Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Je li vaša e-commerce web stranica moguće pretraživati?

1 answers:

Razumijevanje tražilice optimizacija (SEO) osnove je neophodan preduvjet kada je u pitanju online i digitalni marketing . Na društvenim medijskim platformama nedavno je bila tema rasprave zbog stvarne konverzije prometa i velikog broja potencijalnih posjetitelja koji su se susreli.

Michael Brown, vrhunski stručnjak iz Semalt , osigurava da razumijevanje osnova SEO-a od iznimne važnosti za iskoristiti pozornost potencijalnih korisnika i poboljšati vašu vidljivost web stranice e-trgovine u stvarnom vremenu.

Za SEO početnike, optimiziranje vaše web stranice za lakše navigacije i spiders puzeći može zaraditi pravi promet - 205/55 r16 91t. Vaša mrežna kampanja ne mora biti tako napornog. Što je pauk za pretraživanje? Ovo je jedno od pitanja koja su udarila u umove tražilice optimizacije početnike koji rade na tome da svoje online karijere plodnu.

Razumijevanje osnove SEO

Kada je riječ o pokrivanju odnosa s javnošću i digitalnom marketingu, ne može se zanemariti razumijevanje uloga robota i pauka u vašem rangu. U marketingu, pretraživači i roboti pomažu indeksiranju web stranica i blogova. Za početnike, indeksiranje znači da tražilice mogu lako otkriti veze unutar vaše web stranice..

Tražilice šalju razvijene programe kao što su roboti i pauci kako bi indeksirali vaše registarske datoteke, galerije i web stranice. Neka se pitanja otežavaju tražilicama da ponovno posjete web stranice i datoteke. Ako se takav scenarij dogodi, vaše glavne stranice nedostaju u bazi podataka glavnog računala. Dugoročno, vaši potencijalni posjetitelji neće moći pristupiti vašem sadržaju u rezultatima pretraživanja .

Neuspjeh u upravljanju web sučeljem može lako propasti vašu web lokaciju. Kao marketinški savjetnik, nemojte dopustiti da neka od značajki tražilice optimiziranja ostanu netaknuta. Ovdje su uobičajene pogreške koje izvršavaju webmasteri i marketinški konzultanti u svojim kampanjama.

Ugradnja linkova za navigaciju u flash datotekama

U posljednjih nekoliko godina Google Incorporation radi na pomaganju robotima i paukima za indeksiranje flash datoteka. Međutim, projekt je još u tijeku. Ugrađivanje veza na flash datoteke može stvarno uništiti vašu marketinšku karijeru tako što će vaš položaj biti nizak u algoritmima.

Navigacijske veze ugrađene u obrasce

Umetanje veza u obrasce je tehnika koja može učiniti vaš pretvaranje ključnih riječi rang u algoritmima. Ispunjavanje obrasca za čitanje sadržaja može biti pravi smetnja za neke od vaših korisnika. Osim toga, ugrađivanje veza unutar oblika otežava tražilicama indeksiranje vašeg sadržaja.

Ugradnja veza za navigaciju u JavaScript

Ako se web-lokacija e-trgovine sastoji od 230 stranica, ali samo 180 stranica puštaju pauka, to znači da 50 stranica ne potiče promet na vašu web stranicu. Tražilice imaju problem kada je u pitanju indeksiranje veza ugrađenih u JavaScript. Umetanje veza na vaše gornje stranice može spasiti dan privlačenjem i pokretanjem prometa na vašoj web stranici.

savjeti o tome kako se vaša web-lokacija može indeksirati

  • Koristite navigaciju breadcrumb ili footer za generiranje alternativnih linkova za vaše web stranice
  • Generirajte i ugradite tekstualne veze za ključne stranice
  • Optimizirajte svoju web lokaciju pomoću CSS koda i generirajte navigacijske elemente

November 29, 2017