Back to Question Center
0

Semalt: Zašto se veliki SEO rankings ne dogodi preko noći

1 answers:

Postoji zajednički mit koji se širi među ljudima koji ne razumijuSEO da SEO agencije mogu vas učiniti uspjehom preko noći. Agencije mogu obećati da će vas staviti na početnu stranicu Googlearezultate pretraživanja odmah. Međutim, ovdje je tvrda istina: bez obzira koliko je agencija SEO, ne može vam jamčiti brz rezultat.

Ljudi često pogrešno misle kad pretražuju tražilicuoptimizacija (SEO) pretvorit će svoje web stranice preko noći. Naravno, istina je da SEO ima potencijal da utječe na vašu web lokaciju, ali udugoročno vođenje. Većina SEO entuzijasta rijetko kažu da je jedini način da uživate sve prednosti SEO je biti strpljiv i razumjetikompleks čimbenika, koji čine SEO učinkovit.

Upravitelj uspjeha klijenta tvrtke Semalt ,Digital Services, Igor Gamanenko objašnjava najvažnije SEO istine koje biste trebali znati.

SEO je kompleks

Postoje mnogi čimbenici koji dolaze u igru ​​prije vašeg site ćedobiti visoku ocjenu na Google stranicama s rezultatima tražilice, također poznatim kao SERPs. Uostalom, Google ima više od 200 signala ranga,koji se uvijek mijenjaju. Stalnim radom na svakom od njih, skočit ćete kroz višestruke obruče i eksperiment vidjetišto vam donosi velike rezultate i što ne.

Jedna od stvari koja visoko rangira na Google stranicama s rezultatimateško je da Google neprestano mijenja svoje algoritme bez najave promjena. Kada Google modificira svoje algoritme, oni rijetkoobjaviti ga javnosti. Kao rezultat toga, stručnjaci SEO se pitaju što će se rangirati dobro, a što neće.

Nakon promjene algoritma, najbolji SEO stručnjaci okupljajupodatke s brojnih web mjesta kako bi analizirali ono što je promijenjeno..Kada analiziraju podatke, daju utemeljene odluke o tome što se promijeniloi kako odgovoriti na te promjene.

SEO je i znanost i umjetnost

Učenje SEO rangiranje zahtijeva trošenje puno vremena radii teško učenje. Ovdje morate pokrenuti reviziju web mjesta i stvoriti sadržaj prilagođen Googleu. Ova dva čimbenika su stupovi koji čine SEOkompleks, međutim, nema prečaca za uspješan digitalni svijet.

SEO je dugoročno vođenje

Googleova naslovnica stalno se kreće.To znači da nema jamstva da li će vaši konkurenti postati visoki ili ne. Do sada, razumijete zašto SEO je složen i trajevrijeme za rad na njemu. Dakle, kako trebamo postaviti realne ciljeve kako bismo dobili vjerodostojne, dugoročne rezultate?

Kada ste tek počeli gledati SEO kao dugoročni cilj,već ste započeli. Da biste izgradili bolji temelj, imajte na umu da SEO radi samo na temelju dugoročnih ciljeva.Da biste postigli učinkovitost, povežite svoje SEO napore kako biste privukli veći promet na vašu web-lokaciju i ostvarili veću prodaju u određenom vremenskom razdoblju.

SEO traži investicije

Velika SEO zahtijeva intenzivno ulaganje vašeg vremena iresursi. Kada stavite na vrijeme, trud i donijeti resurse, dobit ćete složeni povratak na kraju dana.

SEO ciljevi mijenjaju

Budući da je SEO glavni pokretač rasta poslovanja,ne postoji način da razvijete statičan plan za to. Da biste nastavili, nastavite s ponovnom procjenom svojeg SEO na godišnjoj osnovi. Za bolje rezultate, razmisliteponovno ga ocjenjuje tromjesečno.

Ako ste angažirali renomiranu tvrtku SEO, to ćeobavijestiti vas da ne mogu dostaviti rezultate preko noći. Nakon što uspostavite pravila angažmana, zadržite otvorenu liniju komunikacijeo očekivanjima i rezultatima kako bi se izbjegli nesporazumi. Iako SEO nije proces noćenja, to je nešto što bi trebalo uložiti u od tadarezultati su vrijedni truda. Kada postavite realna očekivanja i shvatite kako funkcionira, vi ste na pravom putu za dobivanjenajbolji povrat ulaganja u SEO Source .

November 27, 2017