Back to Question Center
0

Kako se vraćam na vašu web-lokaciju pomoću DoFollowa?

1 answers:

Ovdje ću vam reći o nekoliko doista inovativnih načina da se vratite na svoju web lokaciju s DoFollowom i visokim Page Rank - baš kao što sam to učinio prije nekoliko mjeseci za moj osobni blog. U nastavku ću pregledati najbolje sheme da steknu neke kvalitetne povratne veze - samo ih zgrabite sa sljedećih mjesta: Squidoo blog, dot EDU web stranice i Web 2. 0 profila. Uostalom, možda biste i dobili povratne veze na web-lokaciju samo gledanjem na webu za neke slomljene da biste ih popravili.

get backlinks to your site

Squidoo

Ovo je izvrstan blog s 7 PR, kao i Globalni Alexa Rank koji dolazi do 204 na 166). Zato povezivanje s Squidoo može biti jako dobro za vašu web stranicu ili blog. Naravno, neće biti lak zadatak povratiti vezu s vašim stranicama iz Squidoo. No, ovdje je trik koji sam koristio za svoj blog - ispunite Googleovu traku za pretraživanje s upitom za upit poput "ADD" plus "TO" plus "OVAJ" plus "LIST" plus "SITE: SQUIDOO. com. "Na taj ćete način biti prikazana sva moguća mjesta na Squidoo gdje možete trikati s dodavanjem na popis, stavljajući vaš URL ugrađen s prilagođenom ključnom ključnom riječi, tako da sve bude na mjestu - i vaš je cilj potpuni. Poznato je da su EDU-ovi točke EDU-a vjerojatno najpouzdaniji online izvori s gledišta vodećih tražilica, poput Googlea. Očigledno, ako se vratite na svoje stranice od onih za strogo obrazovne svrhe, vidjet ćete i kao vrlo pouzdan izvor. Sve je sasvim jednostavno - s obzirom da ne svaka EDU-ova web stranica daje priliku da stvori osobni račun za komentiranje, morat ćete se dogovoriti s klincima te ustanove s računima za prijavu kako biste dobili vezu od njih.

Web 2. 0 Profili

Da, oni su važni. Tako i svaki povratni veza od njih! I postoji mnogo različitih Web 2. 0 izvora za povratne veze na vašu web-lokaciju, posebno s DoFollowom. Sve što trebate je proći besplatan postupak prijave, izraditi svoj osobni profil i ispuniti opis i bio odjeljak sa svojim povratnim vezom. Među ostalima, pronašao sam Flickr i LinkedIn kao najpoželjnije one koje se povezuju. Kao što sam već rekao, možete biti dovoljno mudri da se mnogo izvučete iz nekih već postojećih visokih ovlasti

backlinks to your site

povratne veze. Stvar je u tome što baš kao i svi, vodeće web stranice visokih vlasti s puno posjetitelja obično suočavaju s previše slomljenih veza. Očigledno, nikad neće htjeti odnijeti svoje klijente na 404 ili bilo što što je trenutačno nedostupno ili više nije operativno. Dakle, slobodno se zamolite da zamijenite taj slomljeni povratni vez s vašom relevantnom alternativom besplatno. Potrebno vam je samo traženje prekinutih veza pomoću proširenja za Chrome ili bilo kojeg drugog alata za provjeru povratnih veza koji su dostupni besplatno, kao što je Open Site Explorer Moz, Analyzer by Semalt ili Screaming Frog SEO Spider Source .

December 22, 2017