Back to Question Center
0

Semalt opisuje krajnje prednosti video marketinga

1 answers:
dokument

Neke tvrtke ne generiraju video sadržaj za svoje web stranice i društvene medijske platforme. Profesionalci za optimizaciju tražilice (SEO) vrlo često smatraju videozapise kao trend prolaza koji nije relevantan za poboljšanje poslovanja organizacije. Nadalje, menadžeri tih tvrtki misle da je redovita proizvodnja videozapisa skupo djelovanje. Tu je i strah da mnogi korisnici možda neće gledati videozapise. Te zablude o video marketingu negativno utječu na uspješnost poslovanja.

Upravitelj uspjeha korisnika Semalt digitalnih usluga, Michael Brown ilustrira tri ključne prednosti videa u poslovanju - margaritaville sticker.

  1. Učinkovite SEO mogućnosti

SEO je važna strategija online marketinga koju bi mala i srednja poduzeća trebala usvojiti. Međutim, digitalni tim bi trebao biti kompetentan jer je polje SEO dinamično. Pravila digitalnog marketinga redovito se preispituju. Google, najveća tražilica, nastavlja s uvođenjem novih postupaka pretraživanja koje mogu razumjeti samo kompetentni timovi za digitalne marketing. Međutim, važno je da menadžeri malih i srednjih tvrtki shvate da odgovarajući videosadržaj može poboljšati strategiju SEO.

Video sadržaj nadopunjuje tekstove i slike u SEO procesu. Videozapisi se najčešće dijele u društvenim medijima (Facebook, WhatsApp i Instagram) od članka ili bloga..Visoka stopa dijeljenja poboljšava rangiranje SEO i omogućuje ciljanje korisnika koji su dosegnuti. Izvedba video sadržaja može se poboljšati pomoću naslova koji ima učinkovite ključne riječi. Tvrtke bi trebale razvijati i koristiti više video sadržaja tijekom procesa SEO kako bi privukli više prometa korisnika.

  1. Socijalni angažman

Mali i srednji vlasnici poduzetnika koriste društvene medije za interakciju s ciljanim korisnicima. Ljudi koriste društvene medije na tržištu novih proizvoda kupcima. Poslovni menadžeri također primaju važne povratne informacije o kvaliteti svojih proizvoda od kupaca koji koriste komunikaciju društvenih medija. Uspješna poduzeća moraju redovito objavljivati ​​novi marketinški sadržaj i učinkovito odgovoriti na pitanja i upite sljedbenika.

Uvođenje video sadržaja na društvenim medijima, e-pošti i web stranici tvrtke poboljšava strategiju SEO, poboljšava svijest o robnoj marki i bavi se ciljanim korisnicima. Postavljanjem videozapisa u društvenim medijima tvrtka otvara marketinški sadržaj za dijeljenje. Visoka stopa dijeljenja poboljšava sliku i robnu marku tvrtke, pogotovo ako videozapis postane virusni.

  1. Prodaja poslovnih proizvoda i usluga

Video sadržaj je učinkovit alat za marketing i prodaju. Korištenje videozapisa radi stvaranja parcela i priključivanja videozapisa na e-poštu poboljšava strategiju prodaje tvrtke. Inteligentni marketingeri shvaćaju da odluke o kupnji korisnika interneta utječu proces hranjenja. Vlasnici i menadžeri tvrtki trebali bi shvatiti da hranjeni tragovi generiraju oko 20% više prodajnih mogućnosti od onih koji nisu hranjeni. Video sadržaj utječe i vodi vodi do donošenja odluke o kupnji. Na primjer, demo proizvoda može poboljšati prodaju ilustrirajući prednosti proizvoda ciljanim korisnicima.

Videozapis je sjajna vrsta sadržaja, široko dostupna na mreži. Stoga je važno upotrebljavati videozapise za procese prodajnih i olovnih prehrambenih proizvoda. Ulaganje u video sadržaj za SEO i online marketinške strategije jedna je od najboljih odluka koje poduzetnik ili poslovni menadžer može napraviti.

November 30, 2017