Back to Question Center
0

Kako povećati broj vanjskih veza?

1 answers:

Povratne veze ostaju glavni pokazatelji kvalitete, važnosti i autoriteta web izvora. Oni pokazuju Googleu treba li rangirati ovu web stranicu na TOP ili ne. Odlične vanjske veze izravno utječu na vašu web-lokaciju u rezultatima pretraživanja. Međutim, nije lako dobiti link sok s visokih PR web stranica ako ste relativno novi na digitalnom tržištu. Za male ili nedavno uspostavljene web izvore povratne veze za izgradnju mogu se pojaviti prilično lukav, dok svi takozvani "jednostavni i trenutačni" načini idu protiv Googleova smjernica i mogu uzrokovati pad ljestvice. Štoviše, ako gradite veze na način koji izgleda sumnjivo za tražilice, rizik ćete dobiti kazne od Googlea. Danas ćemo govoriti o ulozi broja povratnih veza u online poslovnoj promociji i govoriti o nekim tehnikama koje možete dobiti na više ciljanih sokova veze

number of backlinks .

Zašto vam je potrebna povratna veza?

Općenito govoreći, pozadina je kada drugi web izvor povezuje vaš blog. Ako ova web lokacija ima određenu vrijednost za korisnike i tražilicama smatra autoritativnim, veze dobivene od njega dovest će do kvalitete prometa na vašoj web-lokaciji. Međutim, ako stavite vezu na neželjene, nedavno kažnjene web izvore, prilika za dobivanje veza soka je izuzetno niska. Što kvalitetnije veze upućuju na vašu web-lokaciju, to će više ovlasti vaše domene dobiti od tražilica.

Treba biti svjestan raznih svrha vanjskih veza jer ćete dobiti različite rezultate iz svake vrste povratne veze. Veze se razlikuju ovisno o činjenici da li ste poveznik ili veza.

Dakle, navedi neke prednosti koje povratne veze donose na naše web stranice:

  • Povratne veze šalju promet na vašu web stranicu
stvarajući kvalitetnu kampanju za izgradnju veza, dobivate promet od drugih izvora na webu jer korisnici koji čitaju post s vašom vezom kliknu na njega za više informacija. Povratne veze donose ovlasti na vašu web lokaciju

Povratna veza služi kao glas drugih blogera i upućuje tražilicama o izvrsnoj reputaciji i autoritetu vaša domena. To savršeno služi kao poboljšanje vaše svijesti o robnoj marki.

Kada stavite vezu na svoju web lokaciju koja se odnosi na drugu domenu, vlasnik te web lokacije

  • primijetit će ove informacije putem svog analitičkog softvera (f. e. Semalt Web Analyzer ili Google Analytics). To je savršena prilika za vas da dobijete drugi nišu povezani web izvor primijetiti svoju domenu i uspostaviti dobre poslovne odnose s vama.

    backlinks to your site

    Kako povećati broj povratnih veza?

Da biste se organički vratili, morate stvoriti jedinstveni i privlačan sadržaj. Međutim, svi pametni vlasnici web stranica stvaraju kvalitetan sadržaj, a možete se izgubiti i među ostalim člancima. Možete pokušati približiti ključnim riječima velikih količina sadržajem koji je malo drugačiji od ostatka. Ako svojoj ciljanoj publici možete pružiti nešto novo, vjerojatno će ga korisnici dijeliti jedni s drugima, a ostali će blogeri znatiželjni o vašoj robnoj marki. Povezivanje s blogerima

Povezivanje s drugim blogerima izvrsna je prilika da biste dobili više povratnih veza jer ste na radaru tih blogova. Kada se povežete s drugim ljudima, vjerojatnije ćete imati dionice, vezu i organsku promociju Source .

December 22, 2017