Back to Question Center
0

Što se članak predaje? - Khachaturyan Nataliya, stručnjak za Semalt, objašnjava kako optimizirati sadržaj za SEO svrhe

1 answers:

Predenje članka je postupak prepisivanja članaka radi stvaranja izvornika i izbjegavanja dvostrukih sadržaja koji mogu uzrokovati kazne od Googlea, Binga i Yahooa. Ideja je napisati članak, a zatim stvoriti svoje jedinstvene kopije na stotine tisuća vremena. Različite inačice istog članka ili web sadržaja nazivaju se istaknuti članci. Osim toga, pisac koji prepisuje članak odgovoran je za povezivanje veza natrag na izvornu web stranicu unutar teksta. Svi ovi linkovi obavještavaju Google da je ova specifična web stranica poznata i da će gurati tražilicu kako bi poboljšala svoje rangiranje.

Jednostavno možete izraditi artikle koji se okreću, ali njihova kvaliteta ne odgovara oznaci - paris vps hosting. Kao što znate, potrebno je puno vremena za izradu originalnog sadržaja, ali svakako će vam pomoći da poboljšate rangiranje vaše web stranice. Zapravo, sadržaj koji je okrenuo također je crni šešir SEO verzija članka. Khachaturyan Nataliya, Semalt Strateški sadržaj, kaže da je nevolja da ne postoji praktičan način da se izbjegne predenje članaka.

Zašto predenje članaka je loše za Vašu web stranicu

Sigurno je spomenuti da je marketinški članak najpoznatiji i pouzdaniji način marketinga vaših proizvoda, ideja i usluga na internetu. Tona članaka se svaki dan okreću, a mnogi programi i softver za predenje ne mogu pomoći stvaranju više kopija istog sadržaja..Najčešće, članci se okreću za marketinške svrhe i stvaraju tisuće povratnih veza na web stranicu.

Google voli svjež sadržaj

Tražilice vole svježe i relevantne sadržaje. Blogovi i web stranice koje redovito objavljuju izvorne članke rangiraju se u rezultatima tražilice više od stranica i blogova koji ne obraćaju pozornost na objavljivanje izvornih članaka.

Svi alati i softver za predenje proizvoda stvaraju nečitljive verzije

Nikad ne možete ovisiti o radu ili softveru koji predlaže rad, jer svi oni stvaraju niske kvalitete i nečitljive članke. Ako koristite softver za predenje, morate osigurati da je sadržaj čitljiv i potpuno optimiziran za SEO svrhe. Nažalost, alati za predenje proizvoda nisu pouzdani i pružaju vam kopije sadržaja koje je teško čitati.

Riječi i fraze su različite, a ideje i pojmovi su isti

Pomoću alata za predenje proizvoda možete stvoriti samo više kopija istog sadržaja, ali kvaliteta ne odgovara oznaci. Riječi i fraze će biti različite, ali glavna ideja i koncept uvijek su isti. To znači da će softver koji predaje članak generira samo verzije niske kvalitete i ne možete se oslanjati na takav program jer vam nikada neće pomoći da poboljšate rangiranje vaše web stranice.

Predenje članka je neetično

Webmasteri i blogeri vjeruju da je predavanje članaka neetično i ne bi trebalo biti dio našeg života. Ako shvatite važnost jedinstvenog i originalnog sadržaja, nikada nećete želite spinati svoj članak. Ponavljajuće kopije istog sadržaja mogu uzrokovati probleme za vašu web stranicu i druge webmastere, a to je razlog što se ta praksa smatra neetičnim i nemoralnim.

November 29, 2017