Back to Question Center
0

Semalt: Kako zaustaviti TrackPress Trackback & Pingback Spam

1 answers:

Trackbackovi i pingbackovi izvrstan su način za izdavače i blogere da podijele uvide sa svojim obožavateljima i nastavljaju sa svojim pisanjem značajne i korisne razgovore s čitateljima i sljedbenicima. Vjeruje se da su pratnja komentari vanjskih WordPressa. Na primjer, ako web-lokacija upotrebljava različite blogove i veze na vaše članke, ručno će slati obavijesti kako bi vas obavijestili o svojim aktivnostima. S druge strane, pingbackovi su ekskluzivni za WordPress - купить чехол для lg bl 40. To znači da se netko može povezati s vašim člancima ili postovima bloga samo ako oba od vas koriste WordPress kao primarni sustav za upravljanje sadržajem. U tom bi slučaju vaša web-lokacija trebala omogućiti pingbackove kako bi postovi mogli biti upućeni ispravno. Puno neželjenih pošiljatelja svakodnevno šalje upozorenja i pingbackove.

Ne morate se brinuti jer je Frank Abagnale, vodeći stručnjak iz Semalta , daje neke jednostavne načine kako ih se riješiti i spriječiti u budućnosti.

Topsy Blocker:

Topsy Blocker funkcionira na različite načine i ima za cilj analizirati trackbackove i pingbackove koje vaša web stranica svakodnevno prima. Također provjerava vaše komentare i uklanja nelegitimne izvore kao što je topsy..com. Ako se pošiljatelj ispostavi da je s takvih web stranica, praćenje i pingbackovi automatski će se postaviti kao spam. Trebate instalirati i aktivirati ovaj alat kako biste bili sigurni da vaša web-lokacija ostaje bez komentara s neželjenom poštom, pingbackova i praćenja

Antispam Bee:

Sigurno je reći da je Antispam Bee poznati i najmoćniji izbor za WordPress blogere. Ima više od 200.000 aktivnih instalacija i jedina je opcija za provjeru ispravnosti praćenja i pingbackova. Osim toga, ovaj alat provjerava najtočnije komentare i uklanja netočne komentare s vaše web stranice. Možete je instalirati iz opcije Postavke> Antispam Bee, a program je besplatan. Njegove zadane postavke mogu se uređivati ​​u bilo kojem trenutku, na temelju vaših zahtjeva i bloga bloga. Ipak, njegove zadane postavke dovoljno su za to ako imate privatni blog ili web mjesto za pokretanje.

WP-SpamShield protiv špijunaže:

WP-SpamShield je nevjerojatan i nevjerojatan program koji biste trebali razmotriti jer pomaže riješiti pingbackova i trackbackova. Automatski ubacuje Captcha na vašu web lokaciju i traži od svih posjetitelja da unesu Captcha u svrhu provjere. Međutim, neki od vaših čitatelja možda neće biti uvjereni u taj postupak potvrde kako biste ga uredili u skladu s tim. Ovaj sustav neće blokirati robota koji će indeksirati vaš blog ili web stranicu. Umjesto toga, dobili ćete osloboditi od neželjenih komentara, a ovaj dodatak funkcionira baš poput vatrozida. Spam komentari su blokirani sami, ali možete konfigurirati postavke s područja administracije i kliknite opciju Postavke> WP-SpamShield.

Zaključak - Automatski označi komentare kao neželjenu poštu ako sadrže ključne riječi s crnim listom:

Osim gore navedenih metoda, WordPress nam omogućuje jednostavno provjeravanje komentara, pingbackova i trackbackova kako bismo mogli označiti neželjenu poštu ako nešto nije bitno. Bilo koji komentar koji sadrži ključne riječi ili fraze treba odmah blokirati i ukloniti iz vaših postova. Čak i kada ne primite obavijesti, jednostavno ih izbrišite iz WordPressovog područja administracije.

November 30, 2017