Back to Question Center
0

Koliko je važan web dizajn za poredak motora? - stručne zabrinutosti za Semalt

1 answers:

Za bilo koji online poslovanje, stjecanje stalnog protoka klijenata na mreži je primarna ideja iza stvaranja web stranice. Kroz Search Engine Optimization (SEO), tvrtka može osigurati robustan i upadljiv prisutnost na mreži. Imidž marke može doći do mnogih pojedinaca jer tvrtka doseže mnogo više klijenata. Kao rezultat toga, mnoge su web stranice usmjerene na visoko rangiranje na tražilicama za određene ključne riječi isključivo za njihovu nišu. Uspjeh ovog procesa postaje moguć kroz SEO. To uključuje aspekte kao što su pretraživanje ključnih riječi, backlinking i virusni marketing društvenih medija.

Od siječnja 2017. SEO se postupno promijenio. Na primjer, osim ključnih riječi, Google se sada usredotočuje na relevantnost sadržaja, mobilnost prijateljstva dizajna, relevantnost sadržaja i značajke web dizajna. Da bi se napravio SERP algoritam, trebali bi se usredotočiti isključivo na korisnički doživljaj tijekom sesije pregledavanja. Estetski osjećaj i dojam osobe kada kliknu vašu vezu utječu na njihovu odluku o tome hoćete li kupiti na svojoj web lokaciji ili ostaviti drugačiji rezultat pretraživanja. Stoga, izradu web stranice slijedeći dobre značajke web dizajna je mora imati za online marketing.

Za dobivanje dobrog ranga, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt , Digital Services, Alexander Peresunko, preporučuje sljedeće elemente:

Tehnički dio web stranice

Web stranica mora biti učinkovita u kodiranju i hostingu. Dobra web lokacija ne bi smjela imati problema i greške..Hosting paket bi trebao imati odgovarajuću širinu pojasa za optimalnu brzinu i brzinu. U siječnju ove godine Google zahtijeva da web-lokacije budu prijateljski mobilne kako bi ih rangirali na SERP stranicama.

Memorabilno branding

SEO je sve o stvaranju snažne prisutnosti robne marke. Google naglašava relevantnost sadržaja putem rangiranja. Odabir ključnih riječi i opis vašeg sadržaja jako diktiraju položaj koji će stranica osigurati u SERP-ovima. Sve što postavite predstavlja marku koju pokušavate učiniti virusnim.

Vizualni dojam

Tlocrtni element web stranice je jedina svrha razvoja web stranica. Google naglašava namjeru korisnika putem takvih čimbenika. Osoba bi trebala biti privlačna kada posjete vašu web-lokaciju. Vizualni element povećava konverzije pretvaranjem posjetitelja u kupce. Dizajn bi trebao dati vašem posjetitelju lako vrijeme i vodič kroz kupnju ili pretplatu.

jednostavnost

Kako stavljate sadržaj, kao i posebne gumbe kao što su zadaci poziva na radnju, neizmjerno pridonose prodaji koju napravite. Jednostavnost navigacije značajno pomaže korisnicima da pronađu ono što traže. Kupac ne bi trebao imati teškoća ili imati poteškoća pri kretanju.

Zaključak

Kao poduzetnik, razvoj web stranica ima potencijal koji utječe na većinu digitalnih marketinških tehnika kao što je SEO. Estetska privlačnost koju posjetitelj osjeća na vašoj web stranici ima veliki utjecaj na to hoće li kupiti ili ne, kao i tražilice položaja, rang vaših web stranica. Za određeni skup ključnih riječi, mobilnost prijateljstva, kao i odaziv web stranice, čimbenici Google daje težinu kada je u pitanju rangiranje web stranice. Kao rezultat toga, važno je za bilo koji poduzetnik koji želi ulagati u online polje uzeti u obzir tehnički bit web razvoj. Dobra mjesta imaju potencijal visokog ranga, kao i konkurentnost u njihovim posebnim nišama Source .

November 27, 2017