Back to Question Center
0

Umoran od toga što su ga uhvatili od strane bankovnih droga? Spustite se na vodič iz Semalta

1 answers:

Aktivnosti na internetu koje se preuzimaju putem interneta preuzimaju novi obrat sa phishing uslugama. On-linepolje je ogroman gospodarski resurs s beskonačnim tržišnim potencijalom. Mnoge web stranice i tvrtke e-trgovine koriste ovaj kanal da bi imale koristiod brojnih klijenata preko weba. Financijske institucije kao što su banke imaju on-line platformu, gdje većina transakcija možepojaviti. Banke pate od kršenja većine hakera, kao i slučajeva internet prijevare koji uklanjaju milijune od bankarstvainstitucije, kao i osobe koje obavljaju same poslovne postupke - rdp dedicated server.

Međutim, prevaranti i drugi kriminalci imaju priliku koristiti ovu platformu. Najvišeslučajevi prijevare dolaze od bankara ili sjeckanih web stranica banke. Phishing uključuje stvaranje klon stranica, kao i klon stranice određenogbanka. Hakeri mogu koristiti metode kao što su spameri ili spajanje preglednika kako bi njihovi žrtve osjetljive na pružanje vrijednih informacijana lažnu stranicu. Kao rezultat toga, osobni bankovni podaci propuštaju hakerima, gdje mogu ciljati tisuće takvih osoba. bankeimaju tendenciju da pate od gubitka, kao i osiguravajućih društava koja ih štite od ove vrste zločina.

Postoji mnogo načina na koje se može pojaviti krađa identiteta. Bitno je znatikako bi spriječili opasne napade. Neke od tih metoda podudaraju dok drugi uključuju kombinaciju jedne ili dvije od tih metoda.

Max Bell, jedan od vodećih stručnjaka Semalt ,daje uvid u sljedeće tehnike krađe identiteta:

  • Metoda Dragnet

Ovaj pristup uključuje stvaranje lažne usluge slanja davatelja usluga e-poštepojavljuju se kao legitimni tjelesni odjeljak gdje spameri šalju e-poštu stalnim bankovnim logotipima i drugim informacijama o kredibilitetu. Ciljovdje je namamiti subjekte u pružanju informacija o klijentima. Neki od uobičajenih procedura za masovno spajanje koriste ovu metodu.

  • Metoda štap i reel

Ova tehnika podrazumijeva izravno ciljanje. Hakeri mogu posjedovati neke podatke za kontaktod žrtve špijuniraju. Zatim mogu potaknuti neke ciljane načine dohvaćanja informacija od korisnika. Osobne informacijekao što su detalji prijave banke za mrežni pristup mogu istjecati na taj način.

  • Metoda Lobsterpot

Ova tehnika podrazumijeva stvaranje lažnih web stranica koje izgledaju kao legitimne stranice. Svaka stranica,popup, a usluga funkcionira kao jedan od legitimnog bankarskog mjesta. Kroz ciljanje uske niše, cyber-kriminalac može biti u mogućnostikoristiti tehnike za slanje neželjenih poruka kako bi žrtva mogla odgovoriti na e-poštu ili obavljati bankovni postupak na varljivoj domeni.

  • Gillnet krađe identiteta

Ova metoda uključuje ubrizgavanje neke skripte ili koda na pregledniku žrtve. Kao rezultat,prijevarac može biti u mogućnosti dobiti pristup tipkama prilikom posjete legitimnim bankarskim web stranicama. Štoviše, moguće ih je preusmjeritina lažnu web stranicu.

Zaključak

internet prijevara je čest problem koji se danas suočava s većinom bankarskih institucija. Puno ljudisvakodnevno pate od učinaka hakera i drugih cyber kriminalaca koji obavljaju neke od tih prijevarnih transakcija. Krađa identiteta i spamnapadi otkrivaju podatke i podatke klijenata tim ljudima koji imaju tendenciju uklanjanja s puno novca. Možete saznati više o prijevari i krađi identitetapomoću ovog vodiča. Nadalje, možete osigurati i svoje bankarske postupke, kao i one vaših klijenata, stoga povećavajući neke odinternetske sigurnosne mjere na vašoj web stranici.

November 28, 2017