Back to Question Center
0

Semalt Expert: Zašto je sadržaj visoke kvalitete važan za izradu SEO Link?

1 answers:

Gradnja veza ostala je jedna od bitnih sastavnicaSEO pristupa. Linkovi prolaze kroz stranice rangirane domene kako bi potvrdili vjerodostojnost određenog web mjesta. Trenutačna izgradnja vezetehnike naglašavaju stvaranje sadržaja koji privlači veze na temelju svojih prednosti.

Moramo razumjeti zašto koristimo sadržaj da bismo uspostavili veze.Autoritet domene i PageRank fokus izvan broja veza na vašu web stranicu i Google potvrđuje značenje i kvalitetuod veza. Upotreba veze kao citata smatra vrijednim i zauzvrat se smatra vrijednim.

Ryan Johnson, viši voditelj prodaje tvrtke Semalt Digital Services, jasno pokazuje zašto pisanje velikog sadržaja dolazi s dodatnim prednostima i uspostavljanjem boljih veza.

Opasnosti gradnje linkova bez sadržaja

1. Pokretači neželjene pošte

Google je promatrajući one koji objavljuju sadržaj bez ikakvihprateće informacije i upute upozorenja koje mogu rezultirati rangiranom kaznom.

2. Uređivačka dostupnost.

Postoji veća potražnja za vezama bogatim sadržajem za uređivanje iobjavljivanje na visokim autoritetima budući da su urednici gladni za velikim informacijama.

3. Mogućnosti ključne riječi.

Ključne riječi i dalje su bitni dio izgradnje veza.Optimizacija za određenu ključnu riječ može se izgubiti ako nema veze.

4. Žrtve reputacije

postoje potencijalni dobici, kao što su brand reputacija, dadolaze s postavljanjem veza sa sadržajem koji se može izgubiti i zamračiti ako se stvori veza bez informacija.

5. Učinci ovlasti

Vaše se ovlasti mogu suočiti ako šaljete veze bezili se mogu smatrati sumnjivima.

6. Kontekstualne praznine.

Ne dobivate priliku za kontekstualizaciju veze i primanjavelik preporučeni promet samo objavljivanjem prazne veze.

Postoje čvrste prigode u kojima se veze bez sadržaja mogu ostvariti

1. Broken link building

Postoji tehnika korištenja softverskog alata koji spontanouklanja prekidne veze, koje se smatraju lošima za SEO, a zatim ih šalju webmasteru za popravke. Za svaku neispravnu vezunudite, zaradite prednost za tu vezu jer će biti unutar sadržaja.

2. Komentari i forumi

Da biste ušuljali vezu na web stranicu putem komentara i foruma, tomora imati odličan sadržaj jer su stručnjaci foruma postali strogi.

3. Nofollow veze.

To omogućuju jednostavan način objavljivanja vaših veza s jamstvom brGoogle kazna jer oni ne prolaze kroz vlasti. Na taj način dobivate prednost od prometa upućivanja koje je generirao veza.

4. Popis donatora, prepoznavanja partnera.

Partnerstvo s organizacijom ili davanje novca na svoje web stranicemože vam zaraditi vezu na glavnoj stranici.

5. Izvorni popisi.

Podrška organizaciji online može vam zaraditi visoku kvalitetu veze.

6. Slike.

Ljudi su privučeni visokokvalitetnim slikama, i uvijek će ih uputitina izvornu izvornu vezu kada ga žele koristiti.

Napokon, izgradnja linkova bez sadržaja je moguća i mogu stećicjelovita vrijednost autoriteta domene koju donose. Iako ovo može doći s prednostima kao što su smanjena ulaganja u vrijeme,izgradnja veza na temelju sadržaja je najučinkovitiji i sigurniji izbor. Sadržaj je glavna snaga u SEO Source .

November 27, 2017