Back to Question Center
0

Kako filtrirati spam poruke ispravno - Savjeti iz Semalt Expert

1 answers:

Ivan Konovalov, stručnjak Semalt , kaže da se spam filter za Gmail smatra jednim od najboljih algoritama za filtriranje neželjene pošte ikad. Pomaže u izbjegavanju neželjenih poruka i beznačajnih poruka u pristigloj pošti. Gmail je najbolji i najveći pružatelj usluga e-pošte s velikim brojem korisnika širom svijeta - free scratchcard games. U prosjeku, dvije milijarde ljudi koriste Gmail kao svoj primarni ID e-pošte. Pokrenut 2004., Gmail se s vremenom popravio i počeo nam ponuditi neke sjajne filtre kako bi se riješile e-pošte s neželjenim sadržajem. Jedna od njegovih značajki koje privlače korisnike je njegova sjajna mogućnost filtriranja neželjene pošte. Baš kao što su Rediff, MSN i Yahoo, Gmail nam je olakšao spriječiti neželjene poruke i preusmjeriti ih na Spam folder Trash Can.

Što je Gmail Spam Filter

Gmail spam filter postao je bolji i praktičniji tijekom godina..Budući da nam olakšava sprječavanje neželjenih poruka, morat ćemo provjeriti njegove mogućnosti i značajke prije nego što odlučimo je li to dobro za naše e-poruke tvrtke ili ne. Za početak, filtracija je proces koji filtrira beskorisne i neobične stvari, ostavljajući iza sebe ono što je korisno i dobro. Na isti način, spam filter za Gmail razvrstava neželjene poruke i poruke e-pošte koje sadrže sumnjive veze ili privitke.

Ono što ga čini jedinstvenim je način na koji se obrađuju vaše poruke e-pošte i poruke. Najčešće, korisnici ne moraju ručno izbrisati sumnjive poruke e-pošte budući da taj filtar za neželjenu poštu Gmail funkcionira umjesto vas. Ipak, ako smatrate da je poruka e-pošte ili pošiljatelj sumnjiva, možete jednostavno izraditi filtar na Gmail računu i dodati tu e-poruku u filtar kako biste spriječili buduće poruke e-pošte ili poruke.

Filtri spam poruka u Gmailu:

  • Blatant Blocker korisnicima omogućuje ručno brisanje neželjenog sadržaja, što povećava broj posjeta jednoj stranici svojih web stranica. Također sprečava spameri da vam šalju beskorisne poruke.
  • Filtar s masom za e-poštu funkcionira kada primate velik broj poruka e-pošte od istog pošiljatelja. Ona postavlja osnovnu razinu agresivnosti i filtrira spam na redovnoj osnovi.
  • Filtri kategorije Gmaila pomažu filtrirati određene vrste neželjenih poruka koje sadrže određeni sadržaj kao što su privitci e-pošte, slike, seksualni sadržaj i pozivnice na web mjesta za kockanje.
  • Null Sender Disposition Automatski blokira IP adrese pošiljatelja koji su vam svaki dan poslali najviše beskorisnih poruka.

Kada se primjenjuju Gmailovi filtri

Srećom, Gmail spam filtri kontinuirano ispituju vaše poruke koje dolaze u pristiglu poštu. Na primjer, filtar Spam Kategorija primjenjuje se kada vas pretplata na newsletter iritira svakodnevno. Međutim, možete odabrati tko vas treba slati i tko ne bi trebao. U slučaju da ne prilagodite nijednu od tih postavki, Gmailovi filteri za neželjenu poštu nastavit će raditi sami, pružajući vam najbolje iskustvo e-pošte.

November 30, 2017