Back to Question Center
0

Mogu li graditi kvalitetne povratne veze bez rizika da mogu naštetiti mojem ljestvici?

1 answers:

Samo pouzdanih web-mjesta i blogova s ​​visokim autoritetom PageRank i domene pravo su mjesta za izgradnju visoko kvalitetnih povratnih veza. Zapravo, tražilice analiziraju ove povratne veze kako bi "razumjeli" koliko je vaša web stranica vaša reputacija, a koliko stvarna vrijednost pruža korisnicima. Zato je toliko važno imati vezu kvalitete organske kvalitete za web stranicu ili blog, osim ako ne želite da se prikazuje negdje daleko od najboljih rezultata pretraživanja u Googleovim SERP-ovima.

Što čini profil organskog povezivanja

Istodobno dobar organski profil sugerira da ćete graditi visokokvalitetne povratne veze samo prirodno i organski. Na primjer, bilo kakve lukav, neželjene, niske kvalitete, manipulativne, komercijalne ili razmjene operacija s vezama najviše mrze Google. U stvari, takvi postupci jednostavno nisu u skladu s glavnim smjernicama za webmastere koji su općenito prihvaćeni za web razvoj i cijeli koncept Search Engine Optimization na skali. Dakle, što čini pravednu "pravnu" strategiju izgradnje veza koja nikada ne bi bila prepoznata kao kršenje? Sve što vam treba je samo izgraditi kvalitetne povratne veze bez prijave za one već spomenute lukav ili manipulativne sheme koje nisu potvrdili glavni pretraživači. Samo da se stvari događaju prirodno.

Budite dobri

Idemo dolje do točke. Koji je najoštriji pristup izgradnji kvalitetne veze? Vjerujem da se sve što trebate osjećati sigurno je da se držite podalje od "tamne strane". Nikad ne idite na bilo koju SEO tehniku ​​SEO ili Black-Hat SEO, koje su namijenjene samo trik ili manipulirati s sofisticiranim algoritmom koji koristi Google kako bi utvrdio položaj rangiranja svake web stranice u SERP-ovima. Na taj način neće biti mjesta za opravdanje nametanja vaše web stranice ili bloga s Googleovom rangiranom kaznom.

Poticati kvalitetno povezivanje s kvalitetnim sadržajem

Učinite vaš sadržaj služi kao koristan mehanizam za izgradnju visokokvalitetnih veza na najbolji prirodan način. Vjerojatno bi to bio konačno najsigurniji način za izgradnju organske veze bez ikakvog rizika na štetu vašeg ranga. Sjetite se - uvijek možete dobiti puno više od vašeg redovitog sadržaja stranice - sve što vam treba je samo kako biste bili sigurni da je jedinstvena, relevantna i pruža stvarnu vrijednost na svoju ciljanu publiku. Na taj ćete način moći nastaviti s ostvarivanjem povratnih veza, potencijalnih kupaca, pretplata, dionica i spomena. Istodobno, uspostavit ćete se kao vodeću industriju kao vodeću industriju, usred povećanja težine s web-lokacijom ili blogom - s gledišta vaših zanimljivih posjetitelja, kao i samih tražilica.

Naposljetku, evo nekoliko točaka kako biste se kretali na pravom putu. Na taj način možete graditi kvalitetne povratne veze za SEO svrhe i osjećati se sigurno od samog početka:

  • Pobrinite se da vaš sadržaj ne samo da nudi visoku vrijednost pravim ljudima, nego daje to određenom točku putničkog puta. Vrijeme je da se sjetite osnove dobrog starog digitalnog marketinga, zar ne?).
  • Budite pametni stvoriti snažnu online prisutnost za vašu web stranicu. Uključite se u zainteresirane zajednice i stvorite nekoliko glavnih poslovnih profila kako biste distribuirali svoje najbolje spise na Social Media.
  • Razmislite o preoblikovanju dijela običnog tekstualnog sadržaja. Zapamtite, sve što trebate pokrenuti čisto prirodnu zgradu veze - unesite svoj sadržaj vrijedan dijeljenja, spominjanja i povezivanja. Neka se to dogodi na gotovo self-driven način - obraditi neke zanimljive i vrijedne mrlje sadržaja u nešto definitivno privlačan i privlačan, kao što su različite infographics, praktične proračunske tablice i bilo koji drugi način vizualizacije funkcionalnih podataka. To zaista funkcionira za izgradnju veza, osim najsigurnijeg mogućeg načina Source .

December 22, 2017