Back to Question Center
0

Semalt: Quali Link Causano Penalizacija SEO?

1 answers:

Razumijevaju važnost kreiranja veze. U osnovi, kreiranje i povezivanje je jedan od teme strategije SEO učinkovitosti. Ovo je zato što Google algoritmu temelji na povezanosti ulaznih podataka u određivanju autoriteta web stranica koje utječu na rangiranje pretraživačke organizacije.

I linkovi su jedan od faktora za povećanje vidljivosti marke i preporuke. Unatoč tomu, nedavno je istraženo da je samo 62 posto promatranja svih trgovaca zainteresirano za izgradnju veze. Dakle, zašto neki marketingeri izbjegavaju slijediti ovu strategiju?

Andrew Dyhan, odgovoran za uspješnost klijenata Semalt Digitalne usluge, koje se temelje na povezanosti s aspekta kritike SEO.

La paura della penalizzazione di Google je glavna razloga zašto mnogi marketingeri izbjegavaju stvoriti veze. Je li dovoljno pravedan, ali, u većini slučajeva, ovaj je zločin nadoveren. Nadopunjavanje baze podataka za Google su Penguin di Google. Prema ovom promjenama, ako stvorite link koji krši Google Terms of Service, tražilica će odgovoriti na oblik bacanja vašeg web stranica u dubljim sadržajima u kojima korisnici neće pronaći. Ovo se prevodi u manje traffico e u classifica bassa.

Što se tiče nedostataka,

Linkovi iz web stranica

Ja povezujem da nisam na razini i siti su spam su prva vrsta veze koju želite izbjeći. Na razini više elemenata, vrijednost povezanosti je određena autoritetom web mjesta iz kojeg se pojavljuje. Drugim riječima, kako se kreiraju linkovi od nadležnih tijela i visoki suvišni organi, možete se kontrolirati na vašem mjestu. Nadalje, da stvorite vezu od jednog mjesta na upit, o autoritetu vaše dominacije,

Linkovi u kontekstu neprikladni

Razlika u prošlosti, algoritmi za Google su dovoljno napredni kako bi se pronašli sadržaj koji zadovoljava zahtjeve publike i uporabu prirodnog jezika. nisu imali ništa a che fare con il pezzo, Google će pokušati platiti za pokušaj zlostavljanja korisnika.

Linkovi za ključne riječi

Inizialmente je pratila zajednicu uključiti ključne riječi u tekstu za povezivanje vaših linkova. Danas, to bi moglo potrajati od Googlea jer su zainteresirani za SEO počeli zlouporabu prakse ispunjavanja ključnih riječi u linkovima koji nisu pripadali. Unatoč tomu, još je moguće optimizirati tekst anoragija, no mora se primjereno prilagoditi povezivanju.

Poveznice spammati

I linkovi spammy uključuju objavljivanje komentara na forumu sa samo jednim linkom na vaš web site i bez drugih sadržaja. Perche? Pošto je glavni cilj ove povezanosti je vođenje prometa na vašem web mjestu, a da ne daju nikakve vrijednosti ajerima. Osim toga, Google može penalizirati da se navedeni linkovi nalaze u istim stranicama stranice.

Linkovi iz shema

Bez obzira na link stvoren s jednim ciljem vođenja prometa prema vašem web mjestu bez pružanja korisnih informacija, korisnik je sumnjiv i podložan je Googleovim kaznama. Postoje određene brojne takve veze koje povezuju međusobne povezanosti i povezanost kretanja gdje je intencija da prođe nadležnost mjesta unutar kotača. Da biste saznali što Google smatra kako se povezuje shema, čitajte njihovu članku na temu kako biste izbjegli probleme s tražilicom

Druga tehnološka manipulacija razvrstavanja

Normalno je da je svrha Googlea da smanji moguću priliku SEO za manipulaciju njihovim web stranicama koristeći linkove. Dok koristite linkove u jedan način koji je korisno za korisnike, nema niče za brigu. Međutim, ako ste u potrazi za korištenjem metoda poduzetih za vođenje i analizu razvrstavanja, postavite sami po kazni za Google na vašem siteu

U definitivno, jedinstvena službena stranica Googlea je azazione manuale slična crnoj listi. Ovo je ono što pogađa pacijenta u svakom webmasteru, ali u većini slučajeva, Google je ogroman i skonfigira malviventi intenti. Međutim, upravitelji web stranica često se osjećaju u panici i misle da su bili penalizirani kada njihova web stranica ima pad u prometu. Ako se izbjegne izvršenje Googleovog načina rada ili rada s njim pružatelj specijaliziranih usluga od SEO , koji tehnički prate rezultate svoje web stranice, ne morate se brinuti Source .

November 29, 2017