Back to Question Center
0

Koji su mogući načini povratka sljedeće godine?

1 answers:

Svatko tko radi na digitalnom tržištu zna da je izgradnja veze kritična za uspjeh kada je u pitanju podizanje autoriteta web stranice i dobivanje višeg ranga na SERP. Ako biste željeli čin visoko na SERP-u, trebate više povratnih veza. Vaši kvalitetni i savršeno izrađeni sadržaji neće vidjeti vaši potencijalni čitatelji ako nemaju veze. Dakle, kvalitetne povratne veze danas su jedan od najznačajnijih faktora u tražilicama optimizacije. Svi vrhunski članci i postovi imaju tona linkova iz drugih kvalitetnih izvora koji upućuju na njih. Veze služe kao glasovi za stranice koje Google smatra mjerodavnim. Google pozdravlja stranice s tisućama veza kao više renomiranih od stranice s deset povratnih veza. Međutim, ako ti linkovi potječu od pouzdanih poznatih web izvora, koštat će tisuće srednje kvalitetnih vanjskih veza.

how to get backlinks 2018

Živimo u svijetu u kojem sva poduzeća trebaju povratne veze. Trgovački marketing ih svakodnevno traži i postaje prilično zahtjevno ostati na vrhu ove igre. Mnogi marketingeri jednostavno zaustavljaju svoje kampanje povezivanja veze jer smatraju da je dosadno, besmisleno i nepošteno. Međutim, to nije izlaz da se odrekne. Da biste povećali organski promet, morate izraditi kvalitetan profil povratne veze. Dakle, dobivanje povratne veze u 2017, 2018 i sve sljedeće godine bit će od visokog prioriteta. Postoje neke nepromjenjive metode koje možete koristiti u kampanji za izgradnju veza kako biste dobili vidljivi rezultat. U ovom ćemo članku pažljivije pogledati ove tehnike i savjete vezane uz izgradnju veza koji još uvijek funkcioniraju za 2018. godinu.

Kako da biste dobili povratne veze u 2018?

  • Gost bloganje

Gost blogging je odlična prilika za voziti novi i ciljanog prometa na svoje stranice. To je relevantan i niša specifičan način za stvaranje kvalitetne veze sok. Štoviše, pruža vam priliku da se markira kao stručnjak za industriju i pokazuje korisnicima vašu autoritet.

Savršen pristup uspostavljanju unutarnjih povratnih veza jest stvaranje bloga za vašu web lokaciju. Međutim, objavljivanje na gostujućim web mjestima koja već imaju visoku autoritet i dobar ugled među korisnicima privlače promet koji inače niste mogli pristupiti. Na svakom gostujućem postu morate upotrijebiti prilagođeni redak autora koji vraća natrag na vašu web-lokaciju. Ona će poslužiti za vas kao besplatnu promociju i poboljšati autoritet svoje marke. Napišite veliki članak temeljen na istraživanju i kao zamjenu za svoj rad dobivate vrijednu povratnu vezu. Sve izgleda pošteno, zar ne? Dakle, primarni cilj ovdje je samo gostujući post na visokokvalitetnim i visokim profilima. Savjetujem vam da ne izgubite stvaranje članaka za web stranice s lošom kvalitetom neželjenih poruka. Spomenite utjecajne osobe u vašim postovima

Siguran sam da ste se suočili s člancima koji se odnose na:

  • vrhovnih osoba i vaših niša. Oni su privlačni i korisnici kliknu na njih. Takvi članci dobivaju naglasak u kratkom vremenskom razdoblju, budući da su privlačni i sadrže neke informacije temeljene na istraživanju. Oni koji objavljuju takve članke to čine iz vrlo specifičnog razloga. Oni bi željeli dobiti više kvalitetnih povratne veze kroz ove članke. Dakle, kada spomenete poznate osobe u svojim člancima, najvjerojatnije ćete dobiti više ciljanih veza do web mjesta. Još jedan plus od toga je da utjecajni um koji ste spomenuli može dijeliti ove članke sa svojim brojnim sljedbenicima Source .

  • December 22, 2017