Back to Question Center
0

Semalt Expert: Google SEO vs. Bing SEO

1 answers:

Google smatra se SEO prvakom s većinom tvrtkioptimiziranje za ovu tražilicu. Unatoč tome, strategija SEO koje koristi Google teži oponašati onu koju je usvojio Bing istoga, postavljajući pitanje jesu li organizacija potrebno optimizirati za Bing SEO kao dobro. Yahoo i Bing dominiraju približno30 posto tržišnog udjela, pa se stoga ne može podcijeniti u pogledu optimizacije - кресло мешок мяч. SEO parametri rangiranja zaGoogle i Bing imaju različite razlike i sličnosti zabrinutosti.

Sljedeći čimbenici, koje je predložio Aleksandar Peresunko, menadžer uspjeha korisnika Semalt Digitalne usluge razlikuju Google od Binga:

Zašto je Bingu problemati?

Optimiziranje na Bingu će vam dati konkurentsku prednost jer većinatvrtke smatraju da se optimiziraju samo za Google. Bing i Yahoo trenutačno dominiraju 30% pretraživanja i tako vam dajugornje strane za stjecanje potencijalnih klijenata, koje vaši konkurenti možda ignoriraju.

Korištenje Bing i Yahoo također može omogućiti da dođete do demografijeljudi koji iz raznih razloga imaju manje izglede upotrebljavati Google. To ovisi o ciljanoj publici, dijelovima zemljekao kućanstva. Budući da Google redovito ažurira redovito ažuriranja, tvrtka je uvijek u mogućnosti distribuirati sadržajna široku publiku na Yahoo i Bingu, jer se nastoji uskladiti s Google ažuriranjima.

Kako se Google SEO razlikuje od Bing SEO

Prolazeći nedavnom analiza SearchMetrics, u nastavku su neke od važnih faktora rangiranja Bing SEO:

  • Najbolje tvrtke obično rangiraju više kao u slučaju Googlea.
  • Društveni su signali usko povezani s većim rangom.
  • Brojevi zatezne linije pokazuju bliske asocijacije s višim rangom.
  • Kvaliteta i relevantan sadržaj su ključni u pogledu ranga pretraživanja.
  • Tehničke parametre jedne stranice imaju značajne uloge..

Stručnjak iz Semalta također daje objašnjenje gore navedenogčimbenici osim drugih koji biste trebali razmatrati prilikom optimizacije za Bing.

1. Vrsta web stranice i robne marke

Za razliku od Googlea, Bing nema poteškoća kadarazlikujući marke od affiliate natjecatelja. Također, Bing favorizira stare platforme s službenim oznakama domene kao što su .edu ili .govimplicirajući da se Bing fokusira na rezultate koji se smatraju relevantnima.

2. Društveni pokazatelji

U usporedbi s Googleom, Bing naglašava pokazatelje društvenih medijašto rezultira više tweeta, dionica i voli za strateški postavljene rezultate. Google još treba integrirati društvene platformeuspjeha svojih rezultata pretraživanja.

3. Povratne

Za razliku od Googlea, kako bi stranica zadržala svoj rang u Bingovom indeksu,potrebno je imati najmanje jednu vanjsku vezu s njom.

4. Lokacija i sadržaj

Kvaliteta i relevantnost sadržaja rezultiraju višim rangom za oba Bingai Google, no bivši zaposlenik bolje prepoznaje web-lokacije koje primjenjuju bljeskalicu koja ne postoji u Googleu. Bing se također vraćarezultati malih pothvata dok se Google usredotočuje na dobro osnovane tvrtke.

5. Tehnički parametri

Što se tiče prekoračenja unutarnjih stranica, Bing ima snažan odnospočetne stranice u odnosu na Google. Također, Bing ovisi o ključnim riječima u meta oznakama i naslovima stranica, a Google je instinktivnijišto se tiče perspektive stranice.

Zaključak

Razmislite o razlici između faktora rangiranja Googlea i Bingaprije donošenja odluka usmjerenih prema povećanju čin vaše web stranice na obje tražilice.

November 30, 2017