Back to Question Center
0

Semalt Expert: Zašto dobar sadržaj ne može zamijeniti SEO

1 answers:

U posljednje vrijeme postalo je zajednička perspektiva koliko god imate dobrosadržaj, ostatak će se pobrinuti za sebe. Istina je da SEO i sadržaj marketing su neraskidivo povezani dobar sadržaj je potrebnoza SEO. Međutim, za uspješnu kampanju optimizacije trebat će vam mnogo više od dobrog sadržaja.

Upravitelj uspjeha klijenta tvrtke Semalt Digital Services, Nik Chaykovskiy objašnjava zašto kvalitetni sadržaj nije dovoljan za učinkovito funkcioniranje SEOa.

Teorija je ideja točna. Sve tražilice nastoje pružitibazu njihovih korisnika s najboljim sadržajem i tako imaju algoritme koji vrše dobar sadržaj. Proizvodnjom više sadržaja možeteimaju više tema koje se mogu indeksirati i pokrivaju mnoge zahtjeve za pretraživanje. Nadalje, sve dok je sadržaj dobar, više će posjetitelja posjetitivaše web mjesto.

S druge strane, ako nemate nikakvih sadržaja, ne možete podnijetišanse za učinkovito SEO. Ako je materijal loš i nije pouzdan, rezultati će biti slični. Da bi vaš sadržaj bio dobar,mora zadovoljiti različite standarde kako bi dokazao da je dobar. To varira od jedinstvenosti do praktičnosti, važnosti i zabave.

Pretpostavimo da je vaš sadržaj dobar i da proizvodiš sadržajna redovnoj osnovi..Ovaj je sadržaj neupotrebljan dok god nije vidljiv. Ako vaši korisnici nisu svjesni vašeg posla, onda to ne mogučitati ili pogledati. Uz napredak Googlea, još uvijek se oslanja na povratne informacije svojih korisnika kako bi se postigao rangiranje kvalitete sadržaja. Tako,ako ti korisnici ne mogu vidjeti vaš posao, Google ne može procijeniti kvalitetu vašeg sadržaja.

Većina takvih povratnih informacija obično se osigurava putem dionica i veza,koje Google smatra pouzdanim. Zarađivanjem mnogih veza možete se smatrati dobrim izvorom sadržaja i kao rezultat toga ćeteporast u poretku pretraživanja. Međutim, te veze ne ostvaruju samo dobri sadržaji. Morate poduzeti inicijativu promicanjem isindiciranje vaših veza, ponekad i izgradnjom nekih manualnih veza.

Dobar sadržaj na web sučelju dobar je početak. Međutim, trebali bistenikad ne zanemarujte tehničke čimbenike koji su neophodni za vašu web lokaciju da visoko rangiraju rezultate tražilice. Većina web lokacija predložaka, poputWordpress i Wix opremljeni su tehničkom strukturom koja olakšava indeksiranje tražilice.

Ovo, međutim, nije dovoljno. Morat ćete izraditi Meta podatkeoznake naslova, poboljšavaju sigurnost web sučelja, ažuriraju datoteku robits.txt, stvaraju i ažuriraju sitemap i povećavaju brzinuako želite da se vaša web-lokacija bori u obliku.

Možete iskoristiti pravu snagu sadržaja, ako ste u mogućnostiintegrirati ga s nizom drugih marketinških strategija. Na primjer, možete koristiti marketing e - pošte i marketing društvenih medijakorist vašeg sadržaja. Koristeći ove strategije u međusobnom odnosu, imate bolje šanse da iskoristite svoje najboljesadržaj. SEO je složena strategija. Ne može se kuhati do jednog fokusa Source .

November 27, 2017