Back to Question Center
0

Semalt Expert obrađuje Caldera obrazac, Najmoćniji dodatak za WordPress web stranice

1 answers:

Kontaktni obrazac neželjena pošta je iritantan i dosadan i uzrokuje puno sigurnosnih rizika na vaš blog ili web stranicu. Stoga, blokiranje neželjene pošte i čuvanje vašeg obrasca za kontakt treba biti vaš prioritet ako koristite Caldera forme. Artem Abgarian, menadžer menadžera višeg menadžera Semalt , objašnjava kako bi vam omogućiti sveobuhvatne i snažne programe protiv sprečavanja neželjene pošte za kontakt obrazac, prvo trebate izraditi posve novi obrazac. Kada to učinite, alat za sprječavanje neželjene pošte funkcionira kako bi vaši obrasci bili slobodni od napada neželjene pošte i botova.

Što učiniti ako dobijete spam sa Caldera Forms

Ako upotrebljavate zadani dodatak meda s Caldera Forms i ne funkcionira ispravno, postoji nekoliko načina da se odmah riješite spama:

  • Prije svega, trebali biste radije upotrebljavati dobro upravljani i organizirani bloker programa WordPress koji osigurava blokiranje svih robota i pauka koji dolaze do vaše web stranice - grain moisture shrink formula. Predlažemo da koristite WPEngine i Panteon u tom smislu.
  • Također možete koristiti usluge e-pošte koje automatski blokiraju neželjenu poštu. Predlažemo vam Caldera Forms Pro za Caldera Forms i SendGrid za sve druge e-poruke..
  • Korištenje dodataka za zaštitu od neželjenih sadržaja također je dobro. Postoje stotine tisuća antispamskih dodataka u vašem Wordpress dodatku, a možete odabrati relevantni dodatak i instalirati ih što je prije moguće.

Što je s reCaptcha poljem

Također je dobro dobiti reCaptcha i spriječiti neželjene komentare na vašoj web stranici. To možda neće ispravno raditi s Caldera Formsom tako da ćete morati ručno prilagoditi postavke. Sigurno je reći da je reCaptcha manje učinkovita i korisna od standardnih dodataka spama koji se spominju u nastavku.

Caldera Forms Anti-Spam:

Ako posjedujete WordPress web stranicu, morate instalirati ovaj dodatak što je prije moguće kako bi spriječili Caldera forme od neželjenih poruka i virusa. Ovo je prilagodljiv i prilagodljiv dodatak za web stranice koji je besplatan i dolazi s desecima značajki. Pomoću njega možete dobiti detaljne upute o razvoju lijepog obrasca za kontakt. Ovaj dodatak nudi generatore obrazaca za povlačenje i ispuštanje, opcije pregleda uživo, predloške za ubrzavanje stvaranja obrasca i pomaže u stvaranju responzivnih obrazaca za nekoliko sekundi.

Očistite govor protiv spama:

Ovaj dodatak WordPressu možete jednostavno integrirati s Caldera Formsom i pomaže spriječiti neželjenu poštu u odjeljcima za komentare. Najbolji dio je da dolazi u obje besplatne i premium verzije; to znači da je besplatna inačica dobra za male poduzetnike i privatne blogove, a premija je izvrsna za velike web stranice i online marke. Njegova opcija Gravity Forms može biti omogućena za uređivanje vaših postojećih obrazaca i dati im snažan i izvanredan izgled.

Pčela protiv špijuniranja:

To je sveobuhvatan i koristan WordPress plugin za Caldera forme. On pruža besplatne antispam usluge i ima milijune aktivnih instalacija na internetu. Kontaktni obrazac 6 također se može uređivati ​​pomoću ovog dodatka, a korisnik je prilagodljiv. Nadalje, korisnicima je dostupan mnoštvo proširenja, a možete prilagoditi dodatak prema vašim zahtjevima i očekivanjima. Ona također uključuje reCaptcha podršku i može podnijeti Ajax-powered obrazac za vas.

November 30, 2017