Back to Question Center
0

Semalt predlaže kako potaknuti vašu EMM kampanju

1 answers:

E-mail marketing je jedna od najmoćnijih digitalnih marketinških strategija na svijetudanas. Nedavno izvješće pokazalo je da e-poruke za transakciju bilježe 8 puta više otvaraju se i klikne od bilo koje druge vrste e-pošte i generiraju6 puta više prihoda nego druge marketinške strategije kao što je marketing društvenih medija. E-mail marketing tehnologija također koristi 82%od B2C i B2B tvrtki da ostanu u kontaktu s klijentima, kao i tržišnim proizvodima i uslugama.

Ovdje možete pronaći savjete o tome kako poboljšati svoju EMM kampanju, kako je predložio Ross Barber, menadžer uspjeha korisnika Semalt Digitalne usluge.

1 # Upoznajte svoju publiku

Razumijevanje potreba i očekivanja koju ciljana publika ima od vašegTvrtka će vam pomoći da se pronađete koherentne poruke e-pošte koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Inače, bombardirajući sveosobe na vašem popisu s jednim porukom štetit će vašem ugledu i otjerati korisnike. Neki od pretplatnika također moguoznačite e-poštu kao neželjenu ako im ne nudi nikakvu vrijednost.

2 # Email treba biti kratak i kratak

U prošlosti je bilo uobičajeno dobiti newslettere e-poštom ispunjene stranicama sadržaja.Iako tvrtke i dalje šalju ovu vrstu e-pošte, one su manje uobičajene. Čuvanje e-poruka kratko i ravno do točkepovećat će šanse za otvaranje i čitanje e-pošte primatelja..Još važnije, milijuni ljudi koriste mobiteluređaji za čitanje e-pošte tako da ih održavaju kratko omogućit će ciljanoj publici da ih lako čitaju dok su u pokretu.

3 # Linije za otvaranje

Uznemirujući predmet e-pošte i dosadne linije poput "Hello Sir" ili "Žao mi jebiti gnjaviti vas "su zastarjeli i mogu dovesti do toga da vaše e-poruke budu označene kao neželjene po vašim pretplatnicima bez obzira nahitnosti ili važnosti poruke. Stavi se iz mase pomoću linija za otvaranje koje će odmah privući pažnjuod primatelja i motivirati ga da otvori i pročita sadržaj e-pošte.

4 # Adresa Zabrinutost primatelja

Odustati od korištenja zastarjelih i generičkih uvoda kao što su "Poštovani gospodine, dragi klijenti"i slično. Upišite ga osobnim unosom imena primatelja u ovaj odjeljak e-pošte. Ako šaljete slikovni pogone-pošte, još uvijek je moguće učiniti ih osobnim, uključujući naziv svakog primatelja u naslovu. To će se pokazatida vam je stalo i poruka e-pošte nije slučajno poslana.

5 # Uključi poziv na radnju

Poziv na radnju je izraz ili riječ koja opisuje radnju koju želiteprimatelja da preuzme nakon čitanja poruke e-pošte. Preporuča se uključiti jedan CTA po e-pošti budući da višestruki CTA-i imaju visoku šansuzbunjujući korisnika. Ako ga namjeravate koristiti za usmjeravanje primatelja na određenu web stranicu, provjerite je li sadržajna ovoj stranici odgovara očekivanjima ili obećanjima koja ste unijeli u e-poruci.

6 # Učinite to čitljivo

Najuspješniji marketingeri e-pošte ovladali su umjetnošću izrade svojihe-pošte čitljive i ugodne. Korištenje velikih, čitljivih fontova koji se mogu vidjeti na radnoj površini i na mobilnim uređajima jedan je od sigurnih požaranačini postizanja tog cilja.

Počnite primjenjivati ​​ove šest dokazanih savjeta kako biste postigli veliki uspjehmarketinške kampanje e-pošte. Obavezno pratite dobivene rezultate kako biste znali krenuli li u pravom smjeru Source .

November 27, 2017