Back to Question Center
0

Ažurirani savjeti i trikovi o tome kako ukloniti spominjanje preporuke s vašeg Google Analyticsa

1 answers:

Preporuke za neželjenu poštu odnose se na lažne posjete koje šalju pošiljatelji neželjenih poruka na vašu web stranicu s ciljem poboljšanja optimizacije tražilice. Ivan Konovalov Upravitelj uspjeha korisnika Semalt objašnjava da preporuke neželjene pošte sprečavaju podatke i izvješća usluge Google Analytics, čime trgovci mogu teško analizirati rezultate i donositi učinkovite poslovne odluke.

Razumijevanje preporuke

Neki webmasteri suočavaju se s izazovom da shvate da preporuke ne utječu na statistiku i zašto je vrlo važno ukloniti preporuke od Google Analytics. Posljednjih nekoliko godina na većinu web stranica i Google Analytics računa utjecalo je neželjeni duh. Zato, ako ste identificirali špicu u prometu na svojoj web-lokaciji koja potječe s drugih web-lokacija, to je pravi trenutak za djelovanje - novel wrist watches. U većini slučajeva, računi na koje utječu spamovi preporuke označavaju pored nulte vremenske sesije i visoku stopu napuštanja početne stranice.

Zašto napadači šalju preporuke za preporuke na GA račun

  • Kako poboljšati SEO ljestvici

Objavljivanjem statističkih podataka o preporukama vaše web-lokacije završavate povezivanje sa zlonamjernom web-lokacijom od strane neželjenih poruka. Budući da pretraživači pretražuju vašu web lokaciju za indeksiranje, također smatraju da veze na vašoj web-lokaciji imaju veliku vrijednost. Link popularnost ključni je čimbenik koji smatraju tražilice. Poveznice djeluju u korist spammera, gdje su na kraju visoko rangirane u algoritmima.

  • Zgrabite potencijalne posjetitelje

Kliknuti veze koje vam se šalju, pošiljatelji neželjenih poruka mogu brzo uništiti vaš dan jer spama veze sadrže zlonamjerni softver i oglase. U većini slučajeva, spameri preusmjeravaju posjetitelje na zlonamjerne web stranice s ciljem prodaje proizvoda i usluga.

Kako preporuke ne utječu na GA račun

Fake referrer posjeti su vrlo neugodno i bijesni. Posjeti ometaju izvješća usluge Google Analytics, ali ne i na vašoj web-lokaciji. Preporuke za slanje neželjene pošte funkcioniraju samo za korist spameri. Kao i spam e-pošte, zapisnik zapisa troši više vremena kada se radi o načinu blokiranja trajno.

Uklanjanje neželjenog sadržaja

1. Upotreba filtara za uklanjanje preporuke s vašeg GA računa

  • Uklanjanje preporuke od Google Analytics računa zahtijeva visoku razinu opreza i tehničkog znanja;
  • Analizirajte izvješće o preporuci računa i dodajte dostupne web stranice neželjene pošte na popis
  • Otvorite Google Analytics račun i pomaknite se 'Odjeljak za administraciju'
  • Stvaranje novih filtara. U tom slučaju koristite unaprijed definiranu vrstu;
  • Izradite testni filtar kako biste izbjegli gubitak vjerodajnica prilikom uklanjanja neželjenog sadržaja s vašeg računa;
  • Redovito dodavati nove filtre kako biste blokirali blokiranje upozorenja

2. Korištenje filterskog segmenta

Stvaranje segmenta pomaže vam filtrirati prošli neželjeni sadržaj, te se sa sigurnošću suočiti s publikom i izmjeriti izvore prometa. Prilikom izrade segmenta, ne zaboravite ga nazvati kako biste postigli dobre rezultate.

3. Upotreba imena hosta i .htaccess datoteke

Koristite filtre hostname i .htaccess konfiguracijsku datoteku kako biste uklonili neželjeni preporuku kako biste prenijeli podatke na svoj GA račun. Filtri s dodatkom blokiraju zapisivanje neželjene pošte od budućih razmišljanja na vašem računu. Ipak, pomoću tehnike .htaccess datoteke zagovara se trgovac s pravim tehničkim vještinama. Pogrešno izvršavanje procesa može završiti padom vaše stranice.

Preporuke za neželjenu poštu rade na smanjenju podataka Google Analyticsa i vožnji lažnog prometa na vašu web-lokaciju. Filtri glavnog računala, segmenti i .htaccess datoteka pomažu u postizanju točnih podataka na GA računu. Upotrijebite gore navedene tehnike za dobivanje pouzdanih statistika na svom Google Analytics računu.

November 29, 2017