Back to Question Center
0

Semalt Expert na najboljem landingu & Teme za prodaju stranica za korisnike usluge WordPress

1 answers:

Ako vaša WordPress stranica ili online poslovanje strahovito raste, trebali biste čvršće učitati WordPress teme što je prije moguće. A za to će vam biti potrebna dobro osmišljena vrhunska tema i nevjerojatna odredišna stranica kako biste donijeli čvrste zaključke. Postoje dvije različite vrste odredišnih stranica: vodi stranice za generaciju i klikne putem odredišnih stranica. Online web-lokacija e-trgovine mora biti user-friendly i kvalitetno dizajniran - dekostoffe erdbeeren selber. Što je najvažnije, ona mora imati učinkovite prodajne stranice. Bez vrhunske ili prilagođene WordPress teme, nećete se moći angažirati sve više i više klijenata jer će se korisnici osjećati frustriranim i uznemireni dok pokušavaju kupovati na vašoj web stranici.

Oliver King, vrhunski stručnjak iz Semalt , ovdje ima pogled na popis najboljih stranica odredišne ​​stranice i prodajnih stranica za korisnike usluge WordPress:

01. Solopreneur:

Ova tema je razvijen od strane FancyThemes i dolazi s moćnim i zadivljujućim odredišnim stranicama koje su dizajnirane za povećanje razgovora. Ova tema iskorištava stiliziranu tipografiju i velike slike te nam pomaže da udovoljavamo kriterijima odredišnih stranica visoke konverzije. Štoviše, to ubrzo povećava prihode našeg poslovanja. Solopreneurove odredišne ​​stranice dio su ove cijele teme; to znači da ne morate uložiti novac i vrijeme integracije zasebnih odredišnih stranica s ovom temom.

02. JustLanded:

JustLanded je poznat po svom izvrsnom izgledu i sposobnostima da bi zadovoljio našu estetiku, što je korisna tema i omogućava jednostavno stvaranje kvalitetnih odredišnih stranica i prodajnih stranica. s puno rasporeda i odgovara na različite platforme na mreži.Ova će tema sadržavati vaš sadržaj u različite kategorije i prilagoditi će se svim veličinama zaslona, ​​privući više korisnika na vašu web lokaciju i generirati ponude za vas.

03. Launchit:

Launchkit je jedna od najboljih tema odredišne ​​stranice i prodajnih stranica za WordPress web stranice. To čini čvrst slučaj za sebe i dobiva prilagođen bilo kojem mjestu e-commerce povoljno. Ova tema vam pomaže u izradi vaših projekata dajući vam puno svestranih opcija. To će zasigurno stvoriti kvalitetne odredišne ​​stranice za vas i generirati vodi u velikom broju. Ova snažna i odgovorna tema vam omogućuje da pokrenete različite konfiguracije i A / B testiranja, osiguravajući brzinu odgovora svih veličina zaslona.

Što čini dobru temu prodaje?

Jedna od glavnih stvari koje treba tražiti na odredišnoj ili prodajnoj stranici teme je tko je razvio temu i je li premium ili besplatan. WooCommerce je jedna od najboljih i najpoznatijih WordPress tema i ima mnogo opcija kao što su slike visoke razlučivosti, fleksibilnost prilagodbe i odgovaranje na sve veličine zaslona. Provjerite imate li sljedeću specifikaciju odabranu temu:

  • Opcije za stvaranje članarina i odredišnih stranica.
  • Izvrsna prezentacija web sadržaja kao što su slideshow i prezentacijski prostor.
  • Trebao bi biti kompatibilan sa svim uređajima s različitim rezolucijama
  • Trebao bi imati SEO značajke za integraciju vaše stranice u rezultate tražilice.

Zaključak i dodatni sadržaji za razmatranje:

Nakon što odaberete temu, morat ćete raditi na svom izgledu i kombinaciji boja, pobrinuvši se da se tema podudara s nišama i poslovnim potrebama Vaše web lokacije. Tehnički, ljepotu vaše WordPress teme i njegovih opcija će puno važiti. Možete instalirati nekoliko dodataka za poboljšanje rangiranja vaše web stranice i ponuditi korisnim informacijama vašim čitateljima da ih pretvore u sretne korisnike.

November 30, 2017