Back to Question Center
0

Semalt objašnjava glavne aspekte e-commerce SEO

1 answers:

Izgradnja web stranice i dobivanje prometa su dvije različite stvari.Pokretanje online trgovine je jednostavan zadatak, ali može biti teško kada pokušavate privući korisnike putem interneta. Ovajproblem postaje intenzivan, jer konkurenti ograničavaju naše šanse za ulazak na tržište. Kada ste proveli istraživanje i postavili aweb mjesto, morate dobiti priznanje od strane tražilica kao što je Google, tako da će vam trebati tražilice optimizacija. Ovaj procesuključuje izmjenu značajki svoje web lokacije prema zahtjevima algoritama tražilice kako bi se postigla najbolja pozicijaodređenih ključnih pojmova.

Jason Adler, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt daje vrijedne savjete o tome kako izraditi vaš sadržaj mjerodavnim i optimiziranim web stranicama kako bi vam pomogao da postanete viši u tražilicama.

  • Poboljšajte brzinu i odgovor vaše stranice
  • Raditi na vašim meta naslovima i opisima da budu uvjerljiviji i djelotvorniji
  • Koristite duže, više jedinstvene opise proizvoda i ključne riječi dugih repova
  • Dodajte recenzije kupaca kako biste privukli više klijenata
  • Objavljivanje sadržaja koji spominje što korisnici pretražuju

Kada se radi o SEO, nekoliko alata može biti korisno za vaše napore. Ovi alati uključuju:

  • 1. PicMonkey i Kraken . Kombinacija ovih alata daje vamznačajke optimizacije web dizajna. Oni mogu uređivati ​​i smanjiti veličinu slika na internet stranicama povećavajući brzinu iodgovor vaše web stranice..
  • 2. GetFiveStars. Ovaj alat pomaže onima koji su zabrinuti za njihovoPovratne informacije korisnika. GetFiveStars će poslati e-mail klijentima s potrebnim informacijama. To će presresti pozitivno ili negativnopovratne informacije na internetu, kao i poboljšanje rangiranja.
  • 3. Autopilot Ovo je jeftin alat koji može automatizirati neke aspektevaših marketinških kampanja. Ova aplikacija dolazi s 30-dnevnim besplatnim probnim radom nakon koje slijedi 25-mjesečna mjesečna pretplata.
  • 4. YoRocket Ovaj alat može procijeniti meta naslove i opiseweb stranice. Možete ga upotrijebiti kako bi opisi bili uvjerljivi i vodili sadržaj na web stranici. Razvio se Brian Dean i Backlinkoovaj alat. To je vrhunska usluga, a korisnici plaćaju da dobiju visoku stopu klikanja.
  • 5. Semalt Riječ prijedlozi. Ovo je alat za pretraživanje ključnih riječi kojimogu pružiti ključne riječi s dugim repom. Može vam biti korisno pružiti vam pojmove za pretraživanje koje kupci koriste za kupnju s interneta. Možedati vam ključne riječi za unos ili stvaranje online sadržaja.

Izgradnja web stranice i dobivanje protoka posjetitelja može biti teškopostići. S SEO-om, stvari se pokazuju pomalo jednostavnijima i postoji nada. Optimiziranje vaše web stranice putem SEO taktika poputodabir sadržaja i povratna veza mogu dovesti do prometa na vašoj web-lokaciji. Pomoću alata za eCommerce SEO možeteuspostaviti dosljednu djelotvornu praksu kako bi se osiguralo da vaša web stranica ostane na vrhu tražilnih mjesta, te stoga primitinovih posjetitelja Source .

November 27, 2017