Back to Question Center
0

Semalt: Savjeti o tome kako spriječiti komentiranje neželjene pošte u vašem WordPressu

1 answers:

Privlačenje pozornosti publike i potaknuti angažman korisnika krajnje je važno kada se radi o marketingu. Ne može se zanemariti važnost dijela komentara na vašoj web stranici. Pomoću odjeljka za komentare možete brzo započeti online razgovore i analizirati povratne informacije klijenata u stvarnom vremenu - магазин мебели сказка.

Andrew Dyhan, vodeći stručnjak za Semalt , navodi ovdje ono što trebate znati o Askimetu

Nakon što instalirate WordPress na web stranice, klijenti dobivaju Askimet kao jednu od standardnih značajki. Dobar broj marketinških konzultanata instalira WordPress, ali ne aktivira značajku Askimet. Blokiranje i spriječavanje spambota je zadatak koji možete sami izvršiti na lokalnoj radnoj površini.

Susret s neželjenim komentarima na vašoj web stranici nije zabavan. Askimet je razvio i osmislio osnivači WordPressa. Askimet pomaže marketinškim konzultantima da obilježavaju i identificiraju komentare o neželjenom sadržaju Nakon obilježavanja i prepoznavanja neželjenih komentara, web stranica usluge Askimet objavljuje komentar u ime trgovaca. Razmotrite uzimanje API ključa aplikacijskog programskog sučelja (API) i analizirate svoje komentare neželjene pošte tjedno.

Antispam pčela

Antispam pčelar je jedan od vrhunskih dodataka koji pomaže u sprečavanju neželjenih komentara u programu WordPress. Nakon aktivacije Antispam pčele, nije potrebno registrirati. Antispam pčelar koristi anti-spam podatke za analizu komentara. Antispam pčela također provjerava intervale na kojima posjetitelji objavljuju komentare. Ako potencijalni klijent prikaže komentar neposredno nakon prenošenja posta, Antispam bee navodi prošlost kao komentar neželjenog sadržaja programa WordPress..

ReCaptcha provjera

Također poznat kao Google Captcha, ReCaptcha pomaže marketingu da se Captcha prijavi lozinke, komentare i registracijske vjerodajnice. Googleova Captcha zahtijeva da krajnji korisnici potvruju identitete prije nego što mogu pristupiti web stranici. Ovo je jedno od najboljih rješenja koja marketinški stručnjaci koriste kako bi spriječili i blokirali WordPress spam.

Razmislite o instalaciji i aktivaciji dodatka za nastavak. Potvrdite svoj obrazac da biste dobili korisne rezultate. Da biste testirali učitava li se komentar na vašoj web stranici usluge WordPress, odjavite se i pokušajte poslati komentar.

Onemogućivanje Trackbackova na vašem WordPressu

Prije nekoliko godina, marketingi sadržaja i blogeri obično su koristili trackbackove da komuniciraju. Danas, pošiljatelji neželjene pošte upotrebljavaju praćenje za objavljivanje neželjene pošte na web lokacijama usluge WordPress. Da biste riješili ovu vrstu WordPress spama, razmislite o onemogućivanju praćenja na web lokaciji.

Da biste onemogućili praćenje na WordPress stranici, idite na "Postavke" svog računa i kliknite opciju "Rasprava". Kliknite opciju pod stavkom "trackbacks and pingbacks" kako biste onemogućili pokretanje pingbackova i praćenja na vašoj web-lokaciji. WordPress spam također može biti ručno onemogućen po postu. Kliknite karticu "Diskusija" da biste onemogućili pingbackove za određene postove.

Ukloni Nofollow link od komentara

Ako upotrebljavate vezu koja ne slijedi iz vaših komentara, razmislite o uklanjanju. U većini slučajeva webmasteri i trgovci završavaju s Googleovim kažnjavanjem zbog prenošenja niskokvalitetnih i neželjenih komentara.

Isključivanje komentara na stare postove

WordPress spam može biti vrlo uvjerljiv. Ako imate kompilaciju prošlih komentara na svojoj web lokaciji, razmislite o isključivanju komentara na svoje stare postove. Otvorite "Postavke" i kliknite "Rasprava" u postavkama komentara vaše web-lokacije da biste zatvorili komentare o sadržaju objavljenom prije mnogo godina.

Posljednjih nekoliko godina WordPress spam je bio važna briga za webmastere i blogere. Ne dopustite da neželjeni komentar uništi vašu mrežnu kampanju. Koristite WordPressove prilagodbe i dodatke kako biste spriječili neželjeni komentar na svojoj web stranici.

November 30, 2017