Back to Question Center
0

Semalt predstavlja najstarije Wiki članke

1 answers:

Vrlo je lako pasti u wiki rupu tijekom pregledavanja Wikipedia. Možete tražiti glumce koji su igrali najbolje uloge u holivudskim filmovima, a potom ste počeli tražiti njihove supruge i utvrdili da nisu otišli u srednju školu i prerano započeli svoju karijeru. Wikipedija je nedavno proslavila svoju 15. obljetnicu, a stranica počinje pružati informacije za djecu koja obavljaju svoje zadatke i zadaće - vu tv brand. S velikim brojem podataka i informacija na dohvat ruke, ovdje, Oliver King, menadžer za uspjeh korisnika Semalt , zaokružio je najčudnije i najkrvavnije Wiki članke svih vremena:

1. Vladimir Demikhov

Vladimir Demikhov bio je poznati i obnovljeni znanstvenik koji je prvi put predstavio pojmove presađivanja organa. Od 1930. do 1950. proveo je nekoliko eksperimenata i preselio ljudsko srce u majmun. Kasnije je presadio glavu pasa uspješno. Tijekom šezdesetih godina prošlog stoljeća ovaj je znanstvenik uspio presaditi glavu psa, pretvarajući ga u dvosjednu životinju. Obično se vjeruje da je dr. Robert White, neurokirurg koji je razvio transplantacije glave na majmunima, bio posve dojmljen Deminkovovim radom.

2. Joyce Carol Vincent

Carol Vincentovo mrtvo tijelo pronađeno je u njezinom londonskom stanu, koji je izgledao čudno i neobično kao mrtvo tijelo tamo gdje leži više od tri godine. Zbog plaćanja računa automatski, njezina televizija i grijanje su se izvodili, a dio njezine najamnine bio je plaćen, svi su vjerovali da je Joyce živ. Nekoliko dana prije njezine smrti ova je mlada žena odrezala kontakte sa svojim rođacima i prijateljima.

3. Jennifer i June Gibbons

Bili su lijepi blizanci koji su zrcali pokreti jedni s drugima i govorili jedni s drugima na način koji nitko nikada nije mogao razumjeti. Unatoč pokušajima razdvajanja ih šaljući ih u različite škole, blizanci su postali katatonični i izolirani dok se nisu ponovno okupljali, a uskoro su postali kriminalci i poslani u bolnicu, gdje su proveli četrnaest godina. Jennifer se borio s teškim komplikacijama i umro od upale, a lipnja je živio redoviti život nakon toga. 10)

4. Armin Meiwes

Ovaj njemački muškarac dobio je ugled za ubojstvo i jedenje osobe koja se dala Arminu na internetu. Objavio je oglas na mjestu, Cannibal Café, gdje je Meiwes izjavio da traži nekoga tko će biti ubijen i konzumiran. Čovjek iz Berlina, Bernd Jürgen Armando, odgovorio je na njegov oglas i Miewes je amputirao Brandesov penis i ispravno ga kuhao.

5. Rođenje krsta

Općenito se smatra ekstrakcijom fetusa nakon smrti i pripada priči trudne žene. Zbog modernog kemijskog očuvanja mrtvih tijela i naprednih lijekova, takvi slučajevi rijetko se javljaju. No, u 15. stoljeću, zdravstvene vlasti prijavile su takve incidente velikim brojem.

6. Roanoke kolonija

Ova karta Roanoke pronađena je napuštena, a postava pripada Sjevernoj Karolini. Sir Walter Raleigh poslao je više od 100 kolonista za osnivanje grada u zaljevu Chesapeake. Ovaj grad je vodio John White. Kad je Bijelu zatraženo da posjeti Roanoke kako bi provjerio doseljenike, pronašao je kostur, a koloniju je tada nazvana "Lost Colony"

7. Popis tajnovitih nestanaka

Ovaj popis tajanstvenih nestanaka uključuje mnoge ljude koji su nestali s lica Zemlje i nitko ne zna gdje su krenuli.

November 29, 2017