Back to Question Center
0

Možete li mi reći koja su prava mjesta za visoku autoritetnu povratnu vezu?

1 answers:

Poznato je da na Googleu svaka web-lokacija mora imati odličan i vrijedan sadržaj, odgovarajuću SEO optimizaciju na web-lokaciji i, naravno, kvalitetu i visoku autoritetnu povratnu vezu. Prije svega, neka se suoči s njom - bilo koji neželjeni javni blog mreža uopće nije super, kao i ostatak Black Hat stvari. Samo želim staviti cijeli web stranici rangiranje u takvom ozbiljnom riziku da će Google biti kažnjen.

high authority backlinks list

Zato promatrajte neke od vodećih mrežnih resursa na svijetu kako biste se povezali s. Napominjemo, međutim, da se ovaj visoki autoritet povratne veze s web-mjestima treba tretirati s poštovanjem. Sve mora biti ispravno - sve što trebate je samo provesti neko vrijeme da izradite veliku stranicu na svakoj od tih web stranica prije nego što konačno dodate vlastite veze. Evo nekoliko točaka s kojima možete započeti s:

Za svaku web stranicu ispunite sve potrebne podatke (i. e. dodajte relevantni tekst, popunite svoj bio i ostale odjeljke u svojem osobnom profilu, objavite neke fotografije, infografske podatke, najčešća pitanja i povezujte s drugim mjerodavnim resursima na Internetu).

Ne zaboravite, vaš cilj je oblikovanje bilo koje vrste korisnih sadržaja (poput infografika, proračunskih tablica itd.), što bi trebalo biti relevantno za vašu povratnu vezu. Na taj način, svaka će veza biti što je moguće relevantnija kako bi postala kontekstualna i još moćnija.

  • YouTube - jednostavno stvorite vlastiti kanal na ovom popularnom video hostingu. Ne morate brinuti ako nemate dostupnih videozapisa. Naravno, morat ćete izraditi barem jednu od svojih, ali i dalje možete dijeliti druge videozapise. Samo provjerite je li svaka rupa multimedijalnog sadržaja koju stavljate na svoj novi YouTube kanal relevantna za vašu vezu. Na taj način, nemojte zaboraviti ispuniti opis svoje stranice (otprilike 300 riječi će učiniti) i staviti neke veze u odjeljak komentara. Facebook i Twitter - nema potrebe reći da gotovo svatko sada ima osobne profile na ovim popularnim društvenim platformama. No, za svrhe povezivanja, trebate oblikovati svoje specifične fanove ili poslovne stranice. Potrebno je samo staviti vezu na stranicu vašeg profila i dodati je na relevantne postove ili komentare - bilo na vlastitoj ili bilo kojoj stranici drugih korisnika. Samo provjerite jeste li ispunili sve i napravili sve potrebne postavke profila.
  • Wikipedia - je jedan od najboljih izvora za povezivanje. Naravno, to ne bi bio lak zadatak. Međutim, pobrinite se da dobro radite na dobivanju povratnih veza s Wiki-a - vrijedi svaki vaš trud. Kako to napraviti? Najbolji način je traženje nekih popularnih sadržaja relevantnih za vašu nišu i pronalaženje pronađenih veza ili zastarjelih referenci. Na taj način možete ispraviti te pogreške i dobiti vezu na svoju web stranicu, što čini točniju i bolju referencu. Istodobno, možete ići na teži način i raditi na dodavanju novih referenci na svoj post. Međutim, provjerite je li vaš sadržaj doista koristan. U suprotnom će vaše uređivanje biti neizbježno uklonjeno i uskoro. Konačno, ovdje su ostatak najboljih web stranica kako bi vam postao popis visokih ovlasti povratne veze

authority backlinks

. Preporučujem da isprobate sljedeće internetske izvore kako biste dobili veze s njima: Google Plus, Pinterest, LinkedIn, SlideShare, Reddit, Vimeo, Flickr, Tumblr, Delicious, Quora, WordPress. Sigurno ćete naći nekoliko njih prilično korisno za povezivanje Source .

December 22, 2017