Back to Question Center
0

Semalt objašnjava zašto dolazne veze su ključne za vaš SEO

1 answers:

Mnogo puta kada Google isprazni podatke za svoje postupke,koji regulira rangiranje web stranica, savjetovao bih klijentima da ništa ne naprave. Naša tvrtka nikad nije bilakoji su uključeni u taktiku neželjenih uloga tražilice poput stvaranja beznačajnih niskokvalitetnih linkova na dolazne web stranice. Izrada ekskluzivnihsadržaj i kvalitetni linkovi uvijek su bili naša motivacija.

Ipak, bavimo se slučajevima kada klijenti dolaze k namada je, nakon što su Googleove promjene objavile, kao što je procjena Penguin 2.1, utjecalo na njihovo ljestvici. Klijenti to obično misleodnosi se na neke poteškoće s njihovim procesom uspjeha, ali otkrivamo da većina njih ima loše dolazne veze koje je stvorio prethodniSEO tvrtka s kojom su radili.

Andrew Dyhan, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt Digital Services objašnjava zašto loše dolazne veze imaju tako bitan utjecaj na rangiranje web stranica.

Dolazni linkovi su bitan element za određivanje web stranicarang u Googleu..Ranije, web stranica s najvećim brojem dolaznih veza bilo bi više od konkurentne web stranices nižim povratnim vezama. Tvrtke će stvoriti puno dolaznih veza bez obzira na njihovu kvalitetu ili ako su imali smisla od Googleanije bilo briga za bilo kakve odnose između veza i web stranica. Google je tada revolucionarizirao. Panda je prvi put uvedenpočetkom 2011, tada je Penguin pušten u kasnije 2012. godine. Odjednom, kvaliteta dolaznih veza preuzela je količinu, naIstodobno su tvrtke koje su se uključile u prikupljanje velikog broja povratnih veza uključile u pogrešne tehniketijekom stvaranja sadržaja. Prema stručnjaku Semalta Andrew Dyhan, stručnjak za online marketinške usluge, ono što je Panda počeo jestzavršio je pingvin. Mnoge su web stranice svjedočile drastičnom pada njihovog rangiranja, prihoda i prometa, a to je mjesto gdje je jedan od njihnašim klijentima je uhvaćen. Ovo je bilo veliko iznenađenje za pogođene webmastere čija su mjesta pogodila.

Loše dolazne veze ne pokazuju bezazlen učinak do njihjednoga dana ozlijediti mnogo. Klijenti ne shvaćaju hitnost uklanjanja povratnih veza prije nego što im pokažemo analizu njihovihračun klijenta. Ako u prvim fazama, uklanjanje loših veza nije dovoljno dugo i skupo, kasnije kad će gubitakdovoljno loše, uklanjanje dolaznih loših veza postalo je hitan prioritet koji će vas učiniti spreman za bilo koji iznos rezervirati odmahsvjedočimo pozitivnom izlazu nakon što smo krenuli uklanjanjem loših veza, ali nažalost, neki klijenti često voljni dobiti odmahRezultat,

Kako bi se klijenti zadržali, bilo koja tvrtka SEO treba odmah izgledatiout za loše veze i eliminirati ih. Trenutno otkrivamo potencijalnim klijentima u vezi uklanjanja loših veza i ako je to obavezno,savjetujemo im da ulože u njega za prvih nekoliko riječi. Veća je lekcija razumjeti gdje je Google na čelui voziti klijente prema tom putu. Za SEO kupce, više nije opcija da se ažurira s trendom kako bi seuspjeti. Također, napuštanje potrebe za dobivanje pomoći od SEO tvrtke vrlo vjerojatno će vaš konkurent biti pobjednik. Stoga,praćenje stručnjaka je važno Source .

November 27, 2017