Back to Question Center
0

Semalt: dodatke WordPress za održavanje web sučelja

1 answers:

Početak rada na tržištu dodataka za WordPress jedan je od najtežih izazova za programere. Pronalaženje ulazne točke je svakako teška, ali možete se držati podalje od konkurencije s nekim jednostavnim savjetima. Najvažnija stvar koju trebate učiniti je razvijati razumijevanje dodataka koji su u trendu i korisni za vašu web-lokaciju. Odličan dodatak pokazuje korisnicima i programerima da svakodnevno održavate web-lokaciju i pomažete poboljšati ukupnu izvedbu web mjesta.

Ako ste zbunjeni o tome koji WordPress plugini želite ići, ovdje Ross Barber, vrhunski stručnjak Semalt , ima uzbudljiv popis šest bitnih dodataka za održavanje stranice.

1. Antispam pčela

Kao webmaster ili bloger, znate da se količina neželjenih komentara povećava na internetu i ne postoji odgovarajući način da se riješite komentara s neželjenim sadržajem. Srećom, imamo plugin Antispam Bee, koji je nevjerojatno i nevjerojatno. Ovaj besplatni dodatak hvata komentare s neželjenim sadržajem i vjeruje je stotine i tisuće korisnika na mreži. To je dobro za komercijalnu i privatnu uporabu i ne košta vas puno. U slučaju da nemate pristup Akismetu zbog nepredviđenih razloga, ovaj dodatak odgovara vama.

2. Jetpacka

Ovaj dodatak za WordPress jedan je od najboljih za održavanje vašeg web mjesta. Jetpack nije toliko poznat kao drugi plugovi, ali to je dobar posao. Ovo pomaže u poboljšanju funkcionalnosti vaše web stranice..Jetpack je prepun korisnih i zanimljivih značajki na koje možete ovisiti. Glavna obilježja uključuju analitička izvješća u stvarnom vremenu, isporuka sadržaja, pomoć pri odabiru slika i laganih mobilnih tema.

3. Umnažanje

Ako ste frustrirani zbog spore brzine vaše web stranice i nemate sigurnosne kopije datoteka, trebali biste pokušati kopirati. To je jedan od najboljih i najpouzdanijih WordPress dodataka za održavanje web sučelja. Duplikatora vam omogućuje stvaranje sigurnosnih kopija u hitnim situacijama i omogućuje vam premještanje podataka s jednog mjesta na drugo bez ikakvih problema. Trebate samo instalirati ovaj dodatak i učiniti vaš posao lakšim i bržim nego prije.

4. Provjera teme

Provjera teme pomaže vam da provjerite je li tema vaše web lokacije ažurirana i prema standardima programa WordPress ili ne. To je zapravo dodatak koji koristi wordpress.org korisnici i pomaže u testiranju vaše teme za podneske direktorija i sprema mnogo sigurnosnih kopija u vaše ime.

5. Upravitelj Easy Updates

Ažuriranje WordPress stranice bez dodataka može biti gnjavaža pogotovo kada istodobno pokrenete različite web stranice. Uz Easy Updates Manager, sada vam je jednostavno upravljanje više web stranica, njihovih tema, sadržaja i dodataka istodobno. Najbolji dio je da je ovaj dodatak jednostavan i praktičan za korištenje i može se preuzeti s interneta. Jednom instaliran, možete koristiti ovaj dodatak za stvaranje više sigurnosnih kopija datoteka i može kontrolirati različite web stranice ili blog u isto vrijeme.

6. Yoast SEO

Yoast SEO je jedan od najboljih i najčešće korištenih WordPress dodataka do danas. Ima mnogo mogućnosti i koristi ga gotovo svaki webmaster ili blogger. Njegove primarne značajke uključuju nadogradnju XML sitemap, dodavanje SEO naslova, opisa i krušne mrlje na svoje stranice Source .

November 29, 2017