Back to Question Center
0

6 ključnih savjeta za semalt SEO Svaki pametni poduzetnik bi trebao prihvatiti

1 answers:
Ivan Konovalov, menadžer za uspjeh korisnika Semalt Digitalna agencija dijeli iskustvo o tome kako uspostaviti djelotvorniSEO praksu u vašoj tvrtki.

Neke od najboljih i najuspješnijih Fortune 500 tvrtki u današnjem svijetu imaju jednu važnu zajedničku stvar: većinu njihimaju visoku web stranicu, što znači da se službena web stranica pojavljuje u prvih nekoliko rezultata koje generiraju tražiliceiz pretraživanja weba, posebno ako je lokacija uključena u izraze za pretraživanje. Međutim, ove web stranice nisu samo stiglimagično. Upotrijebljena je neka stručna znanja na visokoj razini, postupci koji su slijedili, a provedene su analize. To je sažeti opisšto radimo u Semaltu.

U svojoj definiciji, optimizacija tražilice, koja se također naziva i marketinškim pretraživanjem ili SEO, je procespovećavajući ili poboljšavajući vidljivost web stranice na mreži. To uključuje istraživanje ključnih riječi, optimiziranje sadržaja s relevantnim ključnim riječima,i njegovu stratešku upotrebu na web stranici tako da privlači više interakcije, ROI i lojalnost od vašeg ciljnog tržišta ili namjeravanogpublika. Društvena su mjesta također vrlo važna kada je u pitanju SEO. To je slučaj, u nastavku su nekoliko važnih SEO savjetapreporučio Ivan Konovalov trebali biste znati kao pametnog poduzetnika.

1. Izaberite ključne riječi

Za svakoga tko ima barem pojam o tome što je SEO, općenito je gotovo očito da su ključne riječi iznimno važne. Oni supozivatelji hitaca u kampanjama usluge SEO, posebno ako su ispravno uključeni u sadržaj. Zapravo, generiraju se tražilicerezultati pretraživanja temeljeni na kombinaciji riječi koje je unio internetski korisnik prilikom traženja informacija putem weba. dobivanjeključne riječi izravno obuhvaćaju uključivanje relativnih ključnih riječi ili njihovih sinonima, koje bi vaše ciljno tržište trebalo upisati prilikom pretraživanjaza uslugu ili proizvod koji nudi vaša tvrtka..Ovdje se može tražiti neka kreativnost, iako profesionalna SEO agencijamože vam pomoći formulirati strategiju ključnih riječi koja će nadmašiti vašu konkurenciju na tržištu.

2. Upotreba snimanja slika i videozapisa u SEO

Istraživanja sugeriraju da su videozapisi i slike jedan od najboljih alata u marketingu. To je zato što su više interaktivne iatraktivna u usporedbi s običnim tekstom. Kada se upotrebljavaju u sadržaju, videozapisi i slike učinkovita su privlačna pozornost. Oni takođerostavite trajnu memoriju u svijesti svog ciljnog tržišta. Međutim, ove bebe također treba biti popraćeno tražilicomoptimiziran i bogat tekstualni sadržaj s ključnim riječima, kažu opisi i informacije koje se odnose na glavnu poruku koja se prenosiu određenoj SEO kampanji. Dobar broj kupaca na mreži i korisnika interneta utječe na poduzimanje akcija atraktivnimi utjecajnih videozapisa / slika, stoga osigurajte da koristite najbolje što možete dobiti.

3. Optimizirajte svoju web stranicu za različite tražilice

Kao pametan poduzetnik, ne bi bilo pogrešno pretpostaviti da već znate da je to mobilni svijet u kojem živimo. Većina korisnika internetaovog dana i dobi provode više vremena na svojim mobilnim uređajima, što uključuje pametne telefone i tablete, u usporedbi sa stolnim računalomračunala i prijenosnih računala. Da ne izgubite na većem dijelu kolača na svoje natjecanje, svakako optimiziratisvoju web stranicu za mobilnu prilagodljivost.

Drugim riječima, Vaša web stranica bi trebala biti dostupna s mobilnog uređaja bez komplikacija ili neugodnosti. Ovako, tvojpublika ili ciljno tržište može dobiti ključne informacije ili kupiti vaše proizvode / usluge u pokretu. Ne mora sečekajte dok ne budu u uredu kako bi mogli naručiti pizze, pod pretpostavkom da je to vaš posao. Koliko je ovo višeod web dizajna pitanje, vlasništvo SEO-friendly, mobilna inačica vaše web stranice će vam nagraditi handsomely.

4. Idi mobitel

Štoviše, nema sumnje da je Google kralj tražilica, dobar broj ljudi preferira i druge mogućnosti poput Binga i Yahooa,samo da spomenemo nekoliko. Ne želiš staviti sva jaja u jednu košaru. Da biste postigli bolji povrat ulaganja u SEO, svakako pošaljitesvoju web lokaciju ostalim igračima u industriji tražilica, i za organske i za plaćene oglase..U ovom slučaju, bilo bi pametnonaučiti nešto o tome kako različiti pretraživači rangiraju web stranice.

5. Držite svoje oči na lokalnoj SEO

Kako ljubav započinje kod kuće, posao će jedva biti na mrežnom tržištu bez pobjedničke strategije za lokalni SEO, posebnoako je početak. Kao mudar poduzetnik, važno je napomenuti da vaše lokalno tržište može odrediti hoće li vaš pothvatili neće biti uspješni na mreži preko granica. Uglavnom se radi o generiranju što više organskog prometa na vašoj web straniciod lokalnih pretraživanja, što je vrlo kritično kada je riječ o rangiranju tražilice.

Kako biste maksimalno iskoristili napore za optimizaciju tražilice, vrijeme je da razmislite o lokalnim poslovnim direktorijima. vlastweb-mjesta direktorija kao što su žute stranice, Yelp i druge web-lokacije s imenikom također mogu biti korisne. Važno je uvijek osigurati tovaši podaci o tvrtki na lokalnim unosima ostaju dosljedni i točni, osobito praćenje načina i kontakta vašeg poslovanjapojedinosti o adresi navedene su na različitim lokalnim mrežnim platformama.

6. Nemojte čekati dok sadržaj vašeg web mjesta ne postane zastario

Da, u prošlosti ste na vašoj web stranici prenijeli neke fancy članke i sadržaj web stranica; ali to ne znači nužno ažuriranjaneće biti potrebno do kraja vremena. Svaka osoba s nekim osnovnim obrazovanjem složit će se da neke informacije postaju nevažnes vremenom. Pogotovo kada se radi o online publici i web kupcima, ne želite ih ostaviti bez veze. Prijenos neke svježe informacije,sadržaj i važne podatke svako sada će zadržati vaše poslovanje naprijed u igri, posebno kada je riječ o web prometu i tražiliciljestvici. Samo budite sigurni da uvijek pružite smisleni i zanimljivi sadržaj da će vaše ciljno tržište ili publika biti korisna i zanimljiva.Vjerujte mi, sadržaj je kralj, a nećete požaliti vaše SEO napore.

Iako mnogi nisu dobro razumjeli, SEO je ključni element uspjeha za bilo koje poslovanje s mrežnim operacijama. S jasnim i organiziranim pretraživanjemstrategija optimizacije motora, dolazi više prometa, veći Google rang, više prodaje i veći rast za vašu tvrtku, posebno s internetaoperacije. SEO može biti previše tehnički i dugotrajno u nekom trenutku, pa biste možda htjeli uložiti u profesionalnu agenciju SEO da biste dobili najviše od togasvog poslovanja na mreži Source .

November 27, 2017