Back to Question Center
0

Semalt Dionice WordPress Vodič za razmotriti

1 answers:

Pokretanje web stranice najbolji je i najjednostavniji način dijeljenja vaših misli, ideja, stručnosti i rastućeg poslovanja u cijelom svijetu. A ako želite zaraditi novac na mreži, možda želite razviti WordPress web stranicu. Srećom, izrada web mjesta je jednostavna jer WordPress ne zahtijeva od vas da imate kodne vještine kao što su CSS, PHP i HTML - covert cctv uk. Čak i kada prije niste koristili WordPress, sada ga možete probati i povoljno stvoriti web stranicu tvrtke. Samo se spustite do savjeta koje pruža Michael Brown, vodeći stručnjak iz Semalt .

Korak 1: Postavljanje:

Jedna od glavnih pogrešaka koje početnici čine prilikom izrade web mjesta je odabir pogrešnog sustava za upravljanje sadržajem. Srećom, sada možete ovisiti o WordPressu kao 95% web stranica, a s njom su razvijene blogove na internetu. Jednostavno možete instalirati dodatke, prilagoditi dizajn i izgled vaše web stranice, promijeniti temu, uvesti neke stvari vezane uz vašu robnu marku i promijeniti boje. Wordpress.com je mjesto na kojem možete razviti web-lokaciju koja nije hostirana i može je upotrebljavati na vlastitom poslužitelju, a wordpress.org platforma na kojoj korisnici mogu razviti web-lokacije s hostom i ne mogu ih prenijeti na svoje poslužitelje sve dok ne naplaćuju naknadu , Prva stvar koju trebate je ime domene i web hosting usluga. Vaše ime domene trebalo bi definirati vašu robnu marku, a web hosting usluga kao što je GoDaddy će vam naplatiti nešto za bandwith i usluge hostinga. Bluehost se preporučuje kada želite pristupačne WordPress hosting providere. Na kraju, morat ćete dodati podatke o računu i dovršiti paket kako biste dovršili postavljanje.

2. korak: Instalirajte WordPress:

U svom cPanelu moći ćete vidjeti različite sitne ikone i značajke..Možete se zbuniti, ali 96% njih treba zanemariti. Vi samo trebate ići na Bluehost Marketplace Quick Install opciju i instalirati WordPress na njemu. Brzo instalacija će započeti i trebat će nekoliko sekundi za instalaciju WordPress web sučelja. Ovo tržište može vas tražiti da pregledate neke WordPress teme, ali ne morate se odlučiti za to u ovom koraku. Kada instalirate WordPress, primit ćete korisničko ime i zaporku na svojem ID-u e-pošte.

3. korak: Odaberite temu programa WordPress:

Treći korak je odabrati vizualni izgled vaše poslovne web stranice. Za to ćete odabrati temu iz velikog Wordpress tema direktorija. Neke od tema su osjetljive, a druge ne reagiraju. Kliknite gumb Izgled »Teme i dodajte novu temu na svoju poslovnu stranicu. Prilagođavanje teme na temelju vaših zahtjeva je jednostavno. Također možete promijeniti postavke izbornika, lokacije widgeta i sheme boja.

4. korak: Napravite svoj prvi post:

Nakon što instalirate temu, spremni ste stvoriti svoj prvi post. Provjerite ima li na web stranici sve potrebne stranice sadržaja kako bi vaši klijenti dobili ideju o vašim proizvodima i uslugama. Idite na postove »Dodajte novi odjeljak na nadzornoj ploči programa WordPress i napišite jedinstvenu priču koja bi mogla privući sve više čitatelja. U međuvremenu, nemojte zaboraviti umetnuti kategorije i oznake na svoju web stranicu.

Korak 5: Dodaci i prilagodba:

Nakon što napišete i objavite članak ili web sadržaj, preporučujemo da nas kontaktirate, pravila o privatnosti i druge slične opcije. Također možete instalirati neke dodatke kako biste automatski prilagodili svoje galerije i slike. Prilagodba je ključ uspješnog WordPress web mjesta, tako da ne zaboravite optimizirati i prilagoditi web sadržaj.

Korak 6: Zaradite novac s vaše web stranice:

Sada kada je vaša web-lokacija spremna i napisali svoj prvi članak, trebali biste biti spremni napraviti novac na mreži. Postoji nekoliko načina da zaradite novac na internetu. Možete dobiti AdSense račun ili prodati nešto putem svoje web stranice. Na primjer, možete prodavati skupe zgrade ili vozila na mreži i privući sve više i više kupaca iz cijelog svijeta. Sve dok uložite napor i naporan rad, zasigurno ćete žeti od nagrada vašeg online poslovanja.

November 30, 2017