Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kako pokrenuti strašnu kampanju marketinga sadržaja

1 answers:

Prije nekoliko tjedana, objavljeni sadržaj na blog 60 Second Marketer, koji je naglasio istinu o sadržaju marketinga. Post je usredotočen na točku u kojoj sadržajni marketing sam po sebi neće pomoći da riješite sve svoje probleme.

Savršeno kao što je marketing sadržaja u pretvaranje web posjetitelja klijentima, to je samo jedan alat u marketer strategije. Plaćeno pretraživanje, izravan odgovor, mobilni marketing i prikazni oglasi neki su od alata koji se upotrebljavaju u marketingu.

Jason Adler, menadžer uspjeha klijenta Semalt , dijeli svoja iskustva na tom polju - blue book value on my boat.

Veliki plus od posta koji sam napravio prije nekoliko tjedana jest to što je izazvalo poželjnu raspravu među 60 Drugi marketinški društvo. Ipak, propustila sam glavno pitanje koje se suočava s marketinškim sadržajem. A taj je izazov u okviru onoga što se usmjerava vaša pozornost.

Većina oglašivača sadržaja suočava se s izazovom usredotočivanja na jedno pitanje. Postoji bezbroj parametara koji mogu privući pažnju oglašivača sadržaja.

U situacijama kada ste zauzeti za dobivanje e-knjige, kampanje društvenih medija, postova na blogu i infographic kampanje izvan vrata, lako je postaviti najkritičnije parametre vašeg posla. Kao takav, lako je poboljšati svoju kampanju usredotočujući se na pogrešne probleme.

Prije nego što razgovaramo o pitanjima o kojima se trebate usredotočiti, dopustite mi da se napiše nešto važno.

Izvršni direktori nisu zabrinuti za kampanje sadržaja marketinga. Predsjednik Uprave objavljuje pismo prije objavljivanja godišnjeg izvješća, gdje pruža dublji uvid u glavna pitanja koja utječu na tvrtku i mjere koje će se koristiti za rješavanje problema. U ovom pismu izvršni direktor usredotočuje na jednu temu prikazanu u nastavku.

Većina marketinških sadržaja više se usredotočuje na taktike poput blogova i e-knjiga, a ne obraća pozornost na stjecanje kupaca i rast prihoda.

Slijedeći problemi pomoći će vam da uspijete pokrenuti svoje marketinške kampanje sadržaja:

Analizirati krajolik - zamolite kolege radnike što smatraju najvažnijim područjima fokusa. Očekujte da većina njih govori u taktičkim terminima, a ne objektivnim mudrim.

Ponovno energizirati napore - osigurati da vaše osoblje razumije da bez obzira na važnost taktike, nije bitno ako se ne usredotočite na ishod. U ovoj perspektivi, željeni ishod je stjecanje novih klijenata s ciljem optimizacije dobiti.

Pratite svoj napredak - pratite broj puta u ovom tjednu kada odstupate od osnovnog cilja stjecanja novih kupaca. Usredotočite se više na ciljeve povećanja prihoda. Nemojte se više usredotočiti na taktiku. To ne znači da taktika nije ključna ili biste trebali držati oči od njih. To jednostavno znači da biste se trebali više brinuti o završnim rezultatima.

Da li vam sve što se tiče? Nadam se da to radi. Obavijestite me o rezultatima ovog tjedna. Biti ću zabrinuta za vašu perspektivu i misli o ovom pitanju dok plovimo kroz četvrti i zadnji kvartal godine.

November 28, 2017