Back to Question Center
0

SEO Savjeti od Semalt za tvrtke usmjerene na više fizičkih mjesta

1 answers:

U konceptu lokalni SEO je vrlo jednostavan. Sjediš i formuliraš strategijupovezati vašu robnu marku s određenom zemljopisnom lokacijom (obično gradom ili regijom) kako bi se (vaš brand) pojavio u lokalnim pretraživanjima.Na primjer, ako imate tvrtku za pranje rublja u Teksasu, lokalni SEO osigurava da svatko traži uslugu pranja rublja u ili oko njeTexas vas nađe. Proces može biti složen, no koncept je lako razumljiv.

Stvari se malo kompliciraju kada vaša tvrtka ima više prisutnostiod jedne lokacije. Budući da ne možete povezati svoju strategiju SEO s jednom lokacijom, što biste trebali učiniti? Anrew Dyhan, uspjeh kupacaVoditeljica Semalt dijeli savjete koji će vašoj marki pomoći da postignu veću vidljivost putem lokalnih SEO. Imajte na umu da su ti savjeti namijenjenitvrtke s više lokacija.

Jedna domena treba učiniti za sve vaše lokacije

Provjerite jesu li sve vaše lokacije hostirane na jednoj domeni.Možda ste u iskušenju da izradite web mjesto za svaku lokaciju svoje usluge, ali to nije dobro. Evo zašto: izrada više web mjestasprječava vaše napore za izgradnju značajnog autoriteta domene. Umjesto jedne dominantne domene, imat ćete više niskobudžetnih web-lokacija.Vratite se na primjer poslovnog rublja - usredotočite se na jednu domenu (kao što je laundryservice.com), a ne ftworthlaundryservice.com,houstonlaundryservice.com i dallaslaundryservice..com,

Dodjeljivanje web stranice za svaku lokaciju usluge

Koliko su sve lokacije usluga hostirane na jednoj domeni,potrebno je dodijeliti web stranicu za svaku od njih. Najbolji način da to napravite bilo bi oblikovanjem kartice "Lokacije" u zaglavljuovdje ih navedite. Obavezno unesite adresu, pojedinosti o kontaktu i radno vrijeme. Na taj način Google i druge tražilice mogupronaći i pridružiti relevantne informacije svakoj ustanovi.

Očistite lokalne citate

Samo zato što sve izgleda dobro na vašoj web stranici ne značisve je dobro na webu. Lokalne web-lokacije za recenziju, primjerice Yelp, popis će vaše lokacije usluga s pojedinačnim profilima pa je do njihda biste tražili i provjerili jesu li navedene informacije točne. Ne možete si priuštiti niti jednu odstupku, jer to propagira sudbinu vašemSEO strategija. Postoje alati za čišćenje ovih navoda.

Upotrijebite određeni sadržaj za svaku lokaciju usluge

Ovdje nema prečaca. Ako želite optimizirati za svaku od njihlokaciju, morate poslati sadržaj specifičan za lokaciju. Drugim riječima, svaka lokacija usluge treba imati napisani svježi sadržajoptimiziran. Ako mislite da to ne možete odmah riješiti, pokušajte ih rotirati. Objavite blog za svaku lokaciju svaki tjedan. Koristite lokalne ključne riječi.Pored toga, potaknite svoje klijente na pisanje recenzija. Imenujte nekoga iz svake lokacije da biste odgovorili na te recenzije. Ovajne samo da će povećati vašu vidljivost, nego će vam i pomoći u ispravljanju pogrešaka, time poboljšavajući pružanje usluga.

Primjena ovih savjeta trebala bi vas postaviti na putu ka uspjehu.Da biste povećali napor, zadržite svoj blog aktivnim sa svježim sadržajem, provjerite recenzije i odgovorite na njih, upotrijebite odlazne iulazni linkovi i organizirati za redovite provjere vaših citata Source .

November 27, 2017