Back to Question Center
0

Što je spam poruka e-pošte? Korisni savjeti iz objašnjavaju kako zadržati važne poruke e-pošte izvan mape neželjene pošte

1 answers:

Neželjena poruka e-pošte, koja se zove neželjena poruka e-pošte, jest neželjena masovna poruka ili tekstovi koji šalju vašu e-poštu. Zapravo, spameri koriste ovu tehniku ​​za širenje zlonamjernih programa i virusa na internetu. Gotovo svi korisnici e-pošte suočavaju se s problemom svakodnevno jer su njihovi e-mail ID-ovi dobiveni od strane spameri. Automatski dodaju vaše adrese e-pošte na svoje popise i nastavljaju slati poruke beskorisne poruke - australian taxation office phone number. Spameri koriste ove botove za izradu popisa za distribuciju e-pošte u velikom broju. Dok se pojam spam e-pošte prvi put upućivao na neželjene poruke e-pošte u 19. stoljeću, došlo je do širokog priznanja u 20. stoljeću kada je internet pristup postao zajednički izvan istraživačkih i akademskih krugova. Evo, Michael Brown, Menadžer uspjeha korisnika Semalt , podijelio je nekoliko savjeta kako zadržati važne poruke e-pošte iz mape Spam.

1. Koristite tehniku ​​marketinga o dozvolama:

Tehnika dopuštenja marketinga naširoko koriste velike marke i multinacionalne tvrtke. Ono što rade jest da instalirate određene dodatke koji sprječavaju hitnu i legitimnu e-poštu da odlaze u mapu Neželjena pošta. U programu WordPress postoje desetine sličnih dodataka kako bi imale koristi od njih, ali je nevjerojatan i izvanredan dodatak dodatak za dopuštenje. Lako je instalirati i odmah se aktivira.

Prije slanja ili primanja e-pošte, trebali biste upotrebljavati posebne dame za neželjene pošte koji će ostati privitnuti vašim ID-ovima e-pošte i pomoći u prepoznavanju legitimnih i nelegitimnih poruka e-pošte. SpamAssassin je izvrstan alat za početak. Ako želite izbjeći preuzimanje softvera ili otvaranje beskorisnih privitaka e-pošte, sada možete instalirati ovaj program. Alternativno, možete isprobati uslugu IsNotSpam koja vam pomaže provjeriti važne stavke i filtrirajte poruke e-pošte koje vam ništa ne znače.

2. Skinite s popisa:

Ako su poslužitelji e-pošte na crnim listovima, možda ćete biti teški i teški za slanje i primanje legitimnih poruka pravodobno. Da biste spriječili ovaj problem, trebali biste se ukloniti s tih crnih listova što je prije moguće. Prvo, morate provjeriti crne liste e-pošte i utvrditi jeste li na bilo kojem od crnih lista ili ne. Nakon što to učinite, morate pratiti pošiljatelje ili web stranice koje su vas dodale na njihove crne liste i uvjerile ih u njihovu legitimitet.

3. Održavajte dobre tekstualne slike:

Zamolite svoje pošiljatelje da održavaju odgovarajuće omjere tekstualno-slikovnih sadržaja tijekom izrade i slanja njihovih poruka. Nemojte slati puno slika u e-poruci; umjesto toga, trebali biste imati savršenu kombinaciju teksta i slika. Preporučujemo da za sve grafike koristite samo JPG slike i videozapise s usluge YouTube i ne oslanjate se na druge vrste sadržaja.

Ove tri tehnike pomoći će vam da se riješite neželjenih poruka e-pošte. Istovremeno, moći ćete primati legitimne poruke izravno u pristigloj pošti i ne biste ih morali locirati u mapi Spam ili mapi Otpad .

November 30, 2017