Back to Question Center
0

Sugestije SEO Da Semalt za tvrtke usmjeravaju više Siti Fisici

1 answers:

U konceptu SEO locale je vrlo jednostavan. Sjedi i formulira jednu strategiju za povezivanje svoje marke u određenoj zemljopisnoj lokaciji (uobičajeno jedan grad ili regija) tako da se (vaš brand) prikazuje u lokalnim istraživanjima. Primjerice, ako imate tvrtku u lavandini u Teksasu, onda je SEO osiguravaju da potražite bilo kakvu uslugu koju tražite u Texasu. Il proces može biti kompleksno, ali je koncept jednostavan za razumijevanje.

Le cose postaju malo komplikovane kad vaša tvrtka ima jednu prisutnost u više od jedne pozicije. Poiché ne možete povezati svoju strategiju SEO a una posizione, što biste trebali učiniti? Anrew Dyhan, odgovoran za uspjeh korisnika Semalt podijeliti i prijedloge koji pomažu u postizanju veće vidljivosti putem SEO lokacija. Tieni se da su ti prijedlozi namijenjeni tvrtkama s više pozicija ..

Jedinstvena dominacija treba biti za sve svoje pozicije

Kliknite ovdje da biste vidjeli sve lokacije u jednoj domeni. Može se pokušati izgraditi web stranicu za svaku od vaših pozicija, ali ovo nije dobro. Ecco perché: stvaranje web stranica višestruko sprječava nastojanje da se izgradi jednoautorito domino značajan. Umjesto da je dominantno dominantno bi bilo više web stranica ovlaštenih. Vratite se na primjer lavanderije - koncentrirajte se na pojedinačnu dominu (dođite na uslugu laundryservice.com), a zatim kliknite na ftworthlaundryservice.com, houstonlaundryservice.com i dallaslaundryservice..com,

Dodjela jedne web stranice po pojedinim položajima usluge

Za koliko su sve postava usluga ugostile na pojedinačnoj domeni, potrebno je dodijeliti web stranicu za svaku od njih. Il modo migliore per farlo je dizajniranje jedne kartice "Locazioni" u naslovu i popisima ovdje. Da biste uključili adresu, podatke o kontaktu i broj sati rada. U tom smislu, Google i drugi motori za pretraživanje mogu pronaći i povezati informacije relevantne za svaki stabiliment.

Čišćenje le citazioni locali

Samo zato što sve izgleda dobro u vašem web mjestu ne znači da je sve dobro na webu. I mjesta web stranica za rassegna locale come Yelp renderanno le posizioni dei servizi con i singoli profili, quindi è a disposizione per chiedere e controllare che le informazioni fornite siano corrette. Nemoguće vam je omogućiti niti jednu pojedinačnu diskrepanzu, jer ovaj splet omogućuje vašu SEO strategiju. Postoje instrumenti koji se mogu koristiti za čišćenje tih citata.

Koristi specifični sadržaj za svaku poziciju usluge

Nema postojećeg izbora brzine. Ako se želite optimizirati za svaku lokaciju, potrebno je poslati specifični sadržaj po lokaciji. Drugim riječima, svako mjesto za uslugu trebao bi sadržavati sadržaje koje su napisane i optimizirane. Ako mislite da ne mogu upravljati odmah, pokušajte se rotirati. Unesite blog po svakom mjestu svaki tjedan. Iskoristite ključne riječi lokalima. Osim toga, potičite svoje klijente da pišu recenzije. Upišite nekoga od svakog mjesta da biste odgovorili na ove preglede. To ne samo povećava vašu visibilnost, već i pomaže u ispravljanju eventualnih pogrešaka, poboljšavajući tako pružanje usluga.

Uvođenje ovih prijedloga treba postaviti put za uspjeh. Za povećanje vašeg stresa, upoznajte svoj blog s novim sadržajima, provjerite odgovore i odgovorite na njih, iskoristite link u izdanju i ulazu u organizaciju i kontrolu vaših citata Source .

November 29, 2017