Back to Question Center
0

Optimiziranje SEO na stranici kako bi se dobila vrijednost za vašu web stranicu - Istraživanja od Semalta

1 answers:

Za bilo koji online poslovanje, dobivanje adekvatne pokrivenosti posebno na internetu je ključ. Za internetske marketere najčešće je primarni cilj osigurati snažnu prisutnost na internetskim platformama poput tražilica i društvenih medija. Ova faza je mjesto gdje Search Engine Optimization dolazi igrati. Cilj bilo koje SEO kampanje generira kvalitetan promet za web-lokaciju e-trgovine rezerviranjem najviših pozicija u standardnom SERP-u nekih konkretnih ključnih riječi - protocolos de seguridad ssl port. U tom smislu, što se veća web-lokacija prikazuje, to će više osoba koje pretražuju te ključne riječi vjerojatno kliknuti vašu stranicu.

Na stranici SEO pomaže stranicama da dobiju autoritet u rezultatima tražilice kroz aspekte poput odabira ključnih riječi i stvaranja sadržaja. Web stranica koja se prvo pojavljuje ima 99% šanse za dobivanje najvećeg broja klikova, osobito kada je sadržaj relevantan. Međutim, obavljanje ovog zadatka nije vrlo jednostavno.

Lisa Mitchell, menadžer uspjeha korisnika Semalt , opisuje nekoliko načina na koji možete optimizirati svoju SEO stranicu:

Odabir ključnih riječi

Kao i svi ostali SEO izazovi, primarni zadatak je pronalaženje konkurentnih ključnih riječi.Aplikacije kao što su Google AdWords i SEMrush mogu vam pomoći pronaći ključne riječi koje imaju slabu konkurenciju. Ključne riječi su neophodne za upotrebu uweb sadržaja. Ovdje je koncept da kada uključite ključne riječi u svoj web sadržaj, Google roboti alata za indeksiranje indeksiraju vaš sadržaj i topojavljuje se u Googleovim rezultatima pretraživanja sljedeći put kad osoba klikne vašu vezu..Ključne riječi moraju biti dostupne određenim dijelovima aweb stranicu kako bi se postigao ovaj CTR. Na primjer, važno je uključiti ključne riječi na naslov stranice, opis meta kao i stranicusam sadržaj. AdWords ima značajku koja pokazuje mjerenja i kvantitativnu analizu izvedbe ključnih riječi.

Odabir sadržaja

Sadržaj bi trebao biti relevantan za nišu koju ciljate. Trebalo bi biti prikladan položaj ključnih riječi na toj stranici. Sadržaj mora biti pristojan, ovisno o prikazu računala ili mobilnom prikazu.Pobrinite se da nemate dvostruki sadržaj na stranici koju optimizirate. Dvostruki sadržaj uvodi više URL-ova, smanjujući stranicu autoritet i rangiranje.

Dizajn stranice

Da bi Google rangirao stranicu, mora biti odgovarajući, mobilni i prijateljskirelevantni sadržaj. Google algoritam dodjeljuje stranice prema namjerama korisnika i iskustvu. Trebali biste stvoriti web stranicu za koju se korisnik angažira neko vrijeme, jednostavan za korištenje, kao i onaj s brzom brzinom utovara. Uključivanje nekih društvenih medija kao i videozapisa može biti dodatniprednost.

Zaključak

Za svaki online pokretanje neka količina digitalnog marketinga bitna je.Mnoge tvrtke usvajaju SEO tehnike i uspijevaju u stvaranju mnogih korisnika iz jednostavnih SEO stranica i zadataka dizajna web stranica. Uspjetionline, neki ključni na stranicama SEO čimbenici trebaju strogo pridržavanje. Na primjer, korisnici mogu dobiti stalni protok prometa od ključne riječiodabir, kao i korist od visoke stope konverzije uspješne SEO kampanje. Nakon korištenja gore navedenih smjernica, vaše onlinemarketing može biti vrlo plodonosan. Ti se savjeti ne odnose samo na dobivanje mnogih posjetitelja, već i za ulogu generacije kao pretvaranje posjetitelja u kupce.

November 27, 2017