Back to Question Center
0

Može li me netko naučiti kako jednostavno dodati povratne veze?

1 answers:

Zapravo, to je proces stvaranja druge veze na vašu web stranicu ili blog nije tako teško kao što mislite. Stavljajući ga u običan engleski, povezivanje zgrade u SEO stoji za obostrano koristan posao. Jednostavnim riječima to znači dobivanje povratnih veza postavljenih na vaše stranice i davanje u zamjenu. Zapravo, prijavljivanje za kvalitetnu strategiju izgradnje veze vjerojatno je u konačnici najbolji način jačanja vaše opće strategije u SEO-u na ljestvici. Ali prije nego što vam pokazati kako dodati povratne veze - jednostavno i na jednostavnost - dopustite mi da vam damo riječ opreza. Imajte na umu da su sljedeći savjeti za izgradnju veze trenutačno 100% važeći. No, nema jamstva da će nam ono što danas dobro možemo ostati isti za sutra. Dakle, ispod su samo praktični koraci koji vrijede za trenutak. Nadam se da će vam to pomoći da shvatite kako dodati povratne veze na svoju web stranicu ili blog - bez značajnih novčanih troškova, samo plaćajući svoje vrijeme i trud.

Raspored objavljivanja blogova

Nema ništa izvanredno o zaradama od nekih vrijednih povratnih veza. Sve što trebate ovdje je napisati puno i to često. Provjerite jesu li glavne tražilice uspješno primijetile vašu prisutnost - nemojte zaboraviti ponuditi ažuriranja s vašim sadržajem bloga. Osobno preporučujem klađenje na kvalitetu, a ne na količinu. Mislim da je pisanje dva ili tri ubojstva članaka upravo ono što treba učiniti kako bi dodali neke dodatne povratne veze koji služe vašem napretku. I zapamtite - postoji dobra prilika za upotrebu glavnih ciljanih ključnih riječi za svaki post na blogu. I, naravno, pokušajte ne pretjerivati ​​s ključnim riječima, osim ako ne želite da se vaši spisi izgledaju kao spam. Učinite to tako da razmislite o investiranju u izgradnji veze putem gostujućih blogova, pisanja recenzija proizvoda i pametnih komentara, barem na izvorima treće strane od najvišeg značaja za vašu poslovnu industriju ili raspravu o predmetu.

Anchor Text and Keyword Research

Nema potrebe reći da je pokrenut odgovarajuće ključne riječi istraživanja je vjerojatno prvo mjesto za početak poboljšanja SEO na skali. Što se tiče posebno povezivanja veza, trebali biste znati kako dodati povratne veze s pravim sidrenim tekstom. Da biste sve dobili na svom mjestu, nemojte se ustručavati koristiti Google AdWords ili bilo koji drugi alat da ponovno pokrenete cjelovitu analizu ključnih riječi - ovaj put isključivo za potrebe izgradnje veze. Ozbiljno, kada je riječ o oblikovanju savršeno prilagodljivog sidrenog teksta, semantika ima smisla. Na primjer, uobičajeni pojmovi poput "trošak marketinga društvenih medija" mogu imati naizgled sličnu semantiku. Ipak, vrata su uvijek otvorena za povećanje prometa - samo mijenjanje jedne riječi ili uzimanje idealno odgovarajućeg.

Čvrsta arhitektura web stranica i povezivanje

Uvijek ispustite neke interne veze koje usmjeravaju put kroz različite odjeljke vaše web stranice ili bloga. Preporučujemo da dodate veze na najposjećenije stranice i postavite razumnu vezu s početnom stranicom ili odredišnim stranicama. Naravno, ova vrsta veza nema nikakve veze s Googleovim rangom pretraživanja, barem izravno. Ipak, to je još uvijek dobra prilika ne samo izgraditi dodatne veze, već pridonijeti robusnoj web arhitekturi. U svakom slučaju, razvijanje vaše web stranice ili bloga na prilično pristupačno i korisno mjesto će biti dobro formirana odluka. Uostalom, možete imati koristi od višeg ranga koji će biti dodijeljen u dužem roku - samo zato što je arhitektura vaše web stranice praktična i govori dobrodošlicu svakom korisniku koji je tamo izletio Source .

December 22, 2017