Back to Question Center
0

Semalt objašnjava kako iskoristiti najveći dio sadržaja marketinga i SEO interrelacije

1 answers:

Strategije marketinga i tražilice optimizacija strategije su čvrstopovezani i kada su prikladno spojeni, bolje su od PB & J. Ove dvije taktike su sve što daje ljudima upravo ono što im je potrebno.Da bi vaš sadržaj pronašao perspektive, trebate tražilice.

Frank Abagnale, menadžer uspjeha korisnika Semalt Digital Servies objašnjava kako izraditi ove dvije strategije, podijeliti znanje važnih elemenata web stranice koja bi trebala bitioptimiziran za ljude i tražilice.

Dobivanje pravih ključnih riječi

Zašto to radite za tražilice? Ključne riječi su glavne značajke kojeomogućite da se vaše stranice pronađu. Smart SEO stručnjaci istražuju ne samo industrijske pojmove koje žele rangirati, već i riječi i frazeda ih gledatelji mogu koristiti kako bi ih otkrili. Pametniji SEO poboljšavaju svoje informacije oko ključnih fraza od tri ili više riječi koje suneizravno povezan s vašom uslugom ili proizvodom. To drastično smanjuje tržišno natjecanje i promet te olakšava njihovo rangiranje.

Zašto to radite za ljude: pretraživanja dugih ključnih riječi imaju tendencijupretvoriti u vode i prodaju dobro. Za postizanje sadržaja marketinga zlata, morate pronaći nekoliko dugih rep ključnih riječi i rang visoko za njih.

Dobivanje odgovarajućih naslova i meta opisnih oznaka

Zašto to učinite za tražilice: Ovi opisi nisu takvibitno kao što su nekada bili na rangiranju, ali mogu neizravno utjecati na to kako rangiraš. Veliki naslov i objašnjenje povećavaju broj"značajni" pretraživači koji odabiru na vašem popisu, a time pokazuju kvalitetu. To rezultira popisu koji se kreće u redovima.

Zašto to radite za ljude: Ovo su jedine informacijevidljiv ljudima prilikom traženja u obliku popisa. Objašnjenje koje točno predstavlja sadržaj na vašoj stranici, a to govorina korisnikov motiv za pretraživanje, poziv je na akciju za ljude koji dolaze na vašu stranicu. Na taj način privlačite relevantne posjetitelje koji su svjesništo očekivati ​​od vaše stranice.

Korištenje ključnih riječi i njihovih varijacija u tijelu tekstai u image alt oznakama, jednom ili dvaput u titlovima

Zašto to radite za tražilice: Pažnja na tražilicamaprebačen je u oznake zaglavlja. Učinite to za vas tako da štedno unosite ključne riječi i uključujete ih u varijacije. Sve je u vezi s upotrebomod koreliranih riječi.

Zašto to radite za ljude: Ljudi imaju tendenciju skeniranjaputem interneta nego čitanja. Podnaslovi su izvrsni za skeniranje i mogu privući ljude da čitaju stranicu tako da izgledaju lakše čitati.

Uz sve navedeno, sadržaj bi trebao biti enticingprivući i održavati posjetitelje. Informacije bi trebale biti lako pronaći, na neki drugi način učinjeno beskorisnim. Oba SEO i Content Marketingtrebaju raditi u međusobnom povezivanju, jer bez sadržaja koji će ih čitati ljudi, SEO tehnike bi se smatrale samo spamom. Stvarajući takosadržaj koji vrijedi čitati i dijeliti je primarni cilj da se usredotočite na Source .

November 27, 2017