Back to Question Center
0

Znaš li kako dobiti besplatne veze za DoFollow?

1 answers:

Prilično je lako shvatiti kako dohvatiti veze DoFollowa na ljestvici. Ali sve nije tako jednostavno kada je u pitanju stvaranje kvalitetnih s visokim PR. Prije nego što započnemo, ovdje je ono što treba imati na umu:

  • Pokrenite kampanju za izgradnju linkova, nemojte zuriti u nadi da ćete sve imati na mjestu samo jednom noći.
  • Nikad ne pretjerivati ​​s izradom previše povratnih veza usmjerenih na vašu početnu stranicu ili odredišne ​​stranice, bolje biste imati više kontekstualnih veza koje su organski povezane s vašim sadržajem na web-lokaciji.
  • Prije nego što dobijete još jedan povratni link na svoju web stranicu ili blog, provjerite jeste li u bilo kojem trenutku mogli prilagoditi ili odbaciti bilo koji od njih.

Evo kako možete dobiti DoFollow povratne veze s visokim PageRank, osim bez plaćanja denara. Isprobajte sljedeće jednostavne sheme da biste saznali što se događa:

  • Nabavite visoku povratnu vezu s uslugom DoFollow s web-mjesta tvrtke Microsoft Answer. Iznenađujuće je dobro iskoristiti neke kvalitetne povratne veze - sve što trebate jest predložiti pravo rješenje za određenu stvar. Na taj način ne samo da možete privući više prometa na svoju glavnu web stranicu ili blog, već pokazati svoju stručnost i stoga poboljšati svoje ovlasti na duži rok. Sve je vrlo jednostavno - uvijek postoji mnogo problema koje treba riješiti vani. Dakle, nakon što vaš odgovor postane spreman i odlazi živjeti, slobodno možete dobiti zasluženu povratnu vezu koja je poslana u pitanju.
  • Dalje, vidjet ćemo kako dohvatiti veze DoFollow pomoću vašeg osobnog računa na Google Plusu. Ova društvena platforma snažan je izvor za povezivanje s upotrebom vašeg profila. Sve što trebate je samo registriranje ili korištenje već postojećeg. Dalje, idite na odjeljak "o" i ispunite sve potrebne informacije da biste bili ugrađeni s pozadinskom vezom koja pokazuje put do vaše glavne web stranice ili bloga. Napominjemo, nema ograničenja za dodavanje veza tamo. Ali bolje je da ne pretjerate - mrijeste ih kao lud - osim ako ne želite da sve izgleda poput neželjenog sadržaja.

  • Razmislite o bavljenju bogatim člancima i internetskim unosima. Pokušajte poslati neke od vaših postova, članaka ili bilo koji drugi podatak o kvaliteti koji stvara stvarnu vrijednost korisniku. Napominjemo, međutim, da osobno preporučujem slanje onima koji imaju dovoljno dostignuća PageRank, počevši od najmanje razine 4.
  • Također možete razbiti web stranicu ili blog tako što ćete poslati neke od svojih najboljih postova, u skladu s komentarima u odgovarajućim odjeljcima vani. Evo kako dohvatiti DoFollow povratne veze na jednostavnost - samo idite u potrazi za nekim razumnim forumima za DoFollow - i gotovi ste. Među ostalim dobrim mjestima za slanje veze, možete i na sljedećim web mjestima: Dmoz. com; Onemission. com; dolazeći. org; Infobarrel. com. Ako ne znate gdje početi - nemojte se ustručavati isprobati jedan od njih i shvatiti što je u redu Source .
December 22, 2017