Back to Question Center
0

Kako kupiti kvalitetne povratne veze i vidjeti moju web-lokaciju na vrhu Google pretraživanja?

1 answers:

Došlo je bez riječi da je izgradnja kvalitetnog profila povratne veze pravi način za vožnju vaše web stranice na vrhu Googleovih SERP-ova. Zašto? Samo zato što su organske povratne veze već poznate kao jedan od najjačih čimbenika (treći najvažniji signal, preciznije) koje Google razmatra prilikom dodjele pozicije ljestvice na popisu rezultata pretraživanja. Štoviše, oni koji već znaju kupiti kvalitetne povratne veze, ne bi smjeli oklijevati uložiti malo vremena i napora u zarađivanju organskih povratnih veza visokim PR-om ili ručno gradnjom. To bi se uvijek isplatilo, siguran sam.

how to buy quality backlinks

Što je više - najsnažniji obrazovni ili vladini povratni linkovi (i. e. , koji dolaze iz EDU-a i dot-GOV online izvora s najvišim povjerenjem i autoritetom) još su snažniji. Oni mogu znatno poboljšati vidljivost na mreži vjerojatno za bilo koje poslovne web stranice ili blogove - dajući im robne marke robusnu izloženost pretraživanju i pružajući mnogo širu javnu svijest u isto vrijeme. I ovdje dolazi samo jedna hladna činjenica, i to za one koji se još uvijek pitaju kako kupiti kvalitetne povratne veze s obrazovnih ili vladinih web stranica. Neka se suočimo - plaćanje veza s plaćama jednostavno je nemoguće. Mislim da ponekad ne morate znati kako kupiti kvalitetne povratne veze - jednostavno zato što se mogu zaraditi samo. Kako? Najčešće će vam trebati vaš naporan rad na pisanju dragocjenog sadržaja, kako bi konačno primio željenu i vrijednu povratnu vezu zauzvrat.

Vratite se na točku, pokušajte je saznati - kako sigurno kupiti kvalitetne povratne veze. Stvar je u tome što ne postoje univerzalne smjernice ili savjeti s garantiranim rezultatom. Mislim da nemate jasan i točan akcijski plan za sigurno i razumno plaćanje povratnih veza (npr. e. , veze koje zapravo mogu raditi za vaš napredak, istodobno bez podizanja crvene zastave kod Googlea). Zapravo, prijavljivanje za plaćene veze nije ništa drugo nego sjenovita shema siva kapa ili čak crnog hat SEO. I naravno, većina kupljenih povratnih veza obično se očekuje da izgledaju naizgled prirodno za sve - i žive pretraživače i puzeći robota. Iako vjerujem da biste trebali bolje izbjegavati trikiranje s tražilicama - osim ako ne želite zaraditi brzu rangnu kaznu

buy quality backlinks .

U svakom slučaju, ako se još uvijek osjećate dovoljno hrabro da pokušate dobiti neke plaćene povratne veze po svaku cijenu, razmotrite sljedeće bodove, barem ne da se uhvatite ili zamijenite odjednom:

  • Nikad ne bavite se on-line izvora ili onih prijatelja koji su otvoreno rekli da imaju plaćene povratne veze za prodaju.
  • Pobrinite se da vaši potencijalni kandidati imaju uvjerljive domene i sadržaj web stranice relevantne za vašu nišu ili poslovnu topi.
  • Provjerite dvostruku provjeru autoriteta domene, autoriteta stranice i rezultata PageRank da biste dobili najveći promet i povjerenje šire publike.
  • Idealno, trebali biste se dogovoriti s kolegama blogerima u svojoj niši. Budući da ste spremni ponuditi vam dragocjeni sadržaj, to će potrajati neko vrijeme. Inače će naplatiti razumnu naknadu. To je sve o poslovanju, zar ne?
  • Povezani kotači (razmjene), PBN (u suprotnom, privatne blog mreže), kao i jeftine usluge koje nude nisko kvalitetne setove povratne veze u rasutom stanju ili da dosadne poruke e-pošte nepristojno guraju svoje položaje na visokim PR izvorima isključivo - izbjegavati takve "davatelje" po svaku cijenu. Jednostavno zato što su već pozvali na rangiranje kazne (ili čak i trajnu zabranu pretraživanja). Prije ili kasnije, Google dolazi za sve njih - i beskrupulozne "pružatelje" sebe, kao i njihove nesretne "klijente", kao i Source .
December 22, 2017