Back to Question Center
0

Semalt objašnjava osnove web stranica tehničke SEO revizije

1 answers:

Search Engine Optimization (SEO) Revizija procjenjuje je li web stranica SEOprijateljski i koja se pitanja moraju poboljšati. Osigurava da je web mjesto dobro optimizirano svim promjenama koje se odvijaju u industriji.Revizija usluge SEO obuhvaća tehničku analizu na stranici, izvan stranice, konkurentne i ključne riječi.

Upravitelj uspjeha klijenta tvrtke Semalt Digital Services, Jack Miller objašnjava što je SEO revizija, kako ga pokrenuti i zašto je bitno za promociju web stranice.

Važnost SEO revizije

Čim Google stalno ažurira algoritme rangiranja i sadržajzahtjevi, tvrtke moraju brzo odgovoriti na te promjene kako bi ostale konkurentne. Analiza revizije omogućuje povećanje web lokacijeposjete i pomažu u održavanju koraka razvoja industrije. Također dolazi u uporabu kada namjeravate pokrenuti novi projekt.

  • Pristupačnost Web stranice moraju imati sadržaj i tražilicetrebao bi mu pristupiti. Ako to ne uspijete, tražilica neće moći pretražiti vaš sadržaj, što će negativno utjecatirang. Međutim, alat Robots.txt može lako popraviti takav problem tako što označava sve stranice blokirane od indeksiranja. Također je uključenistraga HTTP statusa kodova. U slučaju kanonizacije (kopiranja stranice), tehnička analiza pomaže preusmjeriti dupliciranestranice na izvornu stranicu. Sve stranice bi trebale biti međusobno povezane kako bi se osiguralo da nitko ne ostane izoliran tako da puža neće ih preskočiti.
  • Indeksiranje Provjera pristupačnosti osigurava tražilicepronađite sadržaj. Povećani broj stranica pronađenih indeksiranim u sadržaju povećava ocjenu web mjesta, što poboljšava status motorared,
  • Izvedba mjesta Brzina je najvećajer većina ljudi neće čekati stranicu da se učita, ako je potrebno dugo, osobito s sporijom internet vezom. Utječe na broj posjeta gledatelja.

Izvršavanje SEO revizije

Postoje dva načina za vođenje SEO revizije za web stranicu.

Analitičari SEO

SEO stručnjaci, kao i naša agencija, provode temeljitu istragu pomoću alatai aplikacije. Istražujući svaki aspekt stranice, pripremaju izvješće koje navode sve probleme koje su pronašli i daju prijedlogeo tome kako ublažiti problem.

Automatizirani alati za SEO reviziju

Postoje određeni alati za obavljanje revizije SEO. Oni su dugotrajni,tako da zahtijeva strpljenje, točnost i strateško razmišljanje. Ova je opcija samo za samopouzdane osobe s jakim tehničkim vještinama.

Alati za tehničku provjeru

  • Vrištanje žaba ili Xenu Provjeravaju broj indeksiranihstranice, otkriti kanonikalizaciju, interno preusmjeravanje i dupliciranje.
  • IIS SEO Toolkit Analizira dostupnost web mjestai preporučuje kako to učiniti više motor-friendly.
  • Semalt Digitalne usluge Stručnjaci analiziraju i tehničkui sadržajne aspekte izvedbe SEO-a Vaše web lokacije, pružiti vam izvješće i preporuke.
  • Pingdom DNS Check Pomaže u pogreškama indeksiranja, DNS zdravlju i rješavanju problema Postavljanje DNS poslužitelja
  • Izrađen Provjera arhitekture domene i izvješća o strukturnim pitanjima vezanim uz SEO.
  • GTmetrix Alat koji identificira elemente koji uzrokuju web stranicesporo učitavanje. Ona također uključuje povijest brzine ako se koristi prije.
  • Google Webmaster Tools Identificira probleme na stranici,linkove i tehničko zdravlje web stranice.

Pri provođenju SEO revizije web stranice, pobrinite se da su svi faktori razmotreni.Složenost i koherentan pristup provedbi analize ključni su čimbenici koji uzrokuju uspjeh revizije. Crtanje narezultati multifaktorske analize, možete razviti pravu SEO strategiju za daljnju promociju web stranice Source .

,
November 27, 2017