Back to Question Center
0

Semalt Expert obrađuje Caldera obrazac, Najmoćniji dodatak za WordPress web stranice

1 answers:

Kontaktni obrazac neželjena pošta je iritantan i dosadan i uzrokuje puno sigurnosnih rizika na vaš blog ili web stranicu. Stoga, blokiranje neželjene pošte i čuvanje vašeg obrasca za kontakt treba biti vaš prioritet ako koristite Caldera forme. Artem Abgarian, menadžer menadžera višeg menadžera Semalt , objašnjava kako bi vam omogućiti sveobuhvatne i snažne programe protiv sprečavanja neželjene pošte za kontakt obrazac, prvo trebate izraditi posve novi obrazac - restaurant quality patio furniture. Kada to učinite, alat za sprječavanje neželjene pošte funkcionira kako bi vaši obrasci bili slobodni od napada neželjene pošte i botova.

Što učiniti ako dobijete spam sa Caldera Forms

Ako upotrebljavate zadani dodatak meda s Caldera Forms i ne funkcionira ispravno, postoji nekoliko načina da se odmah riješite spama:

  • Prije svega, trebali biste radije upotrebljavati dobro upravljani i organizirani bloker programa WordPress koji osigurava blokiranje svih robota i pauka koji dolaze do vaše web stranice. Predlažemo da koristite WPEngine i Panteon u tom smislu.
  • Također možete koristiti usluge e-pošte koje automatski blokiraju neželjenu poštu. Predlažemo vam Caldera Forms Pro za Caldera Forms i SendGrid za sve druge e-poruke..
  • Korištenje dodataka za zaštitu od neželjenih sadržaja također je dobro. Postoje stotine tisuća antispamskih dodataka u vašem Wordpress dodatku, a možete odabrati relevantni dodatak i instalirati ih što je prije moguće.

Što je s reCaptcha poljem

Također je dobro dobiti reCaptcha i spriječiti neželjene komentare na vašoj web stranici. To možda neće ispravno raditi s Caldera Formsom tako da ćete morati ručno prilagoditi postavke. Sigurno je reći da je reCaptcha manje učinkovita i korisna od standardnih dodataka spama koji se spominju u nastavku.

Caldera Forms Anti-Spam:

Ako posjedujete WordPress web stranicu, morate instalirati ovaj dodatak što je prije moguće kako bi spriječili Caldera forme od neželjenih poruka i virusa. Ovo je prilagodljiv i prilagodljiv dodatak za web stranice koji je besplatan i dolazi s desecima značajki. Pomoću njega možete dobiti detaljne upute o razvoju lijepog obrasca za kontakt. Ovaj dodatak nudi generatore obrazaca za povlačenje i ispuštanje, opcije pregleda uživo, predloške za ubrzavanje stvaranja obrasca i pomaže u stvaranju responzivnih obrazaca za nekoliko sekundi.

Očistite govor protiv spama:

Ovaj dodatak WordPressu možete jednostavno integrirati s Caldera Formsom i pomaže spriječiti neželjenu poštu u odjeljcima za komentare. Najbolji dio je da dolazi u obje besplatne i premium verzije; to znači da je besplatna inačica dobra za male poduzetnike i privatne blogove, a premija je izvrsna za velike web stranice i online marke. Njegova opcija Gravity Forms može biti omogućena za uređivanje vaših postojećih obrazaca i dati im snažan i izvanredan izgled.

Pčela protiv špijuniranja:

To je sveobuhvatan i koristan WordPress plugin za Caldera forme. On pruža besplatne antispam usluge i ima milijune aktivnih instalacija na internetu. Kontaktni obrazac 6 također se može uređivati ​​pomoću ovog dodatka, a korisnik je prilagodljiv. Nadalje, korisnicima je dostupan mnoštvo proširenja, a možete prilagoditi dodatak prema vašim zahtjevima i očekivanjima. Ona također uključuje reCaptcha podršku i može podnijeti Ajax-powered obrazac za vas.

November 30, 2017