Back to Question Center
0

Semalt Expert: Savjeti za vizualni sadržaj

1 answers:

Danas klasične slike mogu predstavljati poruku vrijednu tisuću riječi. Slike su brze za razumijevanje, čine sadržaj obuhvaćaju primarnu ideju u jednoj perspektivi. Međutim, odabir slika može biti teško - inca trail peru permit.

Google je najavio svoje novo ažuriranje u siječnju 2017. Kao reforma, video sadržaj, kao i drugi vizualni sadržaj, rangiraju se za SERP-ove baš kao i prosječni pisani sadržaj. Stoga, pjevanje različitih slika na optimiziranoj stranici generirat će promet web stranica iz organskih upita za pretraživanje. Kao rezultat toga, mnoge tvrtke koriste ovu tehniku ​​kako bi zaradile milijune novaca od njihovih online komercijalnih pristupa.

Andrew Dyhan, menadžer za uspjeh korisnika Semalt opisuje neke tajne stvaranja sjajnog vizualnog sadržaja za vašu web stranicu.

1. Nemojte koristiti zaliha slika

Fotografije se teško kamuflažu na bilo kojoj web stranici. Dobivanje visokokvalitetnih slika od fotografa može učiniti vašu web stranicu UX pobijediti vašeg konkurenta dizajn. Nadalje, slike s oznakama ALT rangiraju i na SERP-ove, što čini cijeli proces koristan za vas. Odsutnost od zaliha slika je važno. Fotografije ne inzistiraju na autoritetu robne marke stoga web mjesto gubi autentičnost. U većini slučajeva njihovi dizajni i boje nisu u skladu s izgledom vaše web stranice..Ova složenost čini zaliha slika postaje gubitak u načinu na koji se pojavljuje web dizajn. Stvaranje novih slika može biti korisna metoda ispravljanja ovog problema.

2. Vizualni sadržaj može poboljšati kreativnost

Kako se doba interneta nastavlja, vizualni sadržaji i dalje napreduju. Mnoge slike postaju previše raširene da se ne bi trebale pojaviti na vašim web stranicama. Vaša slika ne bi se trebala pojavljivati ​​ni na jednoj drugoj web stranici. Ova originalnost je element autentičnosti koji web stranicu može napraviti određenu autoritativnu egzistenciju u određenoj niši. Nadalje, kreativnost može donijeti različite oblike vizualnog sadržaja kako bi ilustrirala različite stvari. Na primjer, medicinski znanstvenici su došli do 3d ilustracije ljudske anatomije

3. Koristite slike koje "poboljšavaju vašu priču"

Jedan od najboljih načina za privlačenje pozornosti publike je korištenje tehnika pripovijedanja. Ovom metodom možete privući pozornost publike i privući ih u vezu s vašim sadržajem. Ova vrsta upotrebe web-mjesta stvara poticaje Googleu, čime ih šalju prednost od rangiranog čimbenika u odnosu na konkurentsku web stranicu. Priča o pripovijesti je glavna jezgra stvaranja naglaska u online sadržaju. Nadalje, pripovijedanje stvara element vizualnog prepoznavanja i privlačnosti. Marketeri mogu ciljati neku vrstu niša pomoću priča koje odgovaraju tom ničemu načinu života. Na primjer, web stranica Biblije ili evanđelja može pratiti svoje uvjerljive slike u ovom odjeljku.

Vizualni sadržaj nedavno je postao jedan od najučinkovitijih načina dobivanja vašeg ranga na SERP stranicama. Mnoge su web stranice uspjele putem ove metode na svojim web mjestima za e-trgovinu. Međutim, vizualni sadržaj na vašoj web stranici može biti stresan zadatak, a mnogi često to ne uspijevaju. Koristite ovaj vodič tvrtke Semalt Digital Services kako biste optimizirali vizualni sadržaj kako biste najbolje iskoristili svoje internetske strategije.

November 28, 2017