Back to Question Center
0

Budućnost SEO: Insight From Semalt

1 answers:

Mnogi trendovi utječu na online marketing polje, gdje se tražialgoritmi se mijenjaju svaki dan i onda. Dakle, trgovci se pitaju hoće li tražilice optimizacija (SEO) ostatirelevantnih u sljedećem desetljeću. Tijekom proteklih godina, digitalni marketingeri oslanjali su se na ključne riječi i povezali zgrade na tržište njihov sadržajputem on-line platformi. Danas se trgovci isključivo oslanjaju na SEO i tražilice za poticanje prometa, povećanje broja konverzija ipovećati broj prodaja.

Pretraživanje marketingu će promijeniti svoje SEO strategije, Google će promijenitialgoritmi, ali SEO nikad neće umrijeti - ücretsiz türkçe hosting. SEO se transformira zbog promjena u Googleovim algoritmima. U tražilicioptimizacija, klijenti rade jedni protiv drugih, baš kao u utrci gdje se natjecatelji natječu jedni s drugima, ali samo jedan od njih osvaja.

Ryan Johnson, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt Digital Services objašnjava koji čimbenici pridonose transformaciji SEO i kakva je budućnost.

Rođenje SEO i ranih faza Googlea

Google je prvo uspostavljen kao self-driven motor koji daje rezultatetemeljeći se na brojnim čimbenicima. Nakon uvođenja algoritama za rangiranje, digitalni marketingeri počeli su koristiti Google. Uz to,SEO je debitirao kao varalica za internet, ali ne kao marketinška strategija.

Manipulacijske prakse bile su uključene u rangiranje algoritama, kao varaliceiskoristio je ovu praksu ponavljanjem brojnih ključnih riječi u svom sadržaju što je više moguće. Uvođenjealgoritamska ažuriranja i kôd revizija od strane Google uhvaćen na varalice što ih ne može nastaviti s praksama.

Godine 2003. Google je predstavio autoritativne ulazne veze koji pomažu u praćenjui kažnjavanje web-lokacija koje dupliciraju sadržaj s weba i ponavljaju ključne riječi ogroman broj puta izvan konteksta.

Sadašnje stanje SEO i Google

Složenije algoritme koje je iznijela tvrtka Google učinile su da SEO postiže točkustabilnosti do 2010. godine. Ipak, SEO je ponovno doživio preokret zbog pokretanja Panda ažuriranja 2011 i Penguin updatea 2012. godine.Panda ažuriranje koristilo je sadržaj za punjenje, sadržaj punjene ključnim riječima i duplicirani materijal za povećanje broja mjesta. S druge strane,Ažuriranje pingvina uvelo je mehaniku koja je penalizirala veze postavljene jedino u svrhu povećanja ljestvice.

Nedavno je Google uveo čimbenike koji određuju rangove web-lokacija i signaladruštvenih medija i SSL enkripcije. Da bi se postigao visoki poredak, klijent mora raditi na kvalitetnom sadržaju i ulazuprofil veze. Primarni cilj svakog ažuriranja Google algoritma je generiranje pouzdanih rezultata.

Budućnost SEO u online poslovanju

SEO je nadograđen u odnosu na prošlost, gdje je smatran prevarakodirati. Budućnost SEO ide ruku pod ruku s Googleovim razvojem. Danas Google radi na pružanju korisnicima korisnim i relevantniminformacija. Preživljavanje SEO-a također se mora prebaciti na Googleove velike namjere, gdje trgovci moraju korisnicima pružiti relevantne informacijeinformacija.

Mnogo se nagađanja okreću oko smrti SEO. Ubudućnost, SEO će biti usredotočen na davanje korisnicima nezaboravnim i vrijednim iskustvima, a ne usredotočujući se na povratne veze i ključne riječi.Nastavite rafinirati svoju strategiju SEO čim budu uvijek primijenjene promjene u algoritmima pretraživanja.

November 30, 2017