Back to Question Center
0

Semalt Provjera Upozorenja Su Come Affrontare Recenzije Negativan

1 answers:

Dobivanje jedne ili dvije loše recenzije ne bi trebalo značiti sudbinu za vašu tvrtku. Međutim, kako se nosite s njom možete napraviti veliku razliku - to učiniti bezbrižno, i to postaje problem koji ne ide dalje. Ako izvodite veliko poduzeće, onda biste, naravno, dobili dosta loših recenzija, i neće vam mnogo ozlijediti, ali vam je teško ako imate malu tvrtku. To bi moglo narušiti vaš ugled.

Sa desetak ili više recenzija web-lokacija koje korisnicima omogućuju davanje svojih dva centa, ne iznenađuje da su neke loše recenzije pronađene na Googleovoj prvoj stranici. Da biste saznali što vam je rečeno o vašem poslovanju na Yelpu, Googleu, Googleu, FourSquareu i drugim web-lokacijama za pregledavanje, upotrijebite Google upozorenje kako biste primali obavijesti o bilo kojem spominjanju - planning horaire de travail entreprise. Social Mention također vas drži u petlji u vezi s postovima društvenih medija. Djeluje kao Google Alert.

Evo šest korisnih savjeta koje je dao Oliver King, upravitelj uspjeha korisnika Semalt , na rješavanju loših ocjena korisnika.

1. Ne zanemarujte problem

Iako jedan loš pregled ne bi trebao biti uzrok zabrinutosti, ako loše recenzije čuvaju bez odgovora sa vaše strane, to je vrlo loša praksa. Potencijalni klijenti koji prolaze kroz vaš profil ne mogu vam pomoći, ali pitaju se zaista imate svoje zanimanje u srcu ili ako ste tek nakon novca. Dobro je ako mogu čuti obje strane priče - onog nezadovoljnog klijenta i vašeg. Naravno, postoje iznimni slučajevi koje možete zanemariti recenziju, recimo kao kad osoba održava negativne recenzije ili kada je očigledna osoba koja piše recenziju nije u dobrom stanju.

2. Ponudite rješenje

Jednostavno žao može ponekad ispraviti situaciju. S druge strane, trebali biste nešto učiniti kako biste izbjegli ponavljanje istih..Na taj način pretvorite potencijalnu krizu u pobjedničku strategiju. Jedite skromnu tortu i ispričajte se. Ako je klijent neodlučan, u takvom slučaju pokušajte pronaći osobni pristup njemu ili njoj. Ako vas Vaši klijenti slušaju, ponudite popust ili dajte dar u dobroj vjeri.

3. Saznajte iz iskustva

Jedan od najzanimljivijih i najdužih zadataka s kojima se suočavate kao poduzetnik je istraživanje tržišta. Sretan za vas, recenzije kupaca blagoslov su maskirani. Oni čine pola posla za vas. Dobar pregled pokazuje da ste na pravom putu. Negativno ukazuje na potrebu poboljšanja potreba. Na primjer, vaša pošiljka traje od godine do klijenta, a zatim razmislite o suradnji s drugom tvrtkom za isporuku.

4. Ne ulazite u argumente

Ovo je pogreška koju si ne možete priuštiti. Dobivanje argumenata ne rješava problem. Umjesto toga, gorivo vatra i daje negativnu sliku vašoj robnoj marki.

5. Nikad ne kupujte dobre recenzije

U nominalnoj vrijednosti, plaćanje dobrih recenzija može se činiti kao dobra ideja. Međutim, nemojte se uključiti u takve radnje. Kako će svijet reagirati kad otkriju da koristite taktike? To bi bio kraj vašeg posla.

6. Upoznajte se sa sustavom

Upoznajte kako funkcioniraju Yelp, Google, i druga web-lokacija za pregled. Oni mogu ponuditi mogućnost uklanjanja loših recenzija ako postoji dobar razlog za to. Rukovanje lošim kritikama uvijek vas stavlja na licu mjesta, ali ako vam to postupa kao profesionalac, tada će vaša robna marka nastaviti rasti.

November 28, 2017