerava svaki komentar i registraciju za autentičnost prije nego što ga odobri. Međutim, ovaj dodatak ne odobrava uvijek povlaštene komentare i ne može provjeriti koji su komentari dobri i koje su loše.

Savjet # 5: Onemogući komentare na stare postove:

Još jedna sjajna strategija je onemogućiti komentare na starijim postovima i spriječiti automatsku registraciju neželjenih pošiljatelja kada se vaša web-lokacija povećava. Spameri ne mogu komentirati kada ste onemogućili funkcije vaše web stranice. Za to idite na Postavke> Rasprava i potražite gumb Automatski zatvori komentare. Kliknite na taj gumb i ponovo pokrenite prozor / operacijski sustav.

Savjet # 6: Zahtijevaj moderiranje:

Idite na stranicu Postavke> Rasprava gdje možete vidjeti različite vrste opcija koje nudi vaša web stranica za WordPress kako bi smanjila neželjeni komentar i registraciju neželjene pošte.

November 30, 2017