Back to Question Center
0

Možete li mi dati početni vodič kako izgraditi povratne veze za SEO?

1 answers:

S obzirom na to često postavljeno pitanje - kako izgraditi povratne veze za SEO - ne postoji univerzalni vodič za početnike. Sve što trebate ovdje je biti uporan i strpljiv. U stvari, nedostatak ove dvije kvalitete je vjerojatno najteža zamka često suočavaju previše svježe webmastere i novajlija online poduzetnika. Neka se suočimo s time - Search Engine Optimization je dugoročni i kontinuirani proces. Naravno, ponekad možete uživati ​​u prilično dobrom napretku za položaje pretraživanja web stranica na Googleovim SERP-ovima - praktički ni u kojem trenutku - s obzirom da ste rangirani u nekonkurentnoj industriji. Dakle, ima previše rijetkih primjera da postanu pravilo ili opći trend. Ipak, za većinu mojih svakodnevnih slučajeva o tome kako izgraditi povratne veze za SEO, koristio sam sljedeće metode: radeći odgovarajuća istraživanja web stranica, dobivši sve dobro organizirane, pronalaženje odgovarajućeg dosega sa dobro oblikovanim terenima, pisanje sadržaja koji donosi vrijednost i održavanje odnosa. Dakle, u nastavku ću pregledati svaku shemu ukratko.

how to build backlinks for seo

Kako izgraditi povratne veze za SEO

Prije svega, morat ćete se nositi s odgovarajućim konkurentnim istraživanjima. Mislim da koristite online alate kao što su Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), ili SEO Toolkit od Ahrefs trebali provesti neko vrijeme da biste dobili punu sliku o svakom budućem koraku u sveukupnoj strategiji izgradnje linkova. Ne znam kako izgraditi povratne veze za SEO? Ili osjećaj nedostatka sigurnosti gdje da počnem najbolje? Ne morate se brinuti - pokrenite sveobuhvatno istraživanje web stranica nekih bliskih konkurenata u vašoj niši i počnite razumijevati matice i vijke od samog početka i dobiti vam podršku vrijednim praktičnim uvidom.

Dobivanje sve dobro organizirane

Nakon dovršetka konkurentnog istraživanja, morate biti spremni oblikovati popis preporuka i stvarnih osoba uključenih u najuspješnije publikacije najjači povratne veze (mislim na one s najvišom Pagerank i Domain Authority). Napravite proračunsku tablicu ili bilo koju skicu teksta da zapišete i spremite sljedeće podatke: ime novinara, e-mail, autoritet domene. Zatim ćemo morati pronaći pravu dostupnost - u stvari, najzahtjevnije je suočiti se kada se upoznaju s izgradnjom povratnih veza za SEO.

Pronalaženje odgovarajućeg pristupa

Započnite u potrazi za pravim dosezanjem u podnožju web stranice (i. e. , "Kontakt" ili "o"). Ako ne možete pronaći opću adresu e-pošte izravno na web stranici, nema ništa drugo osim traženja bilo gdje na društvenim medijima, kao što su Twitter, Facebook, LinkedIn ili bilo koje druge povezane platforme. Da, to je stvarno zastrašujući i dugotrajan posao, ali zadatak nije toliko teško jer se može činiti u kratkom vremenu.

Nemojte štediti ulažući neko vrijeme u istraživanje o autoru ili utjecaju industrije. Izbjegavajte korištenje bilo kojeg automatiziranog softvera za generiranje bezbrojnih prstiju bez privlačan osobni ton. Sve što trebate ovdje je da personalizirate stvari - to je pravi mjenjač igara kako bi spriječio one bijedne i prečeste kvarove aktivnog širenja.

Pisanje sadržaja koji donosi vrijednost i održavanje odnosa

Nakon što ste čuli da je vaš sadržaj htio, to je već velika pobjeda. Imajte na umu, međutim, da je to obostrano koristan napor. Jednostavno ne zaboravite na to pri pisanju savršeno prilagođenog i čisto vrijednog sadržaja. Nakon uspješnog objavljivanja prvog pisma, pazite da riješite trajni odnos - uvijek možete pridonijeti većem broju članaka na istoj web stranici! Putovanje je tek započelo, budući da trebate nastaviti raditi na stvaranju novih odnosa, podijeliti stručnu ekspertizu i dobiti širu izloženost, jer ćete nakon svega dobiti veći protok preporuka Source .

December 22, 2017