Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 Alati za zaustavljanje spam komentara u WordPressu

1 answers:

Komentari neželjene pošte su oštre stvarnosti, a blogeri će biti podijeljeni velikim brojem beznačajnih komentara koje primaju po danu. Međutim, WordPress kao najbolji sustav za upravljanje sadržajem može pomoći da se riješite komentara s neželjenim sadržajem. Ako ste ovaj problem ostavili bez nadzora, komentari neželjene pošte mogu prenijeti bazu podataka vašeg bloga i trajno će vas zabraniti iz rezultata tražilice.

Ovdje Jack Miller, vodeći stručnjak iz Semalt , govorio je o alatu za zaustavljanje komentara s neželjenim sadržajem u WordPressu - navy and cream fascinator hat.

1. Akismet

Možete jednostavno pristupiti Akismetu u vašem Wordpress dodatku. To je troškovno učinkovit i koristan dodatak koji se odmah instalira. Razvijen od strane Automattic, ovaj dodatak je vrlo moćan i dolazi s desecima mogućnosti. Sprječava neželjenu poštu i ima nekoliko grafikona za provjeru kvalitete komentara koje vaša web-lokacija prima. Ona također ima neke algoritme za otkrivanje neželjene pošte u autopsiju i omogućuje vam da stavite komentare na Akismetov poslužitelj, a da ne dajete svoje stranice neparnim i glupim izgledom. Nevjerojatno, Akismet dolazi s više od 40k spam provjere svaki mjesec i savršen je za osobne blogove i neprofitne web stranice.

2. WP-SpamShield dodatak za uklanjanje neželjene pošte:

Baš kao i Akismet, WP-SpamShield Anti-Spam dodatak je sadržan s puno mogućnosti i karakteristika. Ovaj dodatak dostupan je u direktoriju WordPressa i jedan je od najboljih dodataka do sada. Djeluje kao moćna WordPress..org Plugin Repository i besplatan je. To vam može pomoći pri rješavanju neželjenih komentara, beskorisnih registracija i prijava te se lako riješite pingbackova i trackbackova. Također može blokirati IP adrese s kojih svakog dana primate velik broj komentara. Ovaj alat koristi poseban JavaScript sloj i pomaže vam spriječiti spam od robota i štetnih pauka.

3. Anti-Spam Bee:

Ovaj dodatak je također dostupan u direktoriju za WordPress Plugin i ima do sada više od dvije milijuna aktivnih instalacija. Ovaj dodatak čak je preporučio osnivač WordPress Matt Mullenweg i besplatan je. On brine o IP adresama koje šire zlonamjerni softver online, prati vaše komentare i brine o kvaliteti tih komentara. Također će vam pokazati detaljne tjedne statistike i aktivnosti neželjene pošte tako da možete imati ideju o tome gdje se vaš blog ide.

4. CleanTalk:

CleanTalk je jedan od najcjenjenijih, najboljih i najpoznatijih dodataka na internetu i pruža usluge vezane uz zaštitu blogera i webmastera. Sprječava primanje neželjene pošte, ilegalne registracije i prijave te upotrebljava pametni algoritam za otkrivanje svih neželjenih poruka na vašoj web stranici. Sprema te neželjene komentare u bazu podataka Clean Talk, a zatim ih briše kada ih ne upotrebljavate.

5. WordPress Nula Spam:

To je jedan od najjednostavnijih i najopsežnijih spama za sprječavanje spama do danas.

Ovo je jedan od najjednostavnijih dodataka za sprječavanje neželjene pošte. WordPress Zero Spam učinkovito funkcionira i blokira komentare od nepoznatih korisnika i sumnjivih IP adresa. JavaScript je moguće omogućiti u bilo kojem trenutku i možete najbolje iskoristiti njegove značajke. To funkcionira kako bi spriječili robota i pauka da unesu vašu web lokaciju i slanje komentara. Ovaj dodatak je besplatan i dolazi u različitim oblicima za borbu protiv neučinkovitih ljudi.

Možete lako održavati svoj blog ili web mjesto WordPress čistima, održavanima i organiziranima uz sveobuhvatne dodatke.

November 30, 2017