Back to Question Center
0

Semalt daje ideje o tome kako napraviti učinkovitu kampanju za društvene medije koji će biti virusni

1 answers:

Planiranje kampanje društvenih medija je procesni proces koji zahtijeva izvršenjevisoke razine originalnosti i inovativnosti. Primarni cilj kampanja društvenih medija je izgradnja valjanosti, povjerenja i razvojaosjećaj pripadnosti klijentima. Ove godine marketingeri društvenih medija upotrebljavaju sezonske sheme kako bi im pomogli da se pridruže klijentimai ostvariti poslovne ciljeve i ciljeve.

Kao marketinški stručnjak za društvene medije, morate izvući besprijekorne društvene medijeideje i besprijekornu kreativnost kako biste privukli dobar broj gledatelja u vašu kampanju i bitno ih pretvorili u svojepotencijalnih kupaca i pouzdanih kupaca.

Vještak Semalt ,Digital Services, Oliver King daje popis besprijekornih ideja koje će vam pomoći da postignete visoku stopu pretvorbe prodaje.

Napravite sjajni video

U društvenim medijima marketing, videozapisi su postali najčešće korišteni oblikkampanje društvenih medija. Videozapisi igraju ključnu ulogu jer se lako dijele i dosežu većinu korisnika. Razmislite o uključivanju informativnih videozapisa uvaše kampanje društvenih medija. Isto tako, ispunite ih interaktivnom prirodom kako biste svojim korisnicima omogućili jednostavno dijeljenje sadržaja. Na primjer, KateSpade je suočen s velikim uspjehom nakon uvođenja video-bazirane kampanje s Anna Kendrick. Ta je kampanja postala virusna.

Izgradite mješavinu emocija

Prije nekoliko godina, Burberry je pogodio naslove nakon stvaranja učinkovitogkampanju društvenih medija "Iz Londona s ljubavlju". Možete stvoriti videozapis s emocionalnim tweetovima i iglama i vidjeti da vaša kampanja ide virusom.

Nagradite svoje obožavatelje

Izgradnja široke marke izloženosti i angažman korisnika neophodni je preduvjetkada je u pitanju marketing društvenih medija. Možete potaknuti svoje sljedbenike na društvenim medijskim platformama da vole vašu robnu marku i utjecatiangažman. Electric Festival Style je primjer sezonske kampanje društvenih medija koji je pokrenuo Urban Decay i dobio jeogroman uspjeh. Možete dodijeliti svoje obožavatelje nevjerojatnim kuponima i ulaznicama..

Komentirajte poklone

Podijeli pozivaju korisnike da imaju duboko razumijevanje vašeg proizvoda i zauzvrat,izgraditi povjerenje vašoj robnoj marki. Razmislite pitajte svoje sljedbenike jednostavno pitanje, i oni će nastaviti komentirajući vaš podijela tijekom cijelog dana.

Promicati društveni uzrok

Promicanje društvenog uzroka jedan je od načina iskorištavanja angažmana vaših korisnikadopuštajući vašim kupcima da se bave proizvodima. Dugoročno, možete završiti financiranje tečajeva za dobrotvorne svrhe, gdje svi klijentisudjelovanje u dobrotvornoj organizaciji dobiva priliku da se izravno angažira sa svojim proizvodom. Marketing društvenih medija trebao bi biti sveobuhvatanpostići ogroman uspjeh.

Ponuda nevjerojatnih prodaje i popusta

Ponuda sezonskih popusta privlači klijente na vašu robnu marku. Da bi se postigla visokastopa konverzije u vašoj kampanji društvenih medija, nude nevjerojatne popuste i prodaju kako biste dosegnuli najveći angažman korisnika. Na primjer,iskoristite vrijeme odmora za povećanje konverzija u kampanji.

Pokazuju velike vrijednosti

Izgradnja povjerenja kada je u pitanju marketing društvenih medija ne može se naglasitidovoljno. Dokazivanje velikih vrijednosti, dijeljenje pozitivnosti i davanje natrag u društvo privlači velik broj korisnika u vašu kampanju. visokrazina filantropije plaća nagrade. Na primjer, kampanja društvenih medija TD Bank, MakeTodayMatter pogodila je više od 3,5 milijuna dionicanakon što je pokazao što velika volja znači u društvu.

Stvaranje inovativnih poklona

Jedinstvene promotivne kampanje funkcioniraju kako bi korisnike izložile na poseban način. Koristite jasnoi zavodljive tekstove kako bi korisnicima i korisnicima mogli sudjelovati u kampanji društvenih medija.

Vodstvo kampanje društvenih medija

Iskoristite blagdane kako biste povećali angažman korisnika. Odmor je dobarvrijeme dobre interakcije sa svojim korisnicima i korisnicima. Neka vaši klijenti znaju koliko ste zahvalni za nastavakinterakcija i sudjelovanje u vašoj kampanji.

Kampanje društvenih medija igraju ključnu ulogu u izgradnji povjerenjai lojalnost između korisnika i trgovaca. Vidljivost i izloženost dva su glavna stupa na kojima se nalaze kampanje društvenih medija. Učinite svojkampanje društvenih medija postižu ogroman uspjeh primjenom gore navedenih ideja na praksu i uživajte u impresivnim konverzijama Source .

November 27, 2017