Back to Question Center
0

Savjeti: Kako trajno ukloniti trojanski konj Patched_c.ly Ručnim sredstvima

1 answers:

Trojanski konj Patched_c.ly je gotovo isti kao i trojanski konj Patched_c.lxt. Može se čak reći da su oni iste prirode. Razlog tome je da pripadaju istom tipu trojanskog virusa koji se zove rootkit, koji ima potencijal da iskorijeni ranjivosti u računalnom sustavu i time preuzme. Ove vrste virusa kontroliraju računalo i mogu zaključati korisnika, čak i od osnovnih funkcija - create ur own pictures. Što je još važnije, to čine bez dopuštenja korisnika.

Ove značajke su uobičajene kod većine Trojanskih, jer čak i "Trojan.Win64 / Sirefef.W" opisuje iste značajke. Oni će poduzeti najmanju moguću priliku za napad na sustav. Trojanski konj Patched_c.ly nije drugačiji jer je destruktivan. Ne cilja precizne informacije na računalu. Uništava sve na svom putu, što dovodi do abnormalnog funkcioniranja. U ekstremnim slučajevima, ona može uništiti datoteku u cjelini do točke u kojoj ona nestaje u mapama i pokretanju procesa popis.

Trojani ne oklijevaju da napadnu računalni sustav. Do trenutka kad korisnik otkrije da postoji zlonamjerni softver koji utječe na sustav, virus se obično već integrirao i uspješno riješio u sustavu. On uspije obmanjivati ​​korisnika u uvjerenju da objavljuje legitimne oglase i pop-upove. Trojanski konj Patched_c.ly ponekad čak može ponuditi pomoć da se riješi potencijalno opasnih zlonamjernih programa.

Ti dosljedni dosadni oglasi i upozorenja s ugrađenog Trojan programa koji se izvode u sustavu mogu ponekad biti vrlo neugodno. Ono što korisnici trebaju učiniti je prestati s naglaskom na učestalost upozorenja i početi je tretiraju kao glavnu točku zabrinutosti. Što je više upozorenja, to je opasnost koju predstavlja računalni sustav.

Članak nastavlja objašnjenje kako ova vrsta virusa šteti vašim uređajima i koja su načina njegova otklanjanja. Stručnost je ljubazno pružila vodeći stručnjak za Semalt digitalne usluge - Ivan Konovalov.

datoteka Trojan Horse Patched_c.lyt može manipulirati preglednikom računala da biste preuzeli i instalirali drugi štetni softver. Stoga djeluje kao portal za potencijalno opasnije datoteke. Odmah korisnik otkrije da računalo ponaša gore opisano, trebaju zaustaviti svu aktivnost i skenirati ga zbog pogrešaka. Moguće je da mnogi ljudi ne razumiju način na koji je sustav zaražen. Trojanski konj Patched_c.lyt datoteke su tihi ubojice jer se skrivaju u nekim web mjestima koji se smatraju nesigurnima i koriste ih da se kanaliziraju na računalu.

Simptomi trovanja patched infekcije

  • Virus preusmjerava internetske veze na željene web stranice i usmjerava korisnika na web stranicu koja tvrdi da je pronašla probleme s računalom.
  • Podešenje slike i postavke početne stranice preglednika se mijenjaju.
  • Nekoliko pop-up prozora.
  • Isključivanje antivirusnih i protuvirusnih programa.
  • Onemogućivanje nekih programa.
  • Virus dovodi do otkrivanja osobnih podataka.

Uklanjanje trojanskog konja Patched_c.lyt

Sljedeći su načini kako se trajno ukloniti od trojice

1. Otvorite upravitelj zadataka, kliknite na sve procese, odaberite željeni postupak i odaberite ga da biste ga okončali.

2. Izbrišite zlonamjerne stavke registra iz datoteka registara sustava Windows.

Zaključak

Ako razumijete tekst i slijedite navedene mjere, trebali bi biti sigurni od virusa Trojanskog konja Patched_c.lyt. Ako netko ne uspije ukloniti virus, postoje ovlašteni stručnjaci koji mogu pomoći u tome.

'-
->
November 28, 2017