Back to Question Center
0

Možete li mi pomoći razumjeti glavne prednosti visokih PR web stranica za povratne veze?

1 answers:

Naravno, ako želite uživati ​​u stvarnom, mjerljivom napretku u SEO-u, bitno je izgraditi profil kvalitete veze na svoju web stranicu ili blog. Danas postoje tri glavna čimbenika koji čine "idealan" profil povratnih veza - njihovu relevantnost, pluralnost i kvalitetu. Očigledno, sve kvalitetne veze izgrađene su prirodno i dolaze iz pouzdanih izvora s visokim PageRank, autoritetom domene, autoritetom stranice itd.Ali to znači da morate odabrati samo visoke PR web stranice za povratne veze?

Vjerujem da ne, to ne. Zašto? Samo zato što stvarne stvari su malo složenije. Mislim da imate jednako visoku količinu visokih PR web stranica za povratne veze što više nikada nećete dopustiti da ih dobijete bilo gdje. Ozbiljno, lako možemo dobiti novi PR9 ili možda čak PR10 backlink, na primjer iz WordPressa. Sve se može završiti samo za nekoliko minuta - i gotovi ste. Znači, bi li takav povratni vez bio dobar, što misliš? Zapravo ništa ne potvrđuje novo postavljenu pozadinu. Mislim da bi svaka zasebna veza bila gotovo prazna, osim ako ne postane organski dio dobro diferenciranog veznog profila. Zato preporučujem klađenje na pluralnost da biste izgradili veze s mnogim mjestima, a to bi trebalo imati različitu različitu mjeru, naravno, uključujući njihove nejednake rezultate PageRank.

Ipak, još uvijek je vrlo važno imati dovoljan broj visokih PR web stranica za povratne veze. Stvar je u tome što glavne tražilice poput Google same koriste skup od tri glavna čimbenika (npr. e. , relevantnost, raznovrsnost i kvaliteta - djelomično pridonosi entitetu PR) kako bi se utvrdila stvarna težina i valjanost za svaki povratni vez na profilu web-lokacije. Razmotrite sljedeće glavne prednosti korištenja visokih PR web stranica za povratne veze. Imajte na umu, međutim, da ćete ih moći uživati ​​samo ako imate visokokvalitetan i čisto relevantan sadržaj. Glavne prednosti visokih povratnih veza:

  • Prilično autoritativni izgled vaše web stranice ili bloga s gledišta glavnih tražilica poput Googlea kao i Yahoo i Bing.
  • Potencijalno značajniji promet privučen na vaše web stranice, naravno, s obzirom da je vaš najkvalitetniji i čisto relevantni sadržaj dostatan za privlačenje zanimanja od stvarnih korisnika s vremenom posjećivanjem vaše web stranice ili bloga. Google će prepoznati veći autoritet i povjerenje od ostalih autoritativnih izvora povezanih s web izvorima s visokim PageRankom, što znači da vaša web stranica ili blog vrijedi imati više rangiranu poziciju u SERP.
  • Sam položaj visokog ranga za pretraživanje daje dobar potencijal za pumpanjem povećanog web prometa, a time i zeleno svjetlo za širu ekspoziciju u online pretraživanju, istodobno pretvarajući vaše potencijalne kupce u stvarne, što u konačnici rezultira u većoj prodaji na ljestvici.
  • Stvorite bolju javnu svijest, obično poboljšavajte prisutnost na mreži i doprinoseći poznatijem robnom marki vašeg poslovanja Source .

December 22, 2017