Back to Question Center
0

Kako vidjeti povratne veze za rast u Google Analyticsu?

1 answers:

Google Analytics jedan je od najboljih profesionalnih analitičkih alata koji pružaju webmasterima sve potrebne podatke koji se odnose na mjerne podatke web mjesta i položaj na SERP. Omogućuje praćenje uspjeha kampanja za optimizaciju tražilica i donošenje odgovarajućih zaključaka iz dobivenih informacija. Još jedna očita prednost ovog Googleovog softvera za analizu jest mogućnost praćenja povratne veze web-lokacije. U vanjskim poveznicama GA nazivaju se preporuke. Zato je to ono što trebate potražiti u analitičkim izvješćima.

how to see backlinks

Ovaj je članak posvećen informacijama o tome kako vidjeti povratne veze na usluzi Google Analytics i kako ih razlikovati prema kvaliteti i izvoru. Dakle, ovdje idemo.

 • Odlučili ste točan Google profil

U početnoj fazi vaša suradnja s GA-om, trebate se pobrinuti da koristite ispravni račun, profil i prikazi jer ovdje imate nekoliko profila i brojne različite projekte koji mogu uzrokovati pravi nered. Stranica s kojom trenutno radite bit će postavljena u desnu desnu stranu stranice. Morate kliknuti na njega i odabrati odgovarajući.

 • Izvješća o akviziciji

Povratni promet ovdje se kategorizira podacima o akviziciji. Sljedeći koraci pomoći će vam da ispravno krenete u izvješće o povratnoj vezi:

 1. Kliknite "Akvizicija" u lijevom izborniku kako biste provjerili sva izvješća o stjecanju;
 2. Odaberite padajući izbornik "Sve prometa";
 3. Kliknite gumb "Preporuke". Izvješće o preporukama će vam dati podatke povratne veze
 4. Izvori prometa preporuka mogu se naći u odjeljku Google Analytics koji se zove " Izvješće o preporukama. "Ovdje ćete vidjeti sve potrebne podatke o svojim povratnim vezama i izvorima gdje se nalaze. Praktične tehnike za provjeru povratnih veza u GA

  Postoje neke napredne tehnike kvalitete koje možete implementirati u čitanju vaših izvješća s pozadinskim vezama u GA

  • . Dodavanje novih segmenata publike

  Da biste suzili povratne veze i dobili preciznije informacije, implementirajte segmentaciju publike. Ova tehnika usluge Google Analytics pomoći će vam da razbijete različite vrste posjetitelja koji dolaze na vašu web-lokaciju putem povratnih veza.

  Kako biste segmentirali povratne veze, slijedite ove korake:

  1. Kliknite gumb "Dodaj segmente";
  2. Upotrijebite okvir za pretraživanje;
  3. Potom kliknite na gumb "Primijeni" za potvrdu;
  4. Nakon toga vidjet ćete postotak novih segmenta publike i usporednih podataka. Primarni dimenzije
  5. Za provjeru izvora povratne veze možete upotrijebiti "Primarne dimenzije

  seo backlinks "Funkcija u GA. Zadana je primarna dimenzija izvor. Na ovoj kartici možete pratiti domene s povratnom vezom. Da biste promatrali vezu s pozadinom, samo trebate kliknuti na jednu od domena. Na taj način moći ćete vidjeti put upućivanja vaših vanjskih veza.

  Nakon provjere svih dolaznih izvora zatezanja, možete pogledati i odredišne ​​stranice koje dobivate reference. To možete učiniti slijedeći ove korake:

  1. Kliknite na "Odredišna stranica";
  2. Zatim su promatrali referirane odredišne ​​stranice;
  3. Provjerite podatke o stjecanju, ponašanju i konverziji; (ove podatke možete provjeriti prema gore) Source .

December 22, 2017