Back to Question Center
0

Semalt opisuje trendove regionalnog razvoja e-trgovine

1 answers:

Svijet e-trgovine doživljava veliku ekspanziju, pa svatko vjerujeda je uklanjanje tradicionalnih cigli i mort trgovinama, dostupni u Europi i Sjedinjenim Državama, vrlo je blizu. Unatoč tomu e-trgovinipovećanje se očekuje diljem svijeta, e-trgovina u regiji Azije i Pacifika doživjet će izvanredan rast.

E-trgovina u prekograničnoj sferi će nadmašiti domaću učinkovitoststopu ekspanzije od 17 posto, pri čemu se sljedećih nekoliko godina očekuje da će stopa ekspanzije biti 12 posto. Stručnjak za Semalt Digital Services, Igor Gamanenko objašnjava kako se područje e-trgovine razvija u različitim regijama.

Razlozi zašto se online poslovanje širi

Svjetska online logistika olakšava poslovanje na mreži, što ga čini prikladnijim - commercial appraisal report types.Postoji mnogo pouzdanih metoda plaćanja koji omogućuju sigurnu razmjenu proizvoda kao dobro. Štoviše, prodor pametnih telefona u svekontinenti omogućuju dostupnost internet usluga u razvijenim i zemljama u razvoju, dok je SEO postao alat zaonline rast poduzeća.

S porastom srednje klase gospodarstva na azijskom kontinentu, gdje ljudi imajumanje razine zadovoljstva svojim domaćim proizvodima, e-trgovina će doći do globalne prodaje od 627 milijardi dolara do 2022. Većina e-trgovina ponude okrećeoko proizvoda koji nisu proizvedeni na lokalnoj razini, tako da ovdje Kina uzima najveći dio online tržišta.

Prekogranični shopping u Kini

Zahvaljujući SEO-u, online prodaja će ove godine biti bolja. Kina će voditi prekograničnu suradnjuonline poslovanje, dosegnuvši 200 milijuna online kupaca do 2020. godine s prodajom koja iznosi 245 milijardi dolara prema Accenture..Zajedno sovo, konkurentno suparništvo između kineskog Alibaba i američke Amazonke na kineskom tržištu poboljšava usvajanje dobre prakse od strane online poslovanja.

Dobitna kombinacija sastoji se od elemenata koji uključuju isplatu dostave utrošak proizvoda, upravljanje pravilima usklađenosti i zamišljenu SEO praksu. Što se tiče uplate, kineske online trgovine nude mnogo plaćanjametode koje su sigurne i pouzdane. Platforme poput Alipay (Alibaba) i Tencent (WeChat) formirale su veliki sustav koji prihvaća plaćanjaiz bilo koje zemlje.

Prekogranična trgovina u drugim regijama

Prema istraživanju KPMG-a na Bliskom istoku i afričkim područjima, arapskiAfrika doživljava masovnu uvažavanje prekogranične trgovine na mreži. Na primjer, srednjoistočna verzija Amazon - Souq- Povećana prodaja na mreži u regiji na više od 8 milijuna stavki samo početkom 2017. godine.

Prekogranični povratak

Proizvodi 'vraća su prilično skupe prema American's Federal Express Godišnjeizvješće od 2016. Danas klijenti mogu primiti povrat svojih troškova kupnje do određenog postotka putem PayPal usluga.

Prekogranična prodaja u Americi

Studija koju su vodile razne istraživačke tvrtke ukazuje na prekograničnu prodaju u SAD-uiznos u oko 36 posto online poslovanja zemlje. Više od polovice svih online prodaja prolazi kroz tržišna mjesta kao što su eBay iAmazon, dok više od polovice prekograničnih prodavača koristi USD kao najvjerodostojniju valutu. U tom procesu SEO igra značajnu uloguulogu u povećanju prisutnosti prodavača na mreži.

Rast prodaje na mrežnom tržištu je proces koji uključuje promatranje iprovedbu najboljih praksi, uz poštivanje dostupnih odredbi. Ne čudi da su učinkovite usluge isporuke postalealternativa tradicionalnim metodama otpreme dok koristite SEO omogućuje širenje prisutnosti tvrtke na globalnoj razini. Stoga, uzimajući u obzir i lokalne iprekogranične potražnje i specijalnosti, prilagođena regulacija olakšava pravilno planiranje tržišta.

November 30, 2017