Back to Question Center
0

Savjeti: Kako trajno ukloniti trojanski konj Patched_c.ly Ručnim sredstvima

1 answers:

Trojanski konj Patched_c.ly je gotovo isti kao i trojanski konj Patched_c.lxt - monitorig pc temperature. Može se čak reći da su oni iste prirode. Razlog tome je da pripadaju istom tipu trojanskog virusa koji se zove rootkit, koji ima potencijal da iskorijeni ranjivosti u računalnom sustavu i time preuzme. Ove vrste virusa kontroliraju računalo i mogu zaključati korisnika, čak i od osnovnih funkcija. Što je još važnije, to čine bez dopuštenja korisnika.

Ove značajke su uobičajene kod većine Trojanskih, jer čak i "Trojan.Win64 / Sirefef.W" opisuje iste značajke. Oni će poduzeti najmanju moguću priliku za napad na sustav. Trojanski konj Patched_c.ly nije drugačiji jer je destruktivan. Ne cilja precizne informacije na računalu. Uništava sve na svom putu, što dovodi do abnormalnog funkcioniranja. U ekstremnim slučajevima, ona može uništiti datoteku u cjelini do točke u kojoj ona nestaje u mapama i pokretanju procesa popis.

Trojani ne oklijevaju da napadnu računalni sustav. Do trenutka kad korisnik otkrije da postoji zlonamjerni softver koji utječe na sustav, virus se obično već integrirao i uspješno riješio u sustavu. On uspije obmanjivati ​​korisnika u uvjerenju da objavljuje legitimne oglase i pop-upove. Trojanski konj Patched_c.ly ponekad čak može ponuditi pomoć da se riješi potencijalno opasnih zlonamjernih programa.

Ti dosljedni dosadni oglasi i upozorenja s ugrađenog Trojan programa koji se izvode u sustavu mogu ponekad biti vrlo neugodno. Ono što korisnici trebaju učiniti je prestati s naglaskom na učestalost upozorenja i početi je tretiraju kao glavnu točku zabrinutosti. Što je više upozorenja, to je opasnost koju predstavlja računalni sustav.

Članak nastavlja objašnjenje kako ova vrsta virusa šteti vašim uređajima i koja su načina njegova otklanjanja. Stručnost je ljubazno pružila vodeći stručnjak za Semalt digitalne usluge - Ivan Konovalov.

datoteka Trojan Horse Patched_c.lyt može manipulirati preglednikom računala da biste preuzeli i instalirali drugi štetni softver. Stoga djeluje kao portal za potencijalno opasnije datoteke. Odmah korisnik otkrije da računalo ponaša gore opisano, trebaju zaustaviti svu aktivnost i skenirati ga zbog pogrešaka. Moguće je da mnogi ljudi ne razumiju način na koji je sustav zaražen. Trojanski konj Patched_c.lyt datoteke su tihi ubojice jer se skrivaju u nekim web mjestima koji se smatraju nesigurnima i koriste ih da se kanaliziraju na računalu.

Simptomi trovanja patched infekcije

  • Virus preusmjerava internetske veze na željene web stranice i usmjerava korisnika na web stranicu koja tvrdi da je pronašla probleme s računalom.
  • Podešenje slike i postavke početne stranice preglednika se mijenjaju.
  • Nekoliko pop-up prozora.
  • Isključivanje antivirusnih i protuvirusnih programa.
  • Onemogućivanje nekih programa.
  • Virus dovodi do otkrivanja osobnih podataka.

Uklanjanje trojanskog konja Patched_c.lyt

Sljedeći su načini kako se trajno ukloniti od trojice

1. Otvorite upravitelj zadataka, kliknite na sve procese, odaberite željeni postupak i odaberite ga da biste ga okončali.

2. Izbrišite zlonamjerne stavke registra iz datoteka registara sustava Windows.

Zaključak

Ako razumijete tekst i slijedite navedene mjere, trebali bi biti sigurni od virusa Trojanskog konja Patched_c.lyt. Ako netko ne uspije ukloniti virus, postoje ovlašteni stručnjaci koji mogu pomoći u tome.

'-
->
November 28, 2017