Back to Question Center
0

Koji su načini za stvaranje povratnih veza e-trgovine koje generiraju promet?

1 answers:

Kada se sve tehnike optimizacije tražilice odgovarajuće implementiraju na vašu web-lokaciju, to će vašoj tvrtki postati višom rangom na stranici s rezultatima pretraživanja i pružiti stalni protok ciljanog prometa. To čini tražilice optimizacija vrlo vrijedna za ecommerce web stranice. Ako se to radi u kompleksu s društvenim medijima, marketingom e-pošte i drugim promotivnim kampanjama, čini sve online poslovanje uspješnim.

SEO u osnovnom obliku može se podijeliti na optimizaciju izvan i na stranici. Optimizacija na stranici odnosi se na sve tehnike na licu mjesta koje služe za poboljšanje korisničkog doživljaja s vašim web izvorom. Osim toga, poslužiteljima pomaže tražilicama da shvate što vaša web lokacija namjerava omogućiti im da ga prikažu za odgovarajući korisnički upit. Optimizacija izvan stranice omogućava tražilicama da odaberu točno vašu web stranicu kao najrelevantniju za upit korisnika. Glavni dio toga dolazi od povratnih veza. Trebate dobiti kvalitetne povratne veze iz drugih izvora povezanih s nišom kako biste web-lokaciju učinili vidljivom svojoj ciljanoj publici.

Povratne veze u njihovom izrazu podijeljene su na dofollow i nofollow. Dofollow povratne veze su one koje pridonose Vašoj web stranici SEO. Takve veze služe kao glasovi iz drugih izvora.

Alternativno, povratne veze nofollow su veze kada osoba daje povratnu vezu koja ne prenosi vrijednost povezanoj web lokaciji. Da biste napravili vezu nofollow, autoru jednostavno treba dodati dodatni dio teksta u HTML veze. Provjera HTML koda, također možete provjeriti slijedi li veza ili ne. Na primjer, najveća je količina veza s YouTubea, Facebooka, blogova i foruma gotovo uvijek pravi. I dalje je sjajno za autoritet svoje robne marke, ali ne može vam dati poticaj u rangiranju tražilice.

Kako odrediti vrijednost dolaznih veza?

Postoji nekoliko značajnih čimbenika koji treba uzeti u obzir prilikom utvrđivanja vrijednosti i utjecaja povratnih veza.

Razmotrimo neke bitne odrednice kvalitete povratnog veza:

  • Vanjske veze s visokokvalitetnih web stranica korisnije su za optimizaciju web stranica od onih koji dolaze iz nevažnih i niskokvalitetnih web stranica;
  • Veze s jedinstvenih domena donose više vrijednosti na vašu web-lokaciju nego veze s web-lokacija koje su vam prethodno povezane;
  • Korisnici relevantni za veze sadržaja prihvaćaju korisnike bolje od irelevantne za temu;
  • Veze s relevantnim i optimiziranim sidrenim tekstovima prolaze više vrijednosti usmjerene na ključne riječi, pogotovo ako zvuče poput vaše marke.

Kako stvoriti povratne veze prometa? Stvaranje sadržaja koji će dijeliti korisnici

Najlakši način za dobivanje organskih povratnih veza na web-lokaciju e-trgovine jest stvaranje sjajnog i zanimljivog sadržaja pisanim, videozapisima ili audio obliku koji će korisnici podijeliti po svojoj želji. Još jedna jednostavna, ali korisna tehnika izgradnje veze je doprijeti do blogera kako bi stvorio dobre recenzije vaših proizvoda

  • . Prirodno će prikupiti vezu natrag na vašu web-lokaciju Source .

December 22, 2017